...i mog je tate tata za njega navijao...
#svenasistaljubavspaja

oldbridge je napisao/la:
Ne prljaj ljudima temu.Vidim da me pratis i da sam ti interesantan.Ovdje sam da upitam za svog druga.nereiciram ti vise,a Aco ti je objasnio neke stvari na nasoj temi.Sad sibre i oslobodi ljudima njihov pdfRZ88Adnan je napisao/la:Zodi zar i ovdje terorišeš ljude svojim postovima?
Tu sam brato. Imao sam smrtni slucaj u porodici neki dan pa sam bio u crnjacima zescim a i sit sam prica o balijama cetnicima i ustasama koji su postali svakodnevnica. 6 godina sam na ovom forumu i nekad je tu bilo puno normalnije sa zdravom zayebancijom. Trenutno uzivam na nasem forumu sa nasom rajom i radujemo se svakoj novoj pozitivnoj vijesti a ima ih iz dana u dan šleperima. Redovno procitam ima li ista pozitivno u Celiku da mi se brat @zlajson malo rastereti. Odusevljava me lik pod nickom @Eborg koji je primjer kako se treba boriti za svoj klub i ne odustajati od svojih ciljeva . Sve to na vas prenosi jako inteligentno i jako slikovito. Po meni tezak ali jedini ispravan put kada je buducnost Celika i fudbala u Zenici u pitanju. Pomno ga slusajte podrzavajte i prenosite svi zajedno vasu borbu. Nama je krenulo i ne vidi se sada nista ali za dvi-tri godine cemo imati i biti ono sto svi zelimo. Nikakav instant blic uspjeh samo klub sa zdravim temeljima za buducnost. Sve polako dolazi na svoje. Zivio brato,sretno vam u borbi i pozdrav za mog druga @zlajsona starog ofingera i babojebcaZodi41 je napisao/la:Ljudi sta je sa pastrmkom?Dugo ga mane.Da ga nije Aco poslao na vjecna lovista?
Hvala brato. Da ste zivi i zdravi obadvojica i sva ostala rajaSariel je napisao/la:Pastrmka primi moje saucesce.
Slučajno sam došao pitati nešto vidim ti si tu,tvoj sam fan samo piši,forum je da se diskutujeZodi41 je napisao/la:Ne prljaj ljudima temu.Vidim da me pratis i da sam ti interesantan.Ovdje sam da upitam za svog druga.nereiciram ti vise,a Aco ti je objasnio neke stvari na nasoj temi.Sad sibre i oslobodi ljudima njihov pdfRZ88Adnan je napisao/la:Zodi zar i ovdje terorišeš ljude svojim postovima?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.