Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
TobeYarabi je napisao/la:sretan Dan Drzavnosti djeco moja draga![]()
![]()
![]()
Krmce jedan ne znas ni razliku izmedju dana nezavisnosti i drzavnosti pa editujes.Rigoletto je napisao/la:Danas će se u parkuši podijeliti blizu 50 000 porcija stočne repe povodom dana državnosti, svi ste pozvani.
tuzlak1987 je napisao/la:Krmce jedan ne znas ni razliku izmedju dana nezavisnosti i drzavnosti pa editujes.Rigoletto je napisao/la:Danas će se u parkuši podijeliti blizu 50 000 porcija stočne repe povodom dana državnosti, svi ste pozvani.Vidi se da si ucio historiju iz "Povijest", izdanje prvo 1993.
Sta ste vi dijelili za dan te vase miki maus tvorevine ... Mađarske zastavice za kola,po kantu jupola i kubik kamenica.... Idi jazavac zabij se ispod kakvog kamena i tuhinjaj...sto bi nas kolega rekao... Nas je j e b oko je vama za Internet rekoRigoletto je napisao/la:Danas će se u parkuši podijeliti blizu 50 000 porcija stočne repe povodom dana neovisnoti, svi ste pozvani.
aleksandar_veliki je napisao/la:Ko pokusa se sprdati sa Danom drzavnosti bice trajno odstranjen s foruma.
Pantelija je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:sretan Dan Drzavnosti djeco moja draga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Što si mi ono fanatika naljutioSabinho je napisao/la:
E yeb'o te on, vidis da nije dobarVirtu4l je napisao/la:Što si mi ono fanatika naljutioSabinho je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:E yeb'o te on, vidis da nije dobarVirtu4l je napisao/la:Što si mi ono fanatika naljutioSabinho je napisao/la:. Ide sad na forumsku deponiju
Kraj tebe bi ostale same, iskreno vjerujemsamirr je napisao/la:Plave dame nisu same !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.