Ako ga imaš duže, a nisi ga čistio, uradi to. Ako ga nemaš tako dugo onda kupio taj cooler. Ima sve veze, kupiš od 50 i imaš ga godinama

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Uzeo polovan prije par dana u BNC. C2D 2,4 procesor. Eto takva je situacija.Neutral je napisao/la:Prvo rastavi laptop i očiti ga potpuno, ne može se tek tako zagrijavati osim ako je amd procesor u pitanju
Ako ga imaš duže, a nisi ga čistio, uradi to. Ako ga nemaš tako dugo onda kupio taj cooler. Ima sve veze, kupiš od 50 i imaš ga godinama
Druže taj ti kuler neće nešto pomoći ako ti se laptop puno grije, skini neki program skojim možeš provjeriti temperature (aida64) i vidi kakvo je stanje.Ibizevic je napisao/la:Uzeo polovan prije par dana u BNC. C2D 2,4 procesor. Eto takva je situacija.Neutral je napisao/la:Prvo rastavi laptop i očiti ga potpuno, ne može se tek tako zagrijavati osim ako je amd procesor u pitanju
Jezik ti promijenjen na engleski, podesi u control panelu HR.Lillard je napisao/la:Tastatura mi se sjebala nesto, y i z zamijenili mjesta, ove sa kvacicama ne mogu pisat, kao ni upitnik i slicno. kako da podesim to zna li neko![]()
HvalaFederer17 je napisao/la:Jezik ti promijenjen na engleski, podesi u control panelu HR.Lillard je napisao/la:Tastatura mi se sjebala nesto, y i z zamijenili mjesta, ove sa kvacicama ne mogu pisat, kao ni upitnik i slicno. kako da podesim to zna li neko![]()
Jesamfilip13 je napisao/la:koristite li d3go uslugu na Telemachu?
Neutral je napisao/la:Jesamfilip13 je napisao/la:koristite li d3go uslugu na Telemachu?
Samo što sam ja korisnik bh telekom interneta pa mi ne može SK na tome, niti još par kanala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.