FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zar nije Staniša još potpisao??
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije jos dobio papire iz Slovacke.Marin je napisao/la:Zar nije Staniša još potpisao??
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kupus army je napisao/la:Podrinje-Sloboda kao sto ste vec napisali 2-0,moram vam reci da ako vam ostane ova ekipa da cete se boriti za opstanak.Sloboda imala svega dvije sanse na utakmici,Joguncic pogodio stativu i pred kraj utakmice jos jednu dobru sansu...Ako je ovo kvalitet premijer lige sto sam danas vidio,onda i Podrinje Janja moze biti stabilan ligas,ni u jednom trenutku se nije osjetilo da je Sloboda bolja na terenu.Jedini igraci kod vas koji imaju neki kvalitet su:Smajlovic,Gavaric donekle Saranovic i Joguncic.Ako neko od momaka iz fukara koji su bili danas u Janji prati ovaj forum nek mi javi na pp dal su bezbjedno stigli do Tuzle.pozz za njih
ovako momci su pjeske isli od suhog polja do termoelektrane u ugljeviku... to je nekih valjda 10-12km pjehe su prosli

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
marken je napisao/la:Molim vas može li mi neko reći da li će FK Sloboda imati uskoro svoj veb sajt na internetu?Molim vas odgovorite mi.Puno pozdrava od Markena .
ahahhaha imali su je, pa su je i ukinuli izgleda da im je skupo placat

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Darko Raca dosao na pripreme Slobode,Mujic pred povratkom .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- edo_malesak
jel vam dosao dajic
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Nije jos,al prica se da bi mogao doci u Slobodu-edo_malesak je napisao/la:jel vam dosao dajic
- edo_malesak
mislim da ce vam biti dobro pojacanje ako dodje...on i smajlovic....imat cete odlican napadharry_90 je napisao/la:Nije jos,al prica se da bi mogao doci u Slobodu-edo_malesak je napisao/la:jel vam dosao dajic
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Tu jos i Saranovic,jos da srede zadnju liniju imali bi dobru ekipu,Nikolic da dobije papire iz Slovacke,Mujic ako se vrati,bice dobro.
-
- Kontakt:
mah sad je najbitnija zadnja linija da to sredimo...nek malo pozure sad ce 31.....hihi....harry_90 je napisao/la:Tu jos i Saranovic,jos da srede zadnju liniju imali bi dobru ekipu,Nikolic da dobije papire iz Slovacke,Mujic ako se vrati,bice dobro.

mislim da je kasno za pojačanja, pripreme traju do kraja sedmice a onda počinje odmaranje ekipe za start prvenstva, tako da ko je došao i biće koristi od njega ko dođe do 31. biće beskoristan do zimskih priprema
Ovaj ce Raca ostati,jer smo u zadnjoj liniji deficitarni,i mozda jos jednog dovedu od branica,sredina nije losa,napad dobar,ipak se mozemo nadat dobrom plasmanu u premijer ligi.FKR_ajla_TZ je napisao/la:mah sad je najbitnija zadnja linija da to sredimo...nek malo pozure sad ce 31.....hihi....harry_90 je napisao/la:Tu jos i Saranovic,jos da srede zadnju liniju imali bi dobru ekipu,Nikolic da dobije papire iz Slovacke,Mujic ako se vrati,bice dobro.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Tu jos i Saranovic,jos da srede zadnju liniju imali bi dobru ekipu,Nikolic da dobije papire iz Slovacke,Mujic ako se vrati,bice dobro.
koji ce nam racku Mujic kada ce doci Dajic... jeli mi to planiramo igrati sa 3 napadaca

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
slazem se i onak nikakve koristi od njeg ovo sho imamo je extra mujic nam sad netreba ha ja...bolje sad odbranu pojacati ha ja...ko sisa Mujica sad....mogao je biti u timu da se nije pobunio sad kad nema gdje oce da se vrati...e nema....SaltCityAttack je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Tu jos i Saranovic,jos da srede zadnju liniju imali bi dobru ekipu,Nikolic da dobije papire iz Slovacke,Mujic ako se vrati,bice dobro.
koji ce nam racku Mujic kada ce doci Dajic... jeli mi to planiramo igrati sa 3 napadaca....Pa hajde mislim neka dovode ebe mi se bolje da dovode nego da stoje i gldaju kako drugi dovode...... nego gdje ste citali da bi mogao Dajic doci?
Nisam siguran za Dajica da ce doci,citao sam negdje,al to su spekulacije,navodno Sloboda snjim pregovara,pa cemo vidjet dal ce ista biti,Mujic je igrac koji srcem igra za Slobodu,i voli kluv,al covjeku preko glave laznih obecanja.Odbrana je bitna sad,ostalo ce se lahko sredit.
i ja mislim da su za Dajića samo špekulacije jer je on izborio u svom klubu mjesto među 11 i igra Europa Ligu
JUSUF DAJIC I DARKO ALEKSIC POTPISALI NA JEDNU GODINU SA SLOBODOM
čestitam, Aleksić je ekstra odbrambeni igrač
Aleksic iz NK Orasja dosao.
Jos da Nikolic potpise 

Trenutno korisnika/ca: IbrahimAga075 i 2 gosta.