PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Vrhunac bezobrazluka ove im kvazi uprave je ova recenica :
"jasno tempirani na period u kojem predstoji implementacija najpozitivnije klupske priče nakon rata, projekta izgradnje istočne tribine"
Gradnja istoka od cca milion maraka najpozitivnija klupska prica od 91, a do 91 imali jedan trofej? A poslije 91 sve trofeje osvojili. Zamisli kakav idiot moras biti da ovo izjavis. Pa konju jedan igro zeljo sa njukastlom, pa Amir i baja su prodani za tolike pare da mozes 3 istoka napravit, od dzeke leglo para za 6 istoka. Ti ne mozes Europu da zaigras.
Ja da sam Miske opet bi dao sebi ostavku pa je sam jednoglasno ne prihvatio. Cisto da zakuham.
Ja dajem ostavku. 5 minuta poslije. Ja ne prihvatam svoju ostavku. 5 minuta poslije. Ja sam sam sebi jednoglasno najveca podrska. Jednostavno odlucio sam tako i hvala meni samom sto se i dalje podržavam.
"jasno tempirani na period u kojem predstoji implementacija najpozitivnije klupske priče nakon rata, projekta izgradnje istočne tribine"
Gradnja istoka od cca milion maraka najpozitivnija klupska prica od 91, a do 91 imali jedan trofej? A poslije 91 sve trofeje osvojili. Zamisli kakav idiot moras biti da ovo izjavis. Pa konju jedan igro zeljo sa njukastlom, pa Amir i baja su prodani za tolike pare da mozes 3 istoka napravit, od dzeke leglo para za 6 istoka. Ti ne mozes Europu da zaigras.
Ja da sam Miske opet bi dao sebi ostavku pa je sam jednoglasno ne prihvatio. Cisto da zakuham.
Ja dajem ostavku. 5 minuta poslije. Ja ne prihvatam svoju ostavku. 5 minuta poslije. Ja sam sam sebi jednoglasno najveca podrska. Jednostavno odlucio sam tako i hvala meni samom sto se i dalje podržavam.
- elamalakia
- Kontakt:
HahahahahahahhahahahahahahahahCheikh je napisao/la:
Jel' i sad lazem da su u dobrom odnosu a jedan od vodja ovako pise na stranici kluba i napada clana uprave sinoc.
Pukla ljubav davno izmedju Amara i Misketa. Ali lijepo pokusavate okretati pricu.
Suti moj djecace plavi. Samo suti.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Kad bih mogao birati između krleže i Indira da ti lupam sad iscjepa 10 metara drva , koga bih prije izabrao?shzna je napisao/la:.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- elamalakia
- Kontakt:
Sto to sam sebe pitas?
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pod transparentno msm da se zna u marku koliko je gdje potroseno... transparentno msm pod time i sto su sami pozvali finansijsku inspekciju da utvrdi sva dugovanja kluba, kad i ko ih je proizveo... transparentno je i sto su sami pozvali nezavisnu revizorsku kucu da utvrdi stanje duga i potrazivanja...avenija je napisao/la:Stvarno me boli k za za zeljeznicmarom i morzem i slavkom svinjskom glavom ali nemoj se pravit pametan i najveca budala debil vidi da je zeljo DJL i da niko ne moze nikakve inormacije dobiti pa cak i iz skupstine kluba niti raditi bilo sta osim jednog covjeka sto je sve samo Ne transparetno.Godinama ovdje **** citav forum zeljo proizvodi , zeljina djeca dodje vam frajer otjera svu djecu transparetno dovede bager i bori se sa bagerom.protiv svih , igraca , jako divljih psa , SD, Koldze , trenera, morza itd..Niko nista nema pravo da kaze stoji bager vec godinu dana na istoku ceka .Ljudi prave stadione 20 miliona eura ovaj kamatar dovuko bager od vasih para i vec godinu dana svaki neuspjeh opravdava bagerom.Peace je napisao/la:pokusavaju sve transparentno raditi...
Dakle poceli su raditi ono sto nijedna uprava u Zelji nikad nije prije njih radila...
I pogledaj koje su nadleznosti skupstine po statutu... oni se uopste ne trebaju backati stvarima u koje hoce da se backa Cengic i ostali... dovodjenje igraca i tako to... placanja i sl... zna se sta je posao skupstine kao pravno najjaceg tijela... a oni sto hoce da rade ono sto rade nadzorni i upravni odbor je njihova stvar... a miske njima treba da podnese izvjestaj... i oni to usvaju ili ne...
Hoce ljudi da uguraju pojedine kvazi menadjere u klub... smeta im sto Zeljo napokon sam zastupa igrace...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
-
- Kontakt:
Senad Misimovic: ''Ukoliko bude potrebno, sam cu dati sredstava iz svog djepa za lijecenje Dejana Nikolica''
UDRI ZULA, BOLI TE K****
UDRI ZULA, BOLI TE K****
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ahahahahahahahbelosevic28 je napisao/la:Senad Misimovic: ''Ukoliko bude potrebno, sam cu dati sredstava iz svog djepa za lijecenje Dejana Nikolica''
UDRI ZULA, BOLI TE K****

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma hajde, dostabelosevic28 je napisao/la:Senad Misimovic: ''Ukoliko bude potrebno, sam cu dati sredstava iz svog djepa za lijecenje Dejana Nikolica''
UDRI ZULA, BOLI TE K****

Football is a game about feelings and intelligence!
Nemoj mi tih grešaka, ja sam uz Higha grammar nazi.Besic je napisao/la:Kad bih mogao birati između krleže i Indira da ti lupam sad iscjepa 10 metara drva , koga bih prije izabrao?shzna je napisao/la:.

Krležu naravno, on je za te fizičke poslove, dok je Indir pravi knjigovođa.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vise izdatih saopstenja nego datih golova u tekucoj 2016/2017 zeljkan naravno 
Pisi zeljkane boli te k****

Pisi zeljkane boli te k****
Ko uplakana plava djevojcica sto pobjegne svom bordo fak badiju u krilce.shzna je napisao/la:Nemoj mi tih grešaka, ja sam uz Higha grammar nazi.Besic je napisao/la:Kad bih mogao birati između krleže i Indira da ti lupam sad iscjepa 10 metara drva , koga bih prije izabrao?shzna je napisao/la:.![]()
Krležu naravno, on je za te fizičke poslove, dok je Indir pravi knjigovođa.
I trazi podrsku u ova teska vremena oblikovana raznoraznim saopcenjima.
Edit. Jos jedno saopcenje

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kako ovo ciklicno ide kod nas jbt
nije prosla ni godina od Dine i Azmira, a evo danas ni jednog vise nema
nije prosla ni godina od Dine i Azmira, a evo danas ni jednog vise nema
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
''Vratit cu je!'' by pijani KosticBordoArmy88 je napisao/la:
![]()
![]()
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
al' najjace su ove ovce iz uprave koje pisu na ****, po 5 6 nickova imaju i pisu raju bezveze lose...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Sta ovo pacijenti prijete forumasu hrasnom na izbjeglickom forumu?
Koji bolidi...
Za njih nije nista drugo nego da ih miske kituje svako malo..
Koji bolidi...
Za njih nije nista drugo nego da ih miske kituje svako malo..
- TobeYarabi
- Kontakt:
nije zeljkan privatizovan za oo kermi

Marginaliziranje Skupštine kluba kao najdemokratskijeg oblika organiziranja ljudi kojima je Željo u srcu za posljedicu ima agresivno nametanje stavova i mišljenja uske grupe ljudi koju sve češće čini samo jedan čovjek, a njegovi lični stavovi i elaboracija se medijski i u javnosti tumače kao stavovi cijelog FK Željezničar, što je opet predstavlja najgrublju manipulaciju. Željezničar nikada nije bio niti će ikada biti društvo jednog lica. Nažalost, sve češće slušamo samo jedan glas, a press konferencije postaju poligon za obračun sa neistomišljenicima iz klupskih struktura te sa svima koji se usuđuju javno neslagati sa načinom na koji se vodi Klub i metodama koje se koriste u nametanju ambicioznih i u sportskom dijelu, nažalost, neispunjenih ciljeva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.