PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ahahaha a vidim i acika and co se maximalno trudi da sto vise i azurnije ocrnje zelju... je l to zbog prekida saradnje... a nekad ste lijepo saradjivali kad vam je trebala promocija uz pomoc kluba sa najvecom armijom navijaca...
A sad kad ste odbaceni daj da ga sto vise ocrnjim... pa makar i ublehe i lazi bile...
A slavili su svi kad je glodzo odbio da izda dozvolu... međutim pognuli glave u misije rupe kad je sve dogovoreno... pognuli glave kao uplaseni misevi na press konferenciji kad je miske drzao govor... ni acika a ni drugi nisu smjeli nista pitati... cak ni koljega ljigata....
Gdje vam je tad hrabrost bila...
Pazi Hrasno...
Ja sam ovdje na forumu vec 7 mu godinu... normalno nije mi ovo nick bio... i tada sam branio interese kluba... tad se nekad zujo vratio i klub... tako da meni to ne mozes podbaciti da sam placenik... jer meni uprave nikad nisu bile drage i većina ih radila kontra zelje... ovi dosad su jedini koji rade u interesu zelje... jer pokusavaju da grade nesto, pokusavaju sve transparentno raditi...
A ti se registrovao otprilike kad je nastao sukob sa sportskim drustvom oko tribine... sto li bože dragi... pljuvao si sve malo je reci... i da radis za sportsko društvo... i violinin si potrcko... i gazda ce ti odgovarati budi siguran... na popisu je onih koji su uzimali pare od zelje... u marku se zna...
A sad kad ste odbaceni daj da ga sto vise ocrnjim... pa makar i ublehe i lazi bile...
A slavili su svi kad je glodzo odbio da izda dozvolu... međutim pognuli glave u misije rupe kad je sve dogovoreno... pognuli glave kao uplaseni misevi na press konferenciji kad je miske drzao govor... ni acika a ni drugi nisu smjeli nista pitati... cak ni koljega ljigata....
Gdje vam je tad hrabrost bila...
Pazi Hrasno...
Ja sam ovdje na forumu vec 7 mu godinu... normalno nije mi ovo nick bio... i tada sam branio interese kluba... tad se nekad zujo vratio i klub... tako da meni to ne mozes podbaciti da sam placenik... jer meni uprave nikad nisu bile drage i većina ih radila kontra zelje... ovi dosad su jedini koji rade u interesu zelje... jer pokusavaju da grade nesto, pokusavaju sve transparentno raditi...
A ti se registrovao otprilike kad je nastao sukob sa sportskim drustvom oko tribine... sto li bože dragi... pljuvao si sve malo je reci... i da radis za sportsko društvo... i violinin si potrcko... i gazda ce ti odgovarati budi siguran... na popisu je onih koji su uzimali pare od zelje... u marku se zna...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
ako budes ok ,dacemo i tebi kokica bar u tom ne oskudijevamolet3 je napisao/la:
De smislite nešto svoje ako ste u stanju, a ne samo copy-paste pitaraofirni ste sa tim.
I ne vrijeđam, niti sam neurozanodakle ti to pade na pamet pobogu

al ovo je drama ba, sta je ovo.kontam skupstina borba za vlast,al ovako javno...drama.
Nije drama, nego cirkusSariel je napisao/la:ako budes ok ,dacemo i tebi kokica bar u tom ne oskudijevamolet3 je napisao/la:
De smislite nešto svoje ako ste u stanju, a ne samo copy-paste pitaraofirni ste sa tim.
I ne vrijeđam, niti sam neurozanodakle ti to pade na pamet pobogu
![]()
al ovo je drama ba, sta je ovo.kontam skupstina borba za vlast,al ovako javno...drama.

Memara je napisao/la: Cirkus se nastavlja![]()

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
no hard feelings svako se tudjoj muci smije.let3 je napisao/la:
Nije drama, nego cirkusi jesmo za kokica sa ovim cirkusom....ali dobro tako je kako je, uživajte sad i mezite, može vam se
tja necu svojoj valjda...ne smijem ni uc na nasu temu

iii sapunica se nastavlja,da li je jezgra grupe kontra komplet uprave ili samo jednog dijela, a u upravi su svi ko jedan,svi za jednog jedan za sve,
sada bih citirao kolegu forumasa shznu,
da budalo

sada bih citirao kolegu forumasa shznu,
da budalo

"LAŽI SE ŠIRE RADI PODGRIJAVANJA ATMOSFERE I ŠIRENJA SMUTNJE TAKO DA SE NEĆE ZNATI KO JE U PRAVU.
NE NASJEDAJTE."
Hoćel' opet pitari bit' krivi za širenje propagande?
NE NASJEDAJTE."

Hoćel' opet pitari bit' krivi za širenje propagande?

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
No hard feelingsSariel je napisao/la:no hard feelings svako se tudjoj muci smije.let3 je napisao/la:
Nije drama, nego cirkusi jesmo za kokica sa ovim cirkusom....ali dobro tako je kako je, uživajte sad i mezite, može vam se
tja necu svojoj valjda...ne smijem ni uc na nasu temu![]()

Meni nije jasan Jahić u cijeloj ovoj pricu , sa svojim saopštenjima

I sad sebe u svojim saopštenjima predstavlja kao nekog časnog i finog momka

Ne, ali će izgleda biti krivi za ponovno širenje tuzlanskih analnih kolutića.wobly92 je napisao/la: Hoćel' opet pitari bit' krivi za širenje propagande?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
da budalo AAAAshzna je napisao/la:Ne, ali će izgleda biti krivi za ponovno širenje tuzlanskih analnih kolutića.wobly92 je napisao/la: Hoćel' opet pitari bit' krivi za širenje propagande?

Sariel je napisao/la:da budalo AAAAshzna je napisao/la:Ne, ali će izgleda biti krivi za ponovno širenje tuzlanskih analnih kolutića.wobly92 je napisao/la: Hoćel' opet pitari bit' krivi za širenje propagande?![]()
![]()
![]()

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Stvarno me boli k za za zeljeznicmarom i morzem i slavkom svinjskom glavom ali nemoj se pravit pametan i najveca budala debil vidi da je zeljo DJL i da niko ne moze nikakve inormacije dobiti pa cak i iz skupstine kluba niti raditi bilo sta osim jednog covjeka sto je sve samo Ne transparetno.Godinama ovdje **** citav forum zeljo proizvodi , zeljina djeca dodje vam frajer otjera svu djecu transparetno dovede bager i bori se sa bagerom.protiv svih , igraca , jako divljih psa , SD, Koldze , trenera, morza itd..Niko nista nema pravo da kaze stoji bager vec godinu dana na istoku ceka .Ljudi prave stadione 20 miliona eura ovaj kamatar dovuko bager od vasih para i vec godinu dana svaki neuspjeh opravdava bagerom.Peace je napisao/la:pokusavaju sve transparentno raditi...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Eto tako kod komsija fino. Vratim se sa posla kuci i imam sta vidjeti. Tuzna vijest.
TM87 od danas i oficijalno u borbi protiv ove uprave. Nemojte jos uvijek kretati u borbu molim vas. Bar do kraja sezone. Nek izvuku sve para sto ima iz Zelje pa krenite u borbu. Zalosna vijest pravo.

TM87 od danas i oficijalno u borbi protiv ove uprave. Nemojte jos uvijek kretati u borbu molim vas. Bar do kraja sezone. Nek izvuku sve para sto ima iz Zelje pa krenite u borbu. Zalosna vijest pravo.

Football is a game about feelings and intelligence!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Opet lazes.Cheikh je napisao/la:Eto tako kod komsija fino. Vratim se sa posla kuci i imam sta vidjeti. Tuzna vijest.![]()

Hoces dokaz na PP, ali da se izvines na prepucavanjima kasnije?
Hocu dokaz ovdje da ti se izvinem pred svima. Covjek sam od rijeci. Pitaj DBR jel za ovu upravu?Thetraphak1921 je napisao/la:Opet lazes.Cheikh je napisao/la:Eto tako kod komsija fino. Vratim se sa posla kuci i imam sta vidjeti. Tuzna vijest.![]()
Hoces dokaz na PP, ali da se izvines na prepucavanjima kasnije?
Dakle ovdje postavi i ja ti se odmah izvinem. Mozes i u pp ali ja cu postati ovdje da vide koji si placenik postao.
Izgleda da se još jedan klub privatizovao, samo za 0 KM i besplatan prostor za reklamiranje kompanije. Miske vratio Zeljkanu njegove pare i dobio besplatne banere, flajere, popularizovao kompaniju i dobio klub na upravljanje. Kako drugačije nazvati to da odluke u Željkanu donosi jedan čovjek koji kasnije da te odluke na izglasavanje skupštini koju je on sam postavio i ta ista skupština digne ruke da to podržava? Mislim da se radi o klasičnoj privatizaciji. Kažu nisu društvo jednog lica, a čovjek sam donosi odluke, sam ih provodi, sam upravlja parama i onda nekakav organ kojeg je on sam postavio kaže da je to dobro. Ima par normalnih ljudi ali oni su nemoćni s njima se ni ne komunicira.let3 je napisao/la:Memara, znamo koji klub u BiH je privatna prćija nekog malezijca
Za razliku od njeg Sarajevo je dobilo trofeje, kup i titula, dobilo kamp najmoderniji u Bosni I Hercegovini, na kojem se još uvijek radi i svaki dan vide pomaci, dobilo je to da mu gradski rival uvijek i zauvijek gleda u guzove, dobilo je klub bez duga, ulaganja od 10+ miliona, plus učestvovanje u nekoliko akcija, Tan da za poplave 500.000 oni se busaju tribinom nekakvom gdje će Miske ako zafali posudit pa vratit 7% od ukupnog iznosa. Zamisli crnjaka.
Nema ništa od te price , paša.Memara je napisao/la:Izgleda da se još jedan klub privatizovao, samo za 0 KM i besplatan prostor za reklamiranje kompanije. Miske vratio Zeljkanu njegove pare i dobio besplatne banere, flajere, popularizovao kompaniju i dobio klub na upravljanje. Kako drugačije nazvati to da odluke u Željkanu donosi jedan čovjek koji kasnije da te odluke na izglasavanje skupštini koju je on sam postavio i ta ista skupština digne ruke da to podržava? Mislim da se radi o klasičnoj privatizaciji. Kažu nisu društvo jednog lica, a čovjek sam donosi odluke, sam ih provodi, sam upravlja parama i onda nekakav organ kojeg je on sam postavio kaže da je to dobro. Ima par normalnih ljudi ali oni su nemoćni s njima se ni ne komunicira.let3 je napisao/la:Memara, znamo koji klub u BiH je privatna prćija nekog malezijca
Ako se ne izbori Evropa ove godine, ode Miske ko da ga Bog nije dao . Toliko o nekom njegovom DJL-u

Pa koji će k.... ostajati kad će sve pare potrošit i još zaraditi a ništa ne postići?let3 je napisao/la: Nema ništa od te price , paša.
Ako se ne izbori Evropa ove godine, ode Miske ko da ga Bog nije dao . Toliko o nekom njegovom DJL-u
Miske ako doceka skupstinu Ivica Osim sa sinom Amarom, svim legendama Zelje i citavim Jugom ga nece skinuti. Molim te Boze da se to obistini, neka ga na celu kluba jos 20 godina.let3 je napisao/la:Nema ništa od te price , paša.Memara je napisao/la:Izgleda da se još jedan klub privatizovao, samo za 0 KM i besplatan prostor za reklamiranje kompanije. Miske vratio Zeljkanu njegove pare i dobio besplatne banere, flajere, popularizovao kompaniju i dobio klub na upravljanje. Kako drugačije nazvati to da odluke u Željkanu donosi jedan čovjek koji kasnije da te odluke na izglasavanje skupštini koju je on sam postavio i ta ista skupština digne ruke da to podržava? Mislim da se radi o klasičnoj privatizaciji. Kažu nisu društvo jednog lica, a čovjek sam donosi odluke, sam ih provodi, sam upravlja parama i onda nekakav organ kojeg je on sam postavio kaže da je to dobro. Ima par normalnih ljudi ali oni su nemoćni s njima se ni ne komunicira.let3 je napisao/la:Memara, znamo koji klub u BiH je privatna prćija nekog malezijca

Jelde, a što bi neko napuštao svoj "DJL" ako je sve njegovo , kako kažeteMemara je napisao/la:Pa koji će k.... ostajati kad će sve pare potrošit i još zaraditi a ništa ne postići?let3 je napisao/la: Nema ništa od te price , paša.

Ništa nije njegovo, niti može biti i on može samo Boga moliti da se izađe u Evropu ove godine, ako želi da ostane u klubu.
Ako se ne izađe u Evropu, nece mu skupština ni morati usracivati povjerenje, vec ce se sam uhvatiti noge....Misketov DJL, al u qrcu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.