PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Peace
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Peace » 24 nov 2016, 14:50

Ahahaha a vidim i acika and co se maximalno trudi da sto vise i azurnije ocrnje zelju... je l to zbog prekida saradnje... a nekad ste lijepo saradjivali kad vam je trebala promocija uz pomoc kluba sa najvecom armijom navijaca...
A sad kad ste odbaceni daj da ga sto vise ocrnjim... pa makar i ublehe i lazi bile...

A slavili su svi kad je glodzo odbio da izda dozvolu... međutim pognuli glave u misije rupe kad je sve dogovoreno... pognuli glave kao uplaseni misevi na press konferenciji kad je miske drzao govor... ni acika a ni drugi nisu smjeli nista pitati... cak ni koljega ljigata....
Gdje vam je tad hrabrost bila...

Pazi Hrasno...
Ja sam ovdje na forumu vec 7 mu godinu... normalno nije mi ovo nick bio... i tada sam branio interese kluba... tad se nekad zujo vratio i klub... tako da meni to ne mozes podbaciti da sam placenik... jer meni uprave nikad nisu bile drage i većina ih radila kontra zelje... ovi dosad su jedini koji rade u interesu zelje... jer pokusavaju da grade nesto, pokusavaju sve transparentno raditi...
A ti se registrovao otprilike kad je nastao sukob sa sportskim drustvom oko tribine... sto li bože dragi... pljuvao si sve malo je reci... i da radis za sportsko društvo... i violinin si potrcko... i gazda ce ti odgovarati budi siguran... na popisu je onih koji su uzimali pare od zelje... u marku se zna...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 nov 2016, 14:52

let3 je napisao/la:
De smislite nešto svoje ako ste u stanju, a ne samo copy-paste pitara ;) ofirni ste sa tim.

I ne vrijeđam, niti sam neurozan :mrgreen: odakle ti to pade na pamet pobogu :lol:
ako budes ok ,dacemo i tebi kokica bar u tom ne oskudijevamo :urnebes:
al ovo je drama ba, sta je ovo.kontam skupstina borba za vlast,al ovako javno...drama.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 nov 2016, 14:54

Sariel je napisao/la:
let3 je napisao/la:
De smislite nešto svoje ako ste u stanju, a ne samo copy-paste pitara ;) ofirni ste sa tim.

I ne vrijeđam, niti sam neurozan :mrgreen: odakle ti to pade na pamet pobogu :lol:
ako budes ok ,dacemo i tebi kokica bar u tom ne oskudijevamo :urnebes:
al ovo je drama ba, sta je ovo.kontam skupstina borba za vlast,al ovako javno...drama.
Nije drama, nego cirkus :facepalm: i jesmo za kokica sa ovim cirkusom....ali dobro tako je kako je, uživajte sad i mezite, može vam se :kafa:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 nov 2016, 14:55

Memara je napisao/la: Cirkus se nastavlja :kafa:
slika
:urnebes:                                            :urnebes:                                                 :urnebes:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 nov 2016, 14:56

let3 je napisao/la:
Nije drama, nego cirkus :facepalm: i jesmo za kokica sa ovim cirkusom....ali dobro tako je kako je, uživajte sad i mezite, može vam se :kafa:
no hard feelings svako se tudjoj muci smije.
tja necu svojoj valjda...ne smijem ni uc na nasu temu :urnebes: :salut:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 nov 2016, 15:00

iii sapunica se nastavlja,da li je jezgra grupe kontra komplet uprave ili samo jednog dijela, a u upravi su svi ko jedan,svi za jednog jedan za sve,
sada bih citirao kolegu forumasa shznu,
da budalo :rol: :rol: :urnebes:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 nov 2016, 15:04

"LAŽI SE ŠIRE RADI PODGRIJAVANJA ATMOSFERE I ŠIRENJA SMUTNJE TAKO DA SE NEĆE ZNATI KO JE U PRAVU.
NE NASJEDAJTE."
:lol:
Hoćel' opet pitari bit' krivi za širenje propagande? :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 nov 2016, 15:06

Sariel je napisao/la:
let3 je napisao/la:
no hard feelings svako se tudjoj muci smije.
tja necu svojoj valjda...ne smijem ni uc na nasu temu :urnebes: :salut:
No hard feelings ;) a šta da se radi, iz ove kože se ne može.

Meni nije jasan Jahić u cijeloj ovoj pricu , sa svojim saopštenjima :shock: zna se da je kršio klupsku disciplinu, zna i on sam da je kasnio na treninge, odlazio ranije sa treninga, ponašao se bahato jer je umislio da mu se može tako. Fol stalo mu do Želje i hoce da završi karijeru u svom omiljenom klubu , a tražio 9 milja platu :facepalm: Ljudi ga provalili i lijepo prezentovali sve njegove uslove.
I sad sebe u svojim saopštenjima predstavlja kao nekog časnog i finog momka :puke: nakon što je sebi dozvolio da ga Ćelo odstrani :facepalm: jbt ocekujemo od najiskusnijeg da bude neki primjer mlađima, a on najgori.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 24 nov 2016, 15:06

wobly92 je napisao/la: Hoćel' opet pitari bit' krivi za širenje propagande? :)
Ne, ali će izgleda biti krivi za ponovno širenje tuzlanskih analnih kolutića.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 nov 2016, 15:08

shzna je napisao/la:
da budalo AAAA :rol: :rol: :lol: :lol:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 24 nov 2016, 15:12

Sariel je napisao/la:
shzna je napisao/la:
da budalo AAAA :rol: :rol: :lol: :lol:
:lol:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 24 nov 2016, 15:24

Peace je napisao/la:pokusavaju sve transparentno raditi...
Stvarno me boli k za za zeljeznicmarom i morzem i slavkom svinjskom glavom ali nemoj se pravit pametan i najveca budala debil vidi da je zeljo DJL i da niko ne moze nikakve inormacije dobiti pa cak i iz skupstine kluba niti raditi bilo sta osim jednog covjeka sto je sve samo Ne transparetno.Godinama ovdje **** citav forum zeljo proizvodi , zeljina djeca dodje vam frajer otjera svu djecu transparetno dovede bager i bori se sa bagerom.protiv svih , igraca , jako divljih psa , SD, Koldze , trenera, morza itd..Niko nista nema pravo da kaze stoji bager vec godinu dana na istoku ceka .Ljudi prave stadione 20 miliona eura ovaj kamatar dovuko bager od vasih para i vec godinu dana svaki neuspjeh opravdava bagerom.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 24 nov 2016, 15:26

Eto tako kod komsija fino. Vratim se sa posla kuci i imam sta vidjeti. Tuzna vijest. :(
TM87 od danas i oficijalno u borbi protiv ove uprave. Nemojte jos uvijek kretati u borbu molim vas. Bar do kraja sezone. Nek izvuku sve para sto ima iz Zelje pa krenite u borbu. Zalosna vijest pravo. :mrgreen:
Football is a game about feelings and intelligence!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 24 nov 2016, 15:27

Cheikh je napisao/la:Eto tako kod komsija fino. Vratim se sa posla kuci i imam sta vidjeti. Tuzna vijest. :(
TM87 od danas i oficijalno u borbi protiv ove uprave. Nemojte jos uvijek kretati u borbu molim vas. Bar do kraja sezone. Nek izvuku sve para sto ima iz Zelje pa krenite u borbu. Zalosna vijest pravo. :mrgreen:
Opet lazes. :)
Hoces dokaz na PP, ali da se izvines na prepucavanjima kasnije?

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 24 nov 2016, 15:29

Thetraphak1921 je napisao/la:
Cheikh je napisao/la:Eto tako kod komsija fino. Vratim se sa posla kuci i imam sta vidjeti. Tuzna vijest. :(
Opet lazes. :)
Hoces dokaz na PP, ali da se izvines na prepucavanjima kasnije?
Hocu dokaz ovdje da ti se izvinem pred svima. Covjek sam od rijeci. Pitaj DBR jel za ovu upravu?
Dakle ovdje postavi i ja ti se odmah izvinem. Mozes i u pp ali ja cu postati ovdje da vide koji si placenik postao.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 24 nov 2016, 15:39

let3 je napisao/la:Memara, znamo koji klub u BiH je privatna prćija nekog malezijca :tralala:
Izgleda da se još jedan klub privatizovao, samo za 0 KM i besplatan prostor za reklamiranje kompanije. Miske vratio Zeljkanu njegove pare i dobio besplatne banere, flajere, popularizovao kompaniju i dobio klub na upravljanje. Kako drugačije nazvati to da odluke u Željkanu donosi jedan čovjek koji kasnije da te odluke na izglasavanje skupštini koju je on sam postavio i ta ista skupština digne ruke da to podržava? Mislim da se radi o klasičnoj privatizaciji. Kažu nisu društvo jednog lica, a čovjek sam donosi odluke, sam ih provodi, sam upravlja parama i onda nekakav organ kojeg je on sam postavio kaže da je to dobro. Ima par normalnih ljudi ali oni su nemoćni s njima se ni ne komunicira.

Za razliku od njeg Sarajevo je dobilo trofeje, kup i titula, dobilo kamp najmoderniji u Bosni I Hercegovini, na kojem se još uvijek radi i svaki dan vide pomaci, dobilo je to da mu gradski rival uvijek i zauvijek gleda u guzove, dobilo je klub bez duga, ulaganja od 10+ miliona, plus učestvovanje u nekoliko akcija, Tan da za poplave 500.000 oni se busaju tribinom nekakvom gdje će Miske ako zafali posudit pa vratit 7% od ukupnog iznosa. Zamisli crnjaka.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 nov 2016, 15:43

Memara je napisao/la:
let3 je napisao/la:Memara, znamo koji klub u BiH je privatna prćija nekog malezijca :tralala:
Izgleda da se još jedan klub privatizovao, samo za 0 KM i besplatan prostor za reklamiranje kompanije. Miske vratio Zeljkanu njegove pare i dobio besplatne banere, flajere, popularizovao kompaniju i dobio klub na upravljanje. Kako drugačije nazvati to da odluke u Željkanu donosi jedan čovjek koji kasnije da te odluke na izglasavanje skupštini koju je on sam postavio i ta ista skupština digne ruke da to podržava? Mislim da se radi o klasičnoj privatizaciji. Kažu nisu društvo jednog lica, a čovjek sam donosi odluke, sam ih provodi, sam upravlja parama i onda nekakav organ kojeg je on sam postavio kaže da je to dobro. Ima par normalnih ljudi ali oni su nemoćni s njima se ni ne komunicira.
Nema ništa od te price , paša.

Ako se ne izbori Evropa ove godine, ode Miske ko da ga Bog nije dao . Toliko o nekom njegovom DJL-u ;)

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 24 nov 2016, 15:53

let3 je napisao/la: Nema ništa od te price , paša.

Ako se ne izbori Evropa ove godine, ode Miske ko da ga Bog nije dao . Toliko o nekom njegovom DJL-u ;)
Pa koji će k.... ostajati kad će sve pare potrošit i još zaraditi a ništa ne postići?

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 24 nov 2016, 15:53

let3 je napisao/la:
Memara je napisao/la:
Nema ništa od te price , paša.

Miske ako doceka skupstinu Ivica Osim sa sinom Amarom, svim legendama Zelje i citavim Jugom ga nece skinuti. Molim te Boze da se to obistini, neka ga na celu kluba jos 20 godina. :pray:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 nov 2016, 15:58

Memara je napisao/la:
let3 je napisao/la: Nema ništa od te price , paša.

Pa koji će k.... ostajati kad će sve pare potrošit i još zaraditi a ništa ne postići?
Jelde, a što bi neko napuštao svoj "DJL" ako je sve njegovo , kako kažete :mrgreen:

Ništa nije njegovo, niti može biti i on može samo Boga moliti da se izađe u Evropu ove godine, ako želi da ostane u klubu.

Ako se ne izađe u Evropu, nece mu skupština ni morati usracivati povjerenje, vec ce se sam uhvatiti noge....Misketov DJL, al u qrcu ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.