PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Evo ga jos jedan clanak o najpoitivnijem vremenu od kako postoji fk zeljeznicar hahahahaha pa majku mu **** gdje zavrsavaju fakulteti ovi likovi? Nevjerovatno.
UPRAVA NAPOLJE!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Tamo gdje ga ti nisi zavrsio, to sigurno. Da ste ga zavrsili na istom mjestu, jednu recenicu im ne bih shvatio, isto kao sto tvoju ne shvatam.RichmanBiH je napisao/la:Evo ga jos jedan clanak o najpoitivnijem vremenu od kako postoji fk zeljeznicar hahahahaha pa majku mu **** gdje zavrsavaju fakulteti ovi likovi? Nevjerovatno.
a napad na nikolica ce se tolerisat jeltePostao/la Muerte » 24 nov 2016, 10:18
Nase strpljenje je veliko, ali nije beskonacno. Nismo mi fukare. Mozes blatiti upravu, Misimovica, Nikolica, ali bilo koji napad na klub se nece trpiti. Ti Aco bi trebao znati sta je nama Zeljo i na sta smo spremni za njega uraditi.

Evo ga isto sorta ljudi kod kona kao nasi prije 3 godine. Sami protiv svih.
Football is a game about feelings and intelligence!
Nisu sami imaju navijače iz sebe..Puna podrska upravi..Cheikh je napisao/la:Evo ga isto sorta ljudi kod kona kao nasi prije 3 godine. Sami protiv svih.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
ne bi se svi clanovi uprave slozili s ovim...Okolele je napisao/la:Nisu sami imaju navijače iz sebe..Puna podrska upravi..Cheikh je napisao/la:Evo ga isto sorta ljudi kod kona kao nasi prije 3 godine. Sami protiv svih.

-
- Kontakt:
Thetraphak1921 je napisao/la:Tamo gdje ga ti nisi zavrsio, to sigurno. Da ste ga zavrsili na istom mjestu, jednu recenicu im ne bih shvatio, isto kao sto tvoju ne shvatam.RichmanBiH je napisao/la:Evo ga jos jedan clanak o najpoitivnijem vremenu od kako postoji fk zeljeznicar hahahahaha pa majku mu **** gdje zavrsavaju fakulteti ovi likovi? Nevjerovatno.
Sigurno. Pregovaracki vrh, mi smo sirotinja haj igraj djabe

UPRAVA NAPOLJE!
- Beduin
- Kontakt:
Spremni su cak se regovat na lobotomiju i trpiti onog Raidera tamo. E to je hrabrost i zrtva.Sariel je napisao/la:a napad na nikolica ce se tolerisat jeltePostao/la Muerte » 24 nov 2016, 10:18
Nase strpljenje je veliko, ali nije beskonacno. Nismo mi fukare. Mozes blatiti upravu, Misimovica, Nikolica, ali bilo koji napad na klub se nece trpiti. Ti Aco bi trebao znati sta je nama Zeljo i na sta smo spremni za njega uraditi.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
jes zajebana ova uprava zelje pravo, svi ih zajebaju
malo cuke,malo sindikat,malo violina,malo brko, malo forum administratori, malo jaha...padne i pokoje cipelarenje...

malo cuke,malo sindikat,malo violina,malo brko, malo forum administratori, malo jaha...padne i pokoje cipelarenje...

sami protiv svihBeduin je napisao/la: Spremni su cak se regovat na lobotomiju i trpiti onog Raidera tamo. E to je hrabrost i zrtva.

zvuci mi nesto poznato???

imaju i te neke kate, borbe sa zamisljenim protivnikom

Tako je to kad imaš upravu 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imaju 13 placenika i 5 ljudi na ** forumu.Okolele je napisao/la:Nisu sami imaju navijače iz sebe..Puna podrska upravi..Cheikh je napisao/la:Evo ga isto sorta ljudi kod kona kao nasi prije 3 godine. Sami protiv svih.
Juce se vidjelo imaju li navijace iza sebe.
Dao Big da ostanu jos 20 godina u klubu da se imamo kome smijati, ali Bgmu mislim da ce ih Brko postrojiti veoma brzo kao sto jedan od vodja i kaze na oficijalnoj u komentaru.
Citiram: "Jel vas strah Misketovci, Brko se vratio."
najacu ikad.Virtu4l je napisao/la:Tako je to kad imaš upravu
doduse ne svi.ima ih i slabasnih

Vidi pitice slavi povratak Brke u nadi da ce nas Brko spasiti od Misketovaca hahaha..Svemu sam se nadao ali ovome ne od vas..Cheikh je napisao/la:Imaju 13 placenika i 5 ljudi na ** forumu.Okolele je napisao/la:Nisu sami imaju navijače iz sebe..Puna podrska upravi..Cheikh je napisao/la:Evo ga isto sorta ljudi kod kona kao nasi prije 3 godine. Sami protiv svih.
Dao Big da ostanu jos 20 godina u klubu da se imamo kome smijati, ali Bgmu mislim da ce ih Brko postrojiti veoma brzo kao sto jedan od vodja i kaze na oficijalnoj u komentaru.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sta li jos neces izmisliti? Ali dobro, to je u skladu sa ovom temom pa razumijem.Cheikh je napisao/la:Imaju 13 placenika i 5 ljudi na ** forumu.Okolele je napisao/la:Nisu sami imaju navijače iz sebe..Puna podrska upravi..Cheikh je napisao/la:Evo ga isto sorta ljudi kod kona kao nasi prije 3 godine. Sami protiv svih.
Dzaba vam pokusaji, legenda kluba i najtrofejniji trener nikad nije bio protivnik ove Uprave.

aha, nije nikad,
kao sto i ova uprava radi ko jedan,
ako jednog razbijes ko da si ih sve razbio.
doduse dejo vise nije njihov clan.juce posljepodne napravio iznenadni transfer s grbavice na kosevo.
postavio svoje uslove: 7500 milja neto, 10k za osvajanje titule i 5ca za kup...
nisu se nasli i ode dejo na kosevo

kao sto i ova uprava radi ko jedan,
ako jednog razbijes ko da si ih sve razbio.
doduse dejo vise nije njihov clan.juce posljepodne napravio iznenadni transfer s grbavice na kosevo.
postavio svoje uslove: 7500 milja neto, 10k za osvajanje titule i 5ca za kup...
nisu se nasli i ode dejo na kosevo

al zipa price na njihovoj temi, pa sta je ono sunce ti poljubim
izdrzi amazone, jedini si realan lik!
pratimo...
zvake toblerone,cedevita..sve spremno..
veceras nakav udar,puc...

izdrzi amazone, jedini si realan lik!

pratimo...

veceras nakav udar,puc...

stani malo,koje uriniranje ..Uriniranje po @Hrasno1921 i gg.ba-ovcima by Okolele i Virtual4l pro level..

pa hrasno vas razlozi na najprostije faktore, nemas tu sta dodat il oduzet

jos virto po nekom

jos pro levl AHAHAHAHA

Jel' i sad lazem da su u dobrom odnosu a jedan od vodja ovako pise na stranici kluba i napada clana uprave sinoc.
Pukla ljubav davno izmedju Amara i Misketa. Ali lijepo pokusavate okretati pricu.
Suti moj djecace plavi. Samo suti.
Ahmed muftic jedan od voda, bgm nisam to znao.Cheikh je napisao/la:
Jel' i sad lazem da su u dobrom odnosu a jedan od vodja ovako pise na stranici kluba i napada clana uprave sinoc.
Pukla ljubav davno izmedju Amara i Misketa. Ali lijepo pokusavate okretati pricu.
Suti moj djecace plavi. Samo suti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.