Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- exorciiist
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Effenbergu, uputi nas na pravi put.
Na put onih koji su public betove izbjegli, a ne na put onih koji su pogrešne utakmice odigrali.
Na put onih koji su public betove izbjegli, a ne na put onih koji su pogrešne utakmice odigrali.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ajde smisli nesto drugo, isfurao si vise..Momciluk je napisao/la:Alejkum selam
Ta ce ovaj slevin kae amerika uvodi demokratiju po svijetu, sport se ne namijesta, blago tebi kad je tako

Nije, eto napadaci Napolija namjerno sutaju tri milimetra od stative sa 25 metara... Najnormalnija stvar.
- exorciiist
- Kontakt:
Ne mogu ovih što su im svi krivi kad padnu.
Da nije syebao Napoli čekali bi se Harden, Love i Hayward za fine pare 140 km. Ovako ništa od toga, ali eto ako kome treba šta od NBA mislim da su ovo izgledni i fini tipovi da večeras dođu u over sve do jednog 

Tako blizu, a tako daleko.
ne da mi se da tražim, ali mislim da je slična priča bila nakon tekme seltik - siti (3-3). namješteno ovo ono, seltik se gura puštaju mu pa će im i barsa pustiti vjerovatno

Reče da se zove Bosna, čudno ime za djevojku.

Malo je falilo.

- exorciiist
- Kontakt:
Bilo bi puno da je i ovo ušloarelinho je napisao/la:
Malo je falilo.![]()

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- exorciiist
- Kontakt:
Auu Arelinho tebe baš krenulo, šteta što i ovo ne uđe.
Nastavi jako
Nastavi jako

Baš me krenulo od juče.exorciiist je napisao/la:Auu Arelinho tebe baš krenulo, šteta što i ovo ne uđe.
Nastavi jako

Ne treba biti gladan ovo je tamam.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ovako Effenberg oblikuje mlade umove po temi...
Inace, covjek prica o ovom penalu...Effenberg je napisao/la:A koje su ovo pogani pogane. Ovo odmah hapsiti treba. Lik ispruzio nogu ovo je namjerno radjeno i ono sto je najsmjesnije u ovakvim tekmama nastimanim ko i juce sto je Tottenham bio taj cudni penal nikad ne biva profulan. Golman samo dole sjedne u mjestu da smanji rizik i ovaj plasira pasom u nebranjenu mrezu. Ofiraza. Za ovo treba ufatiti igrace i tuci ih, tribinu na njih pustiti dok se ne prizna sta je pravljeno i ne progovori. Mamu im yebem, nije me tu nista oborilo ali ne mozes ovo slucajno da radis!

Posto ciganski prozivas covjeka koji ti ne moze odgovoriti moram ja.. dobro se sjecam o cemu je pisao radi se o utakmici Sampdoria-Sassuolo 0:2 do 84. minute.. kraj 3:2 za Sampdoriju na kraju.. penal za pobjedu u 92. o kojem on prica mozes pogledati ovdje http://www.rezu.ltati.com/utakmica/G48nMXuo/#videoSlevinKelevra je napisao/la:Ovako Effenberg oblikuje mlade umove po temi...
Inace, covjek prica o ovom penalu...Effenberg je napisao/la:A koje su ovo pogani pogane. Ovo odmah hapsiti treba. Lik ispruzio nogu ovo je namjerno radjeno i ono sto je najsmjesnije u ovakvim tekmama nastimanim ko i juce sto je Tottenham bio taj cudni penal nikad ne biva profulan. Golman samo dole sjedne u mjestu da smanji rizik i ovaj plasira pasom u nebranjenu mrezu. Ofiraza. Za ovo treba ufatiti igrace i tuci ih, tribinu na njih pustiti dok se ne prizna sta je pravljeno i ne progovori. Mamu im yebem, nije me tu nista oborilo ali ne mozes ovo slucajno da radis!![]()
This time next year we'll be millionaires.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
A, i ovdje golman samo sjeo i pustio plasiranu loptu?Momciluk je napisao/la:Posto ciganski prozivas covjeka koji ti ne moze odgovoriti moram ja.. dobro se sjecam o cemu je pisao radi se o utakmici Sampdoria-Sassuolo 0:2 do 84. minute.. kraj 3:2 za Sampdoriju na kraju.. penal za pobjedu u 92. o kojem on prica mozes pogledati ovdje http://www.rezu.ltati.com/utakmica/G48nMXuo/#videoSlevinKelevra je napisao/la:Ovako Effenberg oblikuje mlade umove po temi...
Inace, covjek prica o ovom penalu...Effenberg je napisao/la:A koje su ovo pogani pogane. Ovo odmah hapsiti treba. Lik ispruzio nogu ovo je namjerno radjeno i ono sto je najsmjesnije u ovakvim tekmama nastimanim ko i juce sto je Tottenham bio taj cudni penal nikad ne biva profulan. Golman samo dole sjedne u mjestu da smanji rizik i ovaj plasira pasom u nebranjenu mrezu. Ofiraza. Za ovo treba ufatiti igrace i tuci ih, tribinu na njih pustiti dok se ne prizna sta je pravljeno i ne progovori. Mamu im yebem, nije me tu nista oborilo ali ne mozes ovo slucajno da radis!![]()

- exorciiist
- Kontakt:
U šta se ova tema pretvorila.
Vječna borba između Effenbergovih pristalica i osoba zdravog razuma.
pozz za effea 

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Misliš između Effeovih pristalica i nevjernih Toma
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- exorciiist
- Kontakt:
Večeras ko je pogodio kvotu preko 10, skidam mu kapu.
Kako vidim golman je samo sjeo.. ali nije u tome poenta, prozivas covjeka i lazno iskrivljujes njegove rijeci..SlevinKelevra je napisao/la:A, i ovdje golman samo sjeo i pustio plasiranu loptu?Momciluk je napisao/la: Posto ciganski prozivas covjeka koji ti ne moze odgovoriti moram ja.. dobro se sjecam o cemu je pisao radi se o utakmici Sampdoria-Sassuolo 0:2 do 84. minute.. kraj 3:2 za Sampdoriju na kraju.. penal za pobjedu u 92. o kojem on prica mozes pogledati ovdje http://www.rezu.ltati.com/utakmica/G48nMXuo/#videoProvaljujes se kao i idol ti...
O cemu pricas kanisteru ograniceni.. da imas i malo mozga procitao bi naziv teme i vidio da ovo sto ja pisem apsolutno se slaze sa naslovom.. cuj u sta se pretvorila, eto dosad ste ti i ovaj slevin intelektualac vodili konstuktivnu raspravuexorciiist je napisao/la:U šta se ova tema pretvorila.

This time next year we'll be millionaires.
- exorciiist
- Kontakt:
Naziv teme "šuplja", pa upravu si, to što ti pišeš se apsolutno slaže s naslovom. 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Momciluk je napisao/la: Kako vidim golman je samo sjeo.. ali nije u tome poenta, prozivas covjeka i lazno iskrivljujes njegove rijeci..
Ti si ocigledno umislio da je golman sjeo... Slicno kao sto si umislio da si procitao nesto razumno u njegovim postovima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.