Ali da li je kulQuinlan je napisao/la:evo sad cu upalit ovaj coolpad torino uzet danas pa da vidimo na sta ovo cudo lici, ovako na izgled je vrhunski sa ovim zakrivljenim ekranom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ali da li je kulQuinlan je napisao/la:evo sad cu upalit ovaj coolpad torino uzet danas pa da vidimo na sta ovo cudo lici, ovako na izgled je vrhunski sa ovim zakrivljenim ekranom
jbg ako te put nanese slucajno bujrumkoalem je napisao/la:ma zvao 3 puta do sada XD
Nažalost neću biti, rado bih testirao. Ne mogu više bet telefona fkt, morat ću uzeti sutra. max dođe oko 550 na mini 15 ja mislim. ovo je dosta jeftinije, isplati se.
kod buraza je, ovo je njegov nego eto uze ga maksuz do nove godine da ga testiram, pa se vraca p9 litekoalem je napisao/la:Jel ima Quick Charge?
Ček, pa šta bi sa P9 lite?
Po meni isplatniji J5.AA23 je napisao/la:Dodjoh sad do potencijalne kupnje Samsung A5 2015, korišten 10 mjeseci, ispravan, sve super, nema nikakvih problema.
300 KM, ili malo više, šta vi mislite?
Znas šta je fora, ima interne 16 GB, 2 GB RAM-a, a J5 2016 ( koji ima iste specifikacije ) je trenutno preskup za mene, tj izadje 445 KM.koalem je napisao/la:Po meni isplatniji J5.AA23 je napisao/la:Dodjoh sad do potencijalne kupnje Samsung A5 2015, korišten 10 mjeseci, ispravan, sve super, nema nikakvih problema.
300 KM, ili malo više, šta vi mislite?
2015 A5 je preslikani J5, samo ima taj "premium" look. Isti procesor, isto RAMa, isto memorije..
Nazalost nema popravka, kod rođaka mi isti slucaj bas, i sve radnje obisao i nemoguce popraviti kako kazu.majestic24 je napisao/la:Imam jedan s3 i neki dan sam mu uradio hard reset da ga poklonim jednoj rodici i kad sam sve zavrsio,stavio karticu u njega a ono nema signala. Kasnije sam saznao da mi je nestao IMEI i baseband. Zna li neko sta bi mogao biti uzrok tome.
koalem je napisao/la:aha, ipak si telekom gledao.Kontam da si još oko digitalcitya. Ma biće onda dobar. Ima i gorilla glass ^^
Hvala drug.madridist je napisao/la:Skini Lg pc suite
http://www.lg.com/us/support/product-he ... -music-etc
Nakon sto ga instaliras(izaberi hrvatski jezik),spoji g3 i idi na opciju trazenja nadogradnji
izbacite ti oficijelni android M odradi ga i pichi..
Ovaj postupak ne ugrozava oficijelnu garanciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.