FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 23 nov 2016, 19:45

FCZ Stari Grad je napisao/la:Ne mogu da vjerujem!
Prevrće mi se želudac dok čitam njihovu korespondenciju (Jahić - Nikolić)!
Najveca je smijurija u principu nacin na koji mi pregovaramo. Pijem kafu, cigara medju prstima i zamisljam Bilica kako mailom dogovora dolazak Badelja u West Ham. Ozbiljimo se vise.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 23 nov 2016, 19:50

Molim da se ostrane dvojica forumasa - @JamesA i @djedovic zbog prijetnji i vrijedjanja, hvala !
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 nov 2016, 19:57

.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 23 nov 2016, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 23 nov 2016, 19:58

Verbalni ili fizički napad na pojedinca iz FK Željezničar je napad na Instituciju FK Željezničar i sve njegove navijače.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 23 nov 2016, 20:06

Tako! odose obojica, cekamo reinkranaciju !

Ja vama opet moram da napomenem da ljudi u klubu trenutno nemaju probleme koje su imali prije par mjeseci i da se trenutno ne vode nikakve kampanje niti udari na upravu, sadasnji ljudi u klubu to vjerovatno i insciniraju uzmijauci u obzir da se blizi rok izgradnje istocne tribine, sve sto sam danas pisao jeste oko fizickog napada na Deju koji se desio od strane trojice navijaca, sto pojedinci svjesno demantiraju tvrdeci da se uopste nije desio, sto je apsurdna laz i neistina, samo cu reci nismo u sjevernoj koreji i nije niko budala ...
Sve u svemu sjetite se sta sam pisao prije par mjeseci i sve ce vam biti jasno, problem je sto vas par pojedinaca na klik reagujete poput bjesnih kerova, pa toliko okrenete neke stvari da ispadne da se Hrasno pobunio pa opet krenuo na upravu sto nije uopste tacno.

Ova uprava ima trenutno pruzenu ruku, i sve sto se dog. prije dva mjeseca i dalje stoji, sve dok postuju neke stvari to ce tako i biti , ali sigurno niko nece biti budala i sutiti na ovo sto se desava pa i ovaj fizicki a ne verbalni napad koji se desio.

Uprava trenutno ima i moju podrsku i to je vec tako par mjeseci ... :salut:
1921'

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 23 nov 2016, 20:08

carsijaba je napisao/la:Verbalni ili fizički napad na pojedinca iz FK Željezničar je napad na Instituciju FK Željezničar i sve njegove navijače.
Upravo tako,i svakako da se svi moramo ovako odrediti prema svemu,ispast ce da sam tu "poslom" ali nisam zaista nego imam pravo na mišljenje da treba dati podršku ovoj Upravi i stati u odbranu njih ,jer su oni dio ( trenutno ili ne ) našeg Želje !
Zadnja izmjena: ZeljeznicarFan, dana/u 23 nov 2016, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Radnička klasa !

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 23 nov 2016, 20:20

Haj sad svi na spavanje. Ni ovaj im pokušaj nije uspio.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 nov 2016, 20:26

carsijaba je napisao/la:Verbalni ili fizički napad na pojedinca iz FK Željezničar je napad na Instituciju FK Željezničar i sve njegove navijače.
:thumbup: :thumbup: tacno tako.

Citava ova stvar sa Jahićem i medijski udar na upravu Želje opasno smrdi. I to baš pred utakmicu sa Zrinjskim.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 23 nov 2016, 20:27

Nema potrebe da se izmisljaju neka imena koja kao koce ove upravu. Ne perite se preko drugih, nego radite svoj posao kako ste zamislili. Pokusavate sve skrenuti pred jako vazan mec u Mostaru jer s tom izgubljenom mi smo u belaju. Pokusavaju se neke stvari koje djeca u obdanistu ne bi povjerovalo. Daj ba, prosipajte to ovoj djeci na forumu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 nov 2016, 20:30

plavousrcu je napisao/la:
Najveca je smijurija u principu nacin na koji mi pregovaramo. Pijem kafu, cigara medju prstima i zamisljam Bilica kako mailom dogovora dolazak Badelja u West Ham. Ozbiljimo se vise.
Naravno da ce mailom, da bi ostao trag upravo zbog ovakvih situacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 23 nov 2016, 20:31

let3 je napisao/la:
:thumbup: :thumbup: tacno tako.

Citava ova stvar sa Jahićem i medijski udar na upravu Želje opasno smrdi. I to baš pred utakmicu sa Zrinjskim.
Postalo je intrigantno kako se uvijek pred utakmicu nešto podvali ili desi.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 23 nov 2016, 20:37

Pa prvo se pitajte ko je u javnost dao ove prepiske, to je sam Nikolic, koji je okarekterisan kao osoba u klubu koja odaje informacije i medijima i dr., i zbog toga je navodno i napadnut jer je "izdajica", dakle radi se covjeku iz kluba, samim tim te price kako neko nesto namjerno plasira pred svaku utakmicu ne stoje, jer se radi o covjeku direkt iz kluba.
1921'

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 23 nov 2016, 20:39

Ovdje budala moze skontati da ljudi iz kluba pokusavaju da peru sami sebe na sve nacine. Isto djeca, a ova raja jos gluplja.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 23 nov 2016, 22:10

Virtu4l je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:
Naravno da ce mailom, da bi ostao trag upravo zbog ovakvih situacija.
Situacija? Mi pametniji od cijelog svijeta? Ne razumijem? Poznajes li jos nekog da mailom dogovora transfer sa igracem? Ja ne poznajem, mozda neko poznaje.

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 23 nov 2016, 22:23

Ovo su smijesne podvale "uslikanih" razmijenjenih mailova , ali dobro im ide,simpaticni su.Svi su mali za velikog Želju,pa su krenuli agresivno.
Sada trebamo biti svi tu kao porodica sto bi Mrvica rekao!
Svi u Mostar !! :bih:
Radnička klasa !

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 23 nov 2016, 22:53

ZeljeznicarFan je napisao/la:Ovo su smijesne podvale "uslikanih" razmijenjenih mailova , ali dobro im ide,simpaticni su.Svi su mali za velikog Želju,pa su krenuli agresivno.
Sada trebamo biti svi tu kao porodica sto bi Mrvica rekao!
Svi u Mostar !! :bih:
Kazem ja teorije zavjere. Ko, sta, zbog cega? Dejo pustio za dvojicu po ustaljenoj proceduri da se fol izvadi. Gdje je ostalih 30. Fol bjezimo od mahale a mi mahala nikad veca.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 23 nov 2016, 23:00

Najsmijesnije kad napisu tezak je izlaz iz mahale. Kod nas igraci dolaze kao u mahali, dovode se Cenani,kur.ci palci. Je.bo mahalu sta smo mi.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 23 nov 2016, 23:14

Bavimo se svim i svacim, a najvazniji dio mislim na fudbal, na zadnjem nam je mjestu. **** me vise Misimovic, Nikolic, Kurcic, Palcic. Puno nekakvih crnjaka, atmosfera oko kluba za crvenilo na obrazu, na tabeli smo losi, a za vikend bitan mec. Da nam je dobiti i zakuhati malo, a ove smijurije ce proci. Sve bude i prodje.

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 23 nov 2016, 23:16

Treba Blagojevic igrat iza napadaca

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 23 nov 2016, 23:21

Pa kod nas se samo bave saopstenjima, sirenjem lazi preko foruma, a hebo teren i tabele. To ce doci samo od sebe, cim naprave istok. Neko pljuno Dejo, eto raje odmah da napise da cemo biti kao Celik jer zaBoga neko pljuno Deju. Mi smo navijaci smijurija to je najtuznije. Dok je ovaca bice vune

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.