FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 23 nov 2016, 12:08

Skojevska je napisao/la:
zlatnakoka je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la:I da, ako mislite da ljudima nesto znaci razlika izmedju FK i OFK, pitajte moga amidzu iz Guminga ili tetku iz HAKa sta misli o gasenjima. Pogledajte sve iz drugog ugla pa ce vam biti jasnije. Sve je ostalo na nama, a mi smo se podijelili, umjesto da smo svi uz klub. Bojkotom ili masovnom posjetom, nema veze. Zato su Robija gospoda, slave svoj kkub, iako ga bojkotuju. To je ideja. A ne nase mahalsko, cuo sam u bingu, pricanje pizdarija kontra kluba, likovanje kada gubi, da ne nabrajam dalje. Kada dodje do gasenja ne dao Bov, sve salove i dreaove Slobode cu uokviriti za djwcu i unuke, a ja cu se skloniti. Evo, ispricao sam, a sada cu da nastavim da se zajebavam sa kultom :)
Ja koliko vidim svi smo mi za i uz Slobodu, jesina podjela je ova na forumu izmedju tebe i svih ostalih. Zasto, ne znam, mozda iz nekog hira ili nedostatka paznje? Svima kontriras, ne prihvatas tudja misljenja i slicno.
AH je seljak, seljacina, pokazao je to par puta. Ali AH nije radio na stetu Slobode kako god da se okrene.
Kazes "kad dodje do gasenja", i tu se svi slazemo, da ce senad, denis izvuci korist, a jasmin ugasiti klub. Ja ne zaboravljam da je ugasio Slobodu Ditu, koja je realno puno uspjesnija i popularnija od FK. Isto tako vise volim fudbal i ne zaboravljam da je i FK bila pred gasenje (iste osobe) i da je samo AH to spasio. Pogledaj na youtube kad Fukare skandiraju AH, a optuzuju Faraona, i sad se odjednom situacija obrnula.
Uglavnom ne treba nama jedna osoba kao osoba, nama treba bilo kakav AH da ulozi novce. I dalje imamo odlicnu ekipu, sto je pokazala i utakmica sa Zrinjskim, kad je najbolja ekipa u drzavi polijegala nakon 90min kao da su igrali sa 10x spremnijom ekipom. Logicno je da nasi momci ne igraju na 100% ako plata nema, a da li ih ima u to ne bih da ulazim jer ne znam, iako imam svoje sumnje cisto zbog osoba na celu kluba trenutno.
moram se na ovo nadovezat nije Jasmin ugasio Ditu, Ditu su ugasili ljudi koji su vodili klub.
Nije Jasmin, ali jesu njegovi haveri. Uz njegov blagoslov. Jasmin Imamovic je neprijatelj sporta i tuzlanskih simbola. On je tu samo zbog sopstvene koristi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Tuzlaado
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlaado » 23 nov 2016, 12:15

Danas ide isplata plata i svih dugovanja prema fudbalerima

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 nov 2016, 12:20

Chinaglia je napisao/la:evo sada sam pricao sa Senadom Tom Cat, kaze da ce sve biti u redu, ima para, danas je isplatio tri zaostale plate svojim zaposlenicima
vi mislili da se zezam :kafa:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 nov 2016, 12:29

Menprom dao 50 000 km za isplatu plata ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 23 nov 2016, 12:57

Dotakao bih se igrackog kadra, na pauzi prodati Veselinovica - dovesti M Popovica, raskinuti sa Faticem - dovesti kobiljara, pokusati dovesti M Ibrahimovica rijesiti se Zeca. Ni jedan igrac nije nerealan u ovom trenutku i vjerujem da bi uz dobru ponudu dosli u Slobodu.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 23 nov 2016, 13:01

SRSlavinovici je napisao/la:I da, osvrnucu se i na OKK, iako nisam ovdje pisao, isao sam na njihove utakmice i navijao. Zasto? Pa zato sto cu za nekoliko godina moci svoje dijete odvesti na košarkašku utakmicu, reci mu da je nekada bio jedan veliki klub koji je propao zbog para, da je ovo sada tuzlanski klub koji cuva kosarkasku tradiciju našeg grada, bio to politicarski projekat ili ne, kako god to bilo, jedini je naš. (pogledajmo Zrinjksi, sponzor im PPD koji nema veze sa Bih, blizak sa HDZ) I moci cu mu pokazati Hukin dres Dite u ormaru, a i pokazati momke koji tada budu igrali u OKK. Tuzlanska kosarka. I da, u pravu je @Tuzla04, jesam naivan i glup. I boli me za tim.
valjda moderator nece zamjeriti na upadu , PPD itekako ima veze sa bih , radi se o privatnoj firmi koja jeste iz Hrvatske ali jedan je i najveci isporucitelj plina na teritorij BiH . Sa Zrinjskim su povezani preko Aluminija za koji uvoze plin . Sponzori su i nogometnom , košarkaškom i rukometnom klubu Zrinjski .

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 23 nov 2016, 13:04

kakve veze ako nisu iz bih? sponzor je sponzor i sto veci bolje za klub.moze bit i iz mozambika ako donosi dobru lovu.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 23 nov 2016, 14:09

Sariel je napisao/la:kakve veze ako nisu iz bih? sponzor je sponzor i sto veci bolje za klub.moze bit i iz mozambika ako donosi dobru lovu.
Upravo to. Ne mora biti domaći, pogotovo zato što će upumpavati pare u državu.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 nov 2016, 15:22

Pise se da ce Atalanta pratiti Pirica. Da ga hocemo prodati na zimu, 100-200k je nista za njih a nas bi te pare preporodile, naravno ako se ne rastale medjusobno od tih para. Da hoce doci samo neko normalan i sposoban na celo kluba, ne mora ni marke uloziti.
Nad tobom sunce najljepše sja

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 23 nov 2016, 15:43

Kapiten mlade reprezentacije BiH i novopečeni A reprezentativac zanimljiv je inostranim klubovima, koji će ga skautirati u narednim mečevima.

Kako saznaje Faktor, Kenana Pirića će u naredne dvije utakmice pratiti skauti kluba iz italijanske Serie A. Riječ je o Atalanti, za koju nastupa bh. reprezentativac Ervin Zukanović.

Oni su najavili svoj dolazak na subotnju utakmicu protiv Čelika na Bilinom polju, a pratit će i meč Slobode protiv Krupe na Tušnju, što će svakako biti velika prilika i dodatni motiv za Pirića da pokaže svoje kvalitete.

Pirić ugovor sa Slobodom ima do ljeta iduće godine.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 23 nov 2016, 15:50

MejdanTz je napisao/la:Dotakao bih se igrackog kadra, na pauzi prodati Veselinovica - dovesti M Popovica, raskinuti sa Faticem - dovesti kobiljara, pokusati dovesti M Ibrahimovica rijesiti se Zeca. Ni jedan igrac nije nerealan u ovom trenutku i vjerujem da bi uz dobru ponudu dosli u Slobodu.
Ja imam toliku zelju da vidim M.Popovica kod nas, jos od ljetos.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 23 nov 2016, 16:16

Ibrahimovic ide u Sloveniju.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 23 nov 2016, 16:26

Sloboda protiv Čelika bez trojice igrača

TuzlarijeNogometaši tuzlanske Slobode u subotu će u Zenici protiv Čelika nastupiti bez trojice važnih igrača.

Zbog žutih kartona u ekipi trenera Vlade Jagodića neće biti Nemanje Stjepanovića, Mladena Veselinovića i Aleksandra Subića.

Ostali igrači na raspolaganju su stručnom štabu, uključujući i Samira Merzića, a konačnu riječ o tome ko će igrati na Bilinom polju trener Jagodić donijet će nakon treninga u petak.

U Slobodi su za danas najavili isplatu plate svim igračima čime će, kako Fena saznaje, sva dugovanja prema igračima biti izmirena.

Tuzlaci će u petak oko 10,30 sati otputovati u karantin, u okolicu Viteza, odakle će u subotu krenuti na duel s Čelikom.

Prije putovanja za Vitez planirano je da na stadionu Tušanj bude održana konferencija za novinare, saznaje Fena.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 nov 2016, 17:59

Ako su isplatili drago mi je zbog igraca,ali sada "punih "dzepova ako ne pobjede Celik neka se kolektivno poseru na svoj fudbal.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 nov 2016, 19:10

barem pola lige nije platilo jos uvijek do oktobra sve igracima, a samo kod nas je to vijest, samo kod nas na temi se pise o tome, samo kod nas mediji to prati

poslije Sarajeva UBJEDLJIVO najnezdravija sredina za igrati u PL, a u mnogim negativnim segmentima i daleko gori od Sarajevo..Sarajevo bar ima klub, relativno uredjen, organizovan ali koji je okruzen nezdravom i losom atmosferom i koji "carsija" pojede.. kod nas imas sve to i pride nemas kluba niti bilo kakve organizacije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 23 nov 2016, 19:59

zlatnakoka je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la:I da, ako mislite da ljudima nesto znaci razlika izmedju FK i OFK, pitajte moga amidzu iz Guminga ili tetku iz HAKa sta misli o gasenjima. Pogledajte sve iz drugog ugla pa ce vam biti jasnije. Sve je ostalo na nama, a mi smo se podijelili, umjesto da smo svi uz klub. Bojkotom ili masovnom posjetom, nema veze. Zato su Robija gospoda, slave svoj kkub, iako ga bojkotuju. To je ideja. A ne nase mahalsko, cuo sam u bingu, pricanje pizdarija kontra kluba, likovanje kada gubi, da ne nabrajam dalje. Kada dodje do gasenja ne dao Bov, sve salove i dreaove Slobode cu uokviriti za djwcu i unuke, a ja cu se skloniti. Evo, ispricao sam, a sada cu da nastavim da se zajebavam sa kultom :)
Ja koliko vidim svi smo mi za i uz Slobodu, jesina podjela je ova na forumu izmedju tebe i svih ostalih. Zasto, ne znam, mozda iz nekog hira ili nedostatka paznje? Svima kontriras, ne prihvatas tudja misljenja i slicno.
AH je seljak, seljacina, pokazao je to par puta. Ali AH nije radio na stetu Slobode kako god da se okrene.
Kazes "kad dodje do gasenja", i tu se svi slazemo, da ce senad, denis izvuci korist, a jasmin ugasiti klub. Ja ne zaboravljam da je ugasio Slobodu Ditu, koja je realno puno uspjesnija i popularnija od FK. Isto tako vise volim fudbal i ne zaboravljam da je i FK bila pred gasenje (iste osobe) i da je samo AH to spasio. Pogledaj na youtube kad Fukare skandiraju AH, a optuzuju Faraona, i sad se odjednom situacija obrnula.
Uglavnom ne treba nama jedna osoba kao osoba, nama treba bilo kakav AH da ulozi novce. I dalje imamo odlicnu ekipu, sto je pokazala i utakmica sa Zrinjskim, kad je najbolja ekipa u drzavi polijegala nakon 90min kao da su igrali sa 10x spremnijom ekipom. Logicno je da nasi momci ne igraju na 100% ako plata nema, a da li ih ima u to ne bih da ulazim jer ne znam, iako imam svoje sumnje cisto zbog osoba na celu kluba trenutno.
Nisam mislio na podjele na forumu, forum je nebitan. Govorim o podjelama u gradu, sami smo tome svjedocili i svjedocimo, pogotovo oko izbora. Takodjer, sto se tice da sam ja kontra svih ovdje, moguce. Nisam navikao biti dio grupe kojom vlada jednoumlje. Cak i onaj nick komunista je bio ironican. Nije ni nedostatak paznje, jer paznja na forumu je bitna kao semafor u GTA, sto bi rekao drug Franto :) Ostalo sto si napisao oko Slobode mogu i ja potpisati slobodno.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 23 nov 2016, 20:02

Zao mi nesto sto Subic ne igra, krenulo ga, ostace nam duzan. Ali mislim da Merzic i Grahovac mogu zamijeniti Nemanju. Veseli je ionako u autu. Ubjedjen u pobjede naredna dva meca. Eto i plata je legla. Samo da ih psihički dobro pripreme. Krpa neka bude motivator :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 23 nov 2016, 20:32

Jel ovo Besiktas il Sloboda? :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 nov 2016, 20:38

iskren da vam budem, ja bih da mi vec na zimu, po mogucnosti, znamo na cemu smo
ako je fuzija, neka je, ako je gasenje, neka je, ako je reprogram i otplata duga, neka je

jbem ti vise ovo i zivot u nezvijesnosti :roll:

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 23 nov 2016, 20:59

“Teško je u ovom trenutku reći gdje će Pirić nastaviti karijeru. Istina, imamo ponude i kontakte sa tri kluba iz Premijer lige BiH, ali i sa dva kluba iz inostranstva. Vidjet ćemo kako će se situacija razvijati, kaže nam Husarić.
U ovom trenutku najbitnije je da Pirić napreduje i napravi iskorak u karijeri i da u budućnosti postane prvi čuvar mreže “A” reprezentacije”

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.