FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Samo Željo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Samo Željo » 19 jul 2010, 23:48

prvo sine gledaj ko pljuje pa onda pricaj ;) svi ste vi namazani i mozete pricati nesto drugo,svi bi vi bez karte poletili da vam se pruzi prilika,a bude li karta 10 KM,van pameti apsolutno utakmicu koju su deklasirani i sad revans da stave toliko kartu bilo bi krajnje bezobrazno,mozete vi pricati sta hocete ne zivimo mi u becu,njemackoj itd puno je na danasnje vaktu 10 KM,imam ali ne dam zbog njihovor bezobrazluka,poceo je zujo siljiti daj Boze da bude sve OK

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 19 jul 2010, 23:55

Samo Željo je napisao/la:prvo sine gledaj ko pljuje pa onda pricaj ;) svi ste vi namazani i mozete pricati nesto drugo,svi bi vi bez karte poletili da vam se pruzi prilika,a bude li karta 10 KM,van pameti apsolutno utakmicu koju su deklasirani i sad revans da stave toliko kartu bilo bi krajnje bezobrazno,mozete vi pricati sta hocete ne zivimo mi u becu,njemackoj itd puno je na danasnje vaktu 10 KM,imam ali ne dam zbog njihovor bezobrazluka,poceo je zujo siljiti daj Boze da bude sve OK
Kako ja znam karta u Tel Avivu koštala je 30 eura, pa je opet bilo nekoliko naših, a da ne možeš platit kartu od 5 eura :roll:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 19 jul 2010, 23:57

Samo Željo je napisao/la:prvo sine gledaj ko pljuje pa onda pricaj ;) svi ste vi namazani i mozete pricati nesto drugo,svi bi vi bez karte poletili da vam se pruzi prilika,a bude li karta 10 KM,van pameti apsolutno utakmicu koju su deklasirani i sad revans da stave toliko kartu bilo bi krajnje bezobrazno,mozete vi pricati sta hocete ne zivimo mi u becu,njemackoj itd puno je na danasnje vaktu 10 KM,imam ali ne dam zbog njihovor bezobrazluka,poceo je zujo siljiti daj Boze da bude sve OK
Tako je nesto pricaju a prvi bi poletili e al haj da zeljo prolazi pa dati 10 km uredu ali izgubili 5:0 pa zar nije bolje sjesti u fotelju kupiti nekolika piva napraviti nesto da jedes i prebaciti na hayat

PS nebi trebala mkarta za jug da bude 10 km nama je za sjever bila 5 km

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 19 jul 2010, 23:57

"ciko" nije zeljo jedini klub ako ti je zao dati 10 maraka imas olimpik imas sarajevo pa opleti , osim je rekao da je cilj ove sezone u evropi uzeti pare , gdje ces vece prilike da pomognes svom klubu od ove da odes i podrzis nakon onoga i das pisljivih 10 maraka , volim kad nam se desi kiks jer onda takvi kao ti pokazete svoju " ljubav" prema klubu .

zujo danas bio na treningu , stalno je ness pricao na mobitel valjda ce ugovorit vise kakvog sponzora red je .
nasi uigravali akcije u sesnaestercu , pasovi na malom prostoru , osim izvodi slobodne ko veliki treba izganjat da on udje kad je prekid :mrgreen:

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 20 jul 2010, 00:10

sancho21 je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:
sancho21 je napisao/la:ma relano protiv Hapoela se nema sta traziti, i tu utakmicu igraci i strucni stab Zeljeznicara ce samo formalno odraditi, reda radi i to je to - kraj evropskih takmicenja za ovu sezonu... ja cu na kladionici igrati X2 :D
Hoces se i obogatiti na koeficijentu 1.16......bolje ti je da se manes kladjenja.
nisam ja ni rekao da cu se obogatiti, ali zasto ne uzeti taj par kad je 100%, stavim ga u fix i ne sikiram se ;)
svaka ti cast hocemo po markicu u tal da i ja dobijem :mrgreen:

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 20 jul 2010, 00:12

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
Kako ja znam karta u Tel Avivu koštala je 30 eura, pa je opet bilo nekoliko naših, a da ne možeš platit kartu od 5 eura :roll:
Nije problem platit nego jesu li zasluzili....igrali su ko curice..nebi mi bilo krivo da su izgubili 10 :0..ali da su se borili a ne trckarali po terenu...isto p...... neke..!!!
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

Addy
Kontakt:

Post Postao/la Addy » 20 jul 2010, 00:13

lottdogg je napisao/la:
"ciko" nije zeljo jedini klub ako ti je zao dati 10 maraka imas olimpik imas sarajevo pa opleti , osim je rekao da je cilj ove sezone u evropi uzeti pare , gdje ces vece prilike da pomognes svom klubu od ove da odes i podrzis nakon onoga i das pisljivih 10 maraka , volim kad nam se desi kiks jer onda takvi kao ti pokazete svoju " ljubav" prema klubu .

zujo danas bio na treningu , stalno je ness pricao na mobitel valjda ce ugovorit vise kakvog sponzora red je .
nasi uigravali akcije u sesnaestercu , pasovi na malom prostoru , osim izvodi slobodne ko veliki treba izganjat da on udje kad je prekid :mrgreen:
kakve veze ima koliko je karta , ja nisam iz Sarajeva , al dolazim na utakmicu ne bitno kako je prva utakmica zavrsila i kako ce u srijedu zavrsit ;)
Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 20 jul 2010, 00:17

SAMO MI VI NEMOJTE GOVORITI ZA ZELJU MOLIM VAS,ZNAM DOBRO JA KROZ SVE GODINE KOLIKO SAM POMOGAO KLUBUglumci mi ne moraju govoriti puno i pametovati,a u izraelu eto koliko ti pratis svoj klub manijaci iz izraela,njima je to ocito sica bila ;) a ti pitarcicu jel te neko nesto pitao pa da ti citiras nekoga ili

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 20 jul 2010, 00:25

[quote="Adnan_Zeljovac
Nije problem platit nego jesu li zasluzili....igrali su ko curice..nebi mi bilo krivo da su izgubili 10 :0..ali da su se borili a ne trckarali po terenu...isto p...... neke..!!![/quote]

Ja sam siguran da bi ti to dobro odradio da si na terenu umjesto njih...nikakav bolan problem,nisu zasluzili,curice su,nemoj platiti kad nisu zasluzili,nema veze sto ti nije problem platiti,nisu zasluzili i gotovo...
Za mene su zasluzili,donijeli su titulu,doveli su navijace na stadion,citavu sezonu smo se radovali,bili smo svi ko jedan...ali neka vas,neka Lazinih pljuvaca,neka onih sto govore kako ovi nasi nisu zasluzili,neka...ne bi valjalo da sve valja...pljujte.uzivajte,zovite se zeljinim navijacima,budite mangupi na tribinama i na forumima,pljujte one koji su nam titulu dali,koji su nas doveli do evrope...@adnan_zeljovac,cijeli se tekst nije odnosio na tebe,nego generalno pisem,za sve nase dobre manijake sto pljuju po sampionima...na tebe se odnosi onaj gornji dio,ako mislis da su p...ke,nemoj brate placati i dolaziti,nema potrebe...pusti nas da se na miru patimo sa nasom brukom...ako za tebe oni nisu zasluzili,ti dodji kad zasluze !
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 20 jul 2010, 00:25

Adnan_Zeljovac je napisao/la:
Nije problem platit nego jesu li zasluzili....igrali su ko curice..nebi mi bilo krivo da su izgubili 10 :0..ali da su se borili a ne trckarali po terenu...isto p...... neke..!!!
Ko te goni da kupis kartu, ima onih koji hoce ;)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 20 jul 2010, 00:33

ovdje nije problem jesu li momci zasluzili,zeljo ostaje sve ce proci,ali mislim da je zujo krajnje ne korektan prema nama,godinama pratim klub kroz sve periode i pored debakla u izraelu nisam toliko ljut na igrace i osima,desava se nije se postavilo kako treba i sta sad,Boze moj bice bolje,samo sam ogorcen na zuju nema sponzora koliko znam sve amar radi sve placa,gdje je zujo izgubio se ili ceka da sta ubode,10 KM bilo bi krajnje ne korektno prema nama koji pratimo klub koji volimo cijeli zivot,nije stvar dati,ja dajem i nikad nisam izbjegao platiti,ovdje se radi o nekim drugim stvarima

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 jul 2010, 00:35

boccaccio je napisao/la:
Ja sam siguran da bi ti to dobro odradio da si na terenu umjesto njih...nikakav bolan problem,nisu zasluzili,curice su,nemoj platiti kad nisu zasluzili,nema veze sto ti nije problem platiti,nisu zasluzili i gotovo...
Za mene su zasluzili,donijeli su titulu,doveli su navijace na stadion,citavu sezonu smo se radovali,bili smo svi ko jedan...ali neka vas,neka Lazinih pljuvaca,neka onih sto govore kako ovi nasi nisu zasluzili,neka...ne bi valjalo da sve valja...pljujte.uzivajte,zovite se zeljinim navijacima,budite mangupi na tribinama i na forumima,pljujte one koji su nam titulu dali,koji su nas doveli do evrope...@adnan_zeljovac,cijeli se tekst nije odnosio na tebe,nego generalno pisem,za sve nase dobre manijake sto pljuju po sampionima...na tebe se odnosi onaj gornji dio,ako mislis da su p...ke,nemoj brate placati i dolaziti,nema potrebe...pusti nas da se na miru patimo sa nasom brukom...ako za tebe oni nisu zasluzili,ti dodji kad zasluze !
Naš narod ima jednu **** osobinu. Sve zna, najpametniji je i voli da sere. O svemu i svačemu. Odlična sezona, jedna loša utakmica koja je stvarno bila blam i odron, ne valja ništa, ****, da jebu majke i tako. Kad malo bolje razmislim, nismo ništa bolje ni zaslužili, bolje da smo se nastavili patiti sa Posušjima i ostalim jakim ekipama.
Odigrali loše, cener je puno a hoće jak i stabilan klub, džaba. Karta treba da bude markica, Kup džaba, ako možeš ući džaba, ljepota, svi bi tako. A hoće da se bore, grizu, igraju LŠ. Jednom zajebi, čekamo te, da ti **** sve po spisku.
Nema dalje, bošnjo mentalita :mrgreen:

PS Jel pare idu Žuji ili Želji ?
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 jul 2010, 00:37

Za Amarovog prošlog mandata je slično bilo, šampioni, prva tekma sa Levskim, ubili nas u prvom poluvremenu, 4:0 na kraju pa proharasmo naredni put u Europi.
Haj što ima onih što ne znaju da se to desilo, problem su ovi što se navodno sjećaju a pričaju šta pričaju ;)
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 20 jul 2010, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 20 jul 2010, 00:38

Adnan_Zeljovac je napisao/la:
Pa ako ides na tekmu da sjedis i gledas igru onda nemoj kupovat kartu, jer smo vec ispali, vecina nas kupuje kartu da bi pokazali Europi ko su Manijaci i kako se navija kad voljeni klub ima minus pet!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 20 jul 2010, 00:45

šta sad serete svi sad vam i žujo šilji ima tel obraza to rec kad je došo dizali ste ga u zvjezde a sad nakon jednog neuspjeha u evropi zujo šilji daj ba **** vas ta priča. Ista stvar je sa igracima lafo nevaljaju pa šta hocete.....AKO SMO DOBILI ŠAMPIONA PREKO NOCI E NEMOŽE VALA ODMA LIGA ŠAMPIONA :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 20 jul 2010, 00:46

nikad_izvini je napisao/la:Za Amarovog prošlog mandata je slično bilo, šampioni, prva tekma sa Levskim, ubili nas u prvom poluvremenu, 4:0 na kraju pa proharasmo naredni put u Europi.
Haj što ima onih što ne znaju da se to desilo, problem su ovi što se navodno sjećaju a pričaju šta pričaju ;)
kako ti kazes lutko moja,a pare idu zuji :D
hahahahhahahahahah najsmjesnije od svega je to sto sad svi bi da se naprave pametni

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 jul 2010, 00:52

Samo Željo je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Za Amarovog prošlog mandata je slično bilo, šampioni, prva tekma sa Levskim, ubili nas u prvom poluvremenu, 4:0 na kraju pa proharasmo naredni put u Europi.
kako ti kazes lutko moja,a pare idu zuji :D
hahahahhahahahahah najsmjesnije od svega je to sto sad svi bi da se naprave pametni
1. ne branim Žuju, gluho bilo
2. šlepanjem i neplaćanjem karte ne pomažeš klubu
3. pljuvanjem po igračima nakon jedne odron utakmice sigurno se neće ništa postići
4. nedolaskom na utakmicu nisi sjebo Žuju nego Željin budžet.
5. nije Žujo nezamjenjiv
6. nisam lutka, fulio si forum, gay topic je malo ljevlje ;)

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 20 jul 2010, 00:52

boccaccio je napisao/la:[quote="Adnan_Zeljovac
Za mene su zasluzili,donijeli su titulu,doveli su navijace na stadion,citavu sezonu smo se radovali,bili smo svi ko jedan...ali neka vas,neka Lazinih pljuvaca,neka onih sto govore kako ovi nasi nisu zasluzili,neka...ne bi valjalo da sve valja...pljujte.uzivajte,zovite se zeljinim navijacima,budite mangupi na tribinama i na forumima,pljujte one koji su nam titulu dali,koji su nas doveli do evrope...@adnan_zeljovac,cijeli se tekst nije odnosio na tebe,nego generalno pisem,za sve nase dobre manijake sto pljuju po sampionima...na tebe se odnosi onaj gornji dio,ako mislis da su p...ke,nemoj brate placati i dolaziti,nema potrebe...pusti nas da se na miru patimo sa nasom brukom...ako za tebe oni nisu zasluzili,ti dodji kad zasluze ![/quote]
respekt ;)

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 20 jul 2010, 00:56

Cuspajz je napisao/la:
respekt ;)[/quote]

respekt lave idol si mi :D :D

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 20 jul 2010, 01:04

Za mene su zasluzili,donijeli su titulu,doveli su navijace na stadion,citavu sezonu smo se radovali,bili smo svi ko jedan...ali neka vas,neka Lazinih pljuvaca,neka onih sto govore kako ovi nasi nisu zasluzili,neka...ne bi valjalo da sve valja...pljujte.uzivajte,zovite se zeljinim navijacima,budite mangupi na tribinama i na forumima,pljujte one koji su nam titulu dali,koji su nas doveli do evrope...@adnan_zeljovac,cijeli se tekst nije odnosio na tebe,nego generalno pisem,za sve nase dobre manijake sto pljuju po sampionima...na tebe se odnosi onaj gornji dio,ako mislis da su p...ke,nemoj brate placati i dolaziti,nema potrebe...pusti nas da se na miru patimo sa nasom brukom...ako za tebe oni nisu zasluzili,ti dodji kad zasluze ![/quote]
ovaj tekst obaevezno trebaju procitati svi navijaci ovog kluba pa ako treba i 20 puta ,momak je napisao sve sto treba da zna svaki navijac ovog kluba i to je ono sto nas razlikuje od drugih MI VOLIMO KLUB ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Lokomotifa, Proximic i 62 gosta.