svi bi mi usli dzaba kad bi imali priliku tako da bezveze napadas momkalottdogg je napisao/la:e to je bitno ne daj boze odvojiti pare za klub , neg ganjaj da dzabe udjesgoldboy je napisao/la:takodje i imam djabe ulaz:D

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
svi bi mi usli dzaba kad bi imali priliku tako da bezveze napadas momkalottdogg je napisao/la:e to je bitno ne daj boze odvojiti pare za klub , neg ganjaj da dzabe udjesgoldboy je napisao/la:takodje i imam djabe ulaz:D
cuj vi bi svi dzabe usli a onda bi zahtjevali pojacanja i pljuvali po situaciji u klubu , prizeljkujete da klub stane na noge a zao dati 10 marakaSamo Željo je napisao/la:svi bi mi usli dzaba kad bi imali priliku tako da bezveze napadas momkalottdogg je napisao/la:e to je bitno ne daj boze odvojiti pare za klub , neg ganjaj da dzabe udjesgoldboy je napisao/la:takodje i imam djabe ulaz:D
Info ?Iker C je napisao/la:Hodžurda se vratio iz Pandura, šta mislite da li on može pojačati Željezničar?
dobar je roWAAdnan_Zeljovac je napisao/la:Lazar je krampa...vezze nema.!! Bolje da forsira Rovcanina momak je zvjerka nego mu neda priliku...!! LAZO VRATI SE ODAKLE SI I DOSAO!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Hoces se i obogatiti na koeficijentu 1.16......bolje ti je da se manes kladjenja.sancho21 je napisao/la:ma relano protiv Hapoela se nema sta traziti, i tu utakmicu igraci i strucni stab Zeljeznicara ce samo formalno odraditi, reda radi i to je to - kraj evropskih takmicenja za ovu sezonu... ja cu na kladionici igrati X2
nisam ja ni rekao da cu se obogatiti, ali zasto ne uzeti taj par kad je 100%, stavim ga u fix i ne sikiram seNeprilagodjen je napisao/la:Hoces se i obogatiti na koeficijentu 1.16......bolje ti je da se manes kladjenja.sancho21 je napisao/la:ma relano protiv Hapoela se nema sta traziti, i tu utakmicu igraci i strucni stab Zeljeznicara ce samo formalno odraditi, reda radi i to je to - kraj evropskih takmicenja za ovu sezonu... ja cu na kladionici igrati X2
Zar je tolika tajna koliko su karte i gdje se mogu kupiti?! Nidje veze...lottdogg je napisao/la:cuj vi bi svi dzabe usli a onda bi zahtjevali pojacanja i pljuvali po situaciji u klubu , prizeljkujete da klub stane na noge a zao dati 10 marakaSamo Željo je napisao/la:svi bi mi usli dzaba kad bi imali priliku tako da bezveze napadas momkalottdogg je napisao/la:
e to je bitno ne daj boze odvojiti pare za klub , neg ganjaj da dzabe udjes
Takođeamarpustahija je napisao/la:Info ?Iker C je napisao/la:Hodžurda se vratio iz Pandura, šta mislite da li on može pojačati Željezničar?
ja takvim kao sto su on, Sipovic(rumunija), Karic(ceska), Durak(cvajta), Hasanovic(nezna ni on gdje), Djip(italija, isfurali ga) i slicni, nebi dao na kilometar od Zelje, bruka, da ima Sarajevo ponudi marku vise otisli bi, mozes sacekati sezonu dvije dokazati se u "voljenom" klubu, Stila najbolji dokaz, a ne ici prvom prilikom u "velikane"... da su otisli sto se kaze trbuhom za kruhom uredu, al ni blizu toga... samo licno misljenje, nemoj da se ko uvrijedi...Iker C je napisao/la:Hodžurda se vratio iz Pandura, šta mislite da li on može pojačati Željezničar?
Ma zna ga moj jaran i kaže da je dobio ispisnicu. Nije mogao da se privikne na njihov stil života i odvojenost od familije ...Strauss je napisao/la:Takođeamarpustahija je napisao/la:Info ?Iker C je napisao/la:Hodžurda se vratio iz Pandura, šta mislite da li on može pojačati Željezničar?![]()
Vjerovatno je ovdje na odomoru...
A što se tiče kvaliteta, mislim da može pomoći. Može odigrati i lijevog beka i štopera jednako dobro. Ako se vrati kao što ti kažeš, vjerovatno će potpisati da bude alternativa Radovanoviću....
Nemoj tako, nisi svi isti, ima i među njima uhljupa, al većinom su to pošteni momci, nisu oni krivi što je u to vrijeme stanje u oml.pogonu bilo katastrofalnoedotm87 je napisao/la:ja takvim kao sto su on, Sipovic(rumunija), Karic(ceska), Durak(cvajta), Hasanovic(nezna ni on gdje), Djip(italija, isfurali ga) i slicni, nebi dao na kilometar od Zelje, bruka, da ima Sarajevo ponudi marku vise otisli bi, mozes sacekati sezonu dvije dokazati se u "voljenom" klubu, Stila najbolji dokaz, a ne ici prvom prilikom u "velikane"... da su otisli sto se kaze trbuhom za kruhom uredu, al ni blizu toga... samo licno misljenje, nemoj da se ko uvrijedi...Iker C je napisao/la:Hodžurda se vratio iz Pandura, šta mislite da li on može pojačati Željezničar?
Ma čuo sam se i ja s njim prije nekih mjesec dana i jset govrio da mu je teško tamo, al nije pomišljao na odlazak. Al nebitno, sačekat ćemo i vidjeti šte će biti...Iker C je napisao/la:Ma zna ga moj jaran i kaže da je dobio ispisnicu. Nije mogao da se privikne na njihov stil života i odvojenost od familije ...
PA ZAR JE POTREBNO 100 PUTA PITATI?! E JESTE VI NEKI NAVIJACI SVAKA CASTrossoner je napisao/la:Zašto se premalo govori o uzvratu? Redovno čitam forum a niko da napiše, ko je upućen, koliko su karte i gdje se mogu kupiti ? Hvala!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Lokomotifa i 46 gostiju.