AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

LegendKiller
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la LegendKiller » 23 nov 2016, 08:00

Kad smo kod bacanja para na polovnjake, mi smo za Lapadulu bacili 9 miliona, a recimo Petagnu smo poklonili Atalanti. Za vikend sam gledao Atlanta - Roma, i dečko je sasvim solidan napadač bolji od Lapadule sigurno, a još uz to je mlađi 5 godina i prošao je našu Primaveru.
Kakav kloc moraš biti da nogiraš mladog igrača i na njegovo mjesto dovedeš polovnjaka i to za čak 9 miliona. Gdje prestaje razum počinje Milanova transfer politika zadnji 3-4 godine.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 nov 2016, 08:25

Nisam ni ja bio za to da puste Petagnu. Ne znam zašto ali taj momak mi se pravo svidio i mislim da bi u budućnosti moglo biti niešto od njega.
Što se tiče Lapadule tu se nebi složio. Mislim da je prerano njega nazvati polovnjakom i reči da su to bačeni novci jer momak nije dobio pravu priliku da se dokaže. A vala i nisu neke pare 9 mil ako vidimo kakvo je danas stanje na transfer tržištu. Eh sad, druga je stvar što nama napadač uopšte nije trebao i što bi bilo bolje da su tih 9 mil + 7 mil koliko su dali sa Sosu uložili u malo kvalitetnijeg veznjaka, koji nam je puuuno potrebniji.
Il Club più titolato al mondo!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 nov 2016, 09:44

Rope, Calabria je bio povrijedjen ali, koliko se sjecam, vratio se treninzima!?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 23 nov 2016, 10:56

rope11 je napisao/la:Kakav ba engleski izvikani balvan, samo Beloti dolazi u obzir :kafa:
zna momak sta znaci ime Milan jer je navijac istog, takve najvise volim
Belotti will renew with Torino this week, he will earn €1.5m per year, and will have a €90/95m release clause only valid for abroad. #Sky
:hmmmmm:

Ovo je vrh:
Lapadula's agent: "Lapadula will stay in Milan in January."
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 23 nov 2016, 11:41

Beduin je napisao/la:Rope, Calabria je bio povrijedjen ali, koliko se sjecam, vratio se treninzima!?
Trenirao je individualno i nije bio pozivan na utakmice pa ima još od Sampdorije mislim. Trebao bi se vratiti iduću utakmicu zajedno sa Bertolaccijem :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 nov 2016, 17:09

pa neki dan se ba vratio covjek treninzima, sta si navalio :zzz:

e yebaji ga sad, na osnovu 3 dobra mjeseca u karijeri stavljas 95 miliona u klauzulu, pa nije messi majka mu stara, ko ce ti bolan platiti te pare? :roll: stvarno fudbal ode u qrac.

grande luca antonini se oprostio od fudbala... koliko god me znao nervirati, nekako mi je bio drag tip :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 nov 2016, 17:23

Sta je 90 mil za nas, prodamo Adriana i namirimo 5 mil i eto ga. Pa jbt ako on vrijedi 90 mil onda Suso vrijedi 190

Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 23 nov 2016, 17:48

Bacca se povredio,prilika za Lapadulu protiv Empolia

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 nov 2016, 17:57

stvarno previše traže, svaka im čast ako nađu budalu koja će platiti tolike pare :zzz:

nekih 60 miliona je maksimum maksimuma kojeg bi dao za njega jer se tako kreću cijene danas, ali sve preko toga je ludost.

kao niang bi mogao početi na mjestu napdača, valjda gospodin zaslužio za svoje igre zadnja dva mjeseca :zzz:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 nov 2016, 18:45

Hahah, ma plafon sto bi dao je nekih 20-ak Miliona, ni dinara vise :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 23 nov 2016, 18:52

Tako je i onaj manijak iz Palerma pričao za Vazqueza pa on završi u Sevilli za siću. Tako će i Belotti da završi.

Lapaduli svaka čast, bori se momak ali ja bih ipak pružio šansu Adrianu.
Forza Milan!

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 23 nov 2016, 18:54

milanist je napisao/la:Hahah, ma plafon sto bi dao je nekih 20-ak Miliona, ni dinara vise :D
+1
Rope mora da je pod dozom, kakvih crnih 60 mil [emoji2]

Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 nov 2016, 19:11

pa kažem da je to maksimum kojeg bi dao, ako hoćeš dobrog igrača i da budeš konačno neki qurac u evropi onda se spremite na ovako nešto, inače ćemo vazda prosjek biti... :zzz:

mada je nonsens davati tolike pare nakon što lik iza sebe ima samo 2-3 mjeseca dobrog fudbala, ovo dolazi u obzir samo ako ovu i iduću sezonu odradi na istom nivou kao dosad.
ali ova klauzula važi izgleda samo za klubove van italije, a ako beloti bude htio u milan onda će torino morati prihvatiti našu ponudu (pod uvjetom da je dobra ponuda, logično), čak i ako bude debelo ispod 95 miliona jer ga sigurno neće nikad za te pare prodati, a njima je i 50-60 miliona puna šaka brade.

bacca izgleda na izlaznim vratima u januaru (eventualno na ljeto) jer hoće u psg :roll: jest da nije u bajnoj formi, ali ostale devetke su nam bar tri puta gore, nije valjda da ćemo morati ostati na amebi, adrianu i lapaduli.

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 23 nov 2016, 19:14

Trebaju malog Dolberga dovesti iz Ajaxa, mali je yebeni genije.
Forza Milan!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 24 nov 2016, 12:37

Berlusconi:" Milanu je potreban kapital, to je bila bolna odluka, ali i neizbježna.Pokušao sam da pronađem italijanske investitore i Konzorcij ali bezuspješno. Pokušao sam da imitiram Barcelonu i Real Madrid sa popularnim dioničarima,ali ništa ni od toga.Na kraju morao sam prihvatiti samo jednu ponudu,a to je od Kineza. Zatvaranje je zakazano za 13. decembar. Ako se prodaja ne desi? Onda ću promijeniti strategiju, i to ce biti mladi Italijanski Milan. Fudbal se promjenio, dolaskom Arapa fudbal je postao monopol".

Tako to kaze Berla, hmm..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 24 nov 2016, 12:39

Taba teren da kaže svoje NE kinezima :mrgreen:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 25 nov 2016, 11:19

Probable XI vs Empoli (4-3-3): Donnarumma; Abate, Gomez, Paletta, Antonelli; Pasalic, Locatelli, Mati Fernandez; Suso, Lapadula, Bonaventura [Sky].

Dobar sastav, mladost većinom prevladava. Eh kad bi doveli 2-3 pojačanja onda bi to bilo sjajno. Valjda se i Roma sto prije oporavi, a i šteta da Bacca nije u formi. Nedostaju njegovi golovi.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 25 nov 2016, 11:40

Rom jos nije spreman? Neka Bacce na klupi u losoj je formi mozda ga klupa malo razdrma i krene trpati ko na pocetku sezone.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 nov 2016, 12:03

Bacca je zadobio laksu povredu i zbog toga nece zaigrti od prve. Da se ja pitam ubacio bi Adriana umjesto njeg ali boze moj.

Sve u svemu najvaznije je uzeti 3 boda pa kako god.
Bacca has a verbal agreement with Milan that in case of the arrival of a €30m offer he would leave. PSG remain interested [L'Equipe].
:roll:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 nov 2016, 13:26

Ma vala i da ode iz kluba sad u januaru ne bih se puno nasekirao. Za 30 miliona možeš naći igrača njegovog kvaliteta, da se razumijemo on je pravi 'ubica' pred golom al' on se nikada neće do kraja pokazati u ovakvom Milanu jer nema sa kim igrati.

Njemu nema ko stvoriti šansu sa pogodak, a nije igrač koji će je napraviti sam sebi pa zato mu je i jeste lošija statistika ove sezone pogotovo zato što Montella forsira kolektiv ispred pojedinca.

A i malo mi ide na qurac sa svojim ponašanjem Bacca, od one reakcije nakon izmjene (i to nije bio prvi put) pa do toga da je poprilično pasivan na terenu, ne trči, ne vrši presing.

PS: Jeste gledali kako jučer Beer Sheva preokrenu protiv Intera, mislim da su Izraelci glavni kandidati za titulu u EL, ipak valjalo je od 0-2 stići do 3-2 protiv "svemirskog" Intera :tralala:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Andrej i 14 gostiju.