Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

provokatorII
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la provokatorII » 19 nov 2016, 21:28

hajd' neka neko pozvoni ako uvede Pjanketa, ja sam na madridskom derbiju :D .

Iako sumnjam da ima potrebe da ga uvodi, ako ovo nisu u stanju rijesiti sa rezervama, onda haman i nisu neka ekipica.

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 21 nov 2016, 19:44

slika

:rol:

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 21 nov 2016, 19:56

Pa dobro to je logično da će svaki trener izjaviti tom prilikom da napumpa ego ovom što igra trenutno tu ali i ptice na grani znaju da je to nebuloza ako ćemo biti realni. Pa ovaj mu može samo kopačke glancati poslije tekme. :)

Inače vidi se od ove sezone koliko fali u sredini i te njegove lopte, kretanje i pasovi što Roma nema trenutno i što joj je to najbolnija tačka.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 nov 2016, 21:37

Naravno da ga je odmarao za Sevillu, to je jasno bilo kome ko prati bar malo Juventus i situaciju u njihovoj grupi u Ligi Prvaka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 nov 2016, 20:15

hajde sine miraleme, dokaži se večeras :kafa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 22 nov 2016, 20:19

Ja zaista ne znam po kojoj logici ovi na drzavnoj televiziji prenose Sporting vs. Real Madrid umjesto derbi kola izmedju Seville i Juventusa + plus sto je rijec o nasem reprezentativcu?
pu pu pu

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 22 nov 2016, 20:21

Pa prenosili su do sada sve utakmice Juventusa (ili javni emiteri ili obn). Mogu jednu preskociti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 22 nov 2016, 20:27

hurem je napisao/la:Ja zaista ne znam po kojoj logici ovi na drzavnoj televiziji prenose Sporting vs. Real Madrid umjesto derbi kola izmedju Seville i Juventusa + plus sto je rijec o nasem reprezentativcu?
pu pu pu
Kad ne prenose najveci derbi u drzavi i npr utakmice ko sto su zrinjski zeljo, sta ocekivat od njih. Kad se samo sjetim da jedno vrijeme nisu prenosili ni utakmice reprezentacije :!:
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 22 nov 2016, 21:18

jbt sutaj mire, ja se ne sjecam kad je on zadnji put suto iz igre
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 22 nov 2016, 21:35

hurem je napisao/la:Ja zaista ne znam po kojoj logici ovi na drzavnoj televiziji prenose Sporting vs. Real Madrid umjesto derbi kola izmedju Seville i Juventusa + plus sto je rijec o nasem reprezentativcu?
pu pu pu
Pa onda jaro neka promjene slobodno ime u Juventus TV ,pa jesu li sve utakmice Juveta prenosili dosad,i OBN isto prenosio,pa da mi rođena mater igra,smorili su više sa Juventusom.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 22 nov 2016, 22:22

Ja ekipe i k...
Je li moguce da idu na to da sevilla nece dobiti lyon u gostima...ne kontam, opekli se prosle godine, sada imas igraca vise i ne mozes sanse stvoriti a prvo mjesto u igri.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 22 nov 2016, 22:23

Mozda je ove sezone bolje biti drugi?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 22 nov 2016, 22:47

Ja kolko je Mire los u Juveu , o da se boji da rad sto je u Romi radio , uzasno los je bio
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 nov 2016, 23:14

koliko smo se samo zalili kako bolje igra u klubu nego u reprezentaciji, a vidi sad belaja, docekasmo da je obrnuto... :mrgreen:

nije da je bio katastrofalan, ali ovo nije ni 50% onoga sto moze, jednostavno mora bolje... s tim sto mu zamjerim zasto malo cesce ne povlaci loptu naprijed i salje pasove jer znamo da moze, ovako previse ziheraski igra sa pasovima igracu pored.

ustvari, citav juventus igra meh, ne moze se samo u njega uperiti prst. :problem:

FORZA MILAN !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 nov 2016, 23:27

Ostali igraci potrose minimum 10 lopti, pogotovo Alex Sandro koliko je puta na zor ubacio loptu u 16rac, a on jedva 3 lopte u prostor da uputi. Nikad necu skontati sto je ovoliko pasivan u nekim utakmicama, i kakvu on ulogu uopste igra ovdje? Ocekujem od njega da aktivnije sudjeluje u ofanzivnim akcijama, defanzivno to danas nije bilo nimalo lose, ali jednostavno preskace se u ofanzivi Pjanic. Do njega najvise.

Fakt je isto da nije bilo ovog crvenog kartona, tesko da bi se Juve izvukao. Citavu sezonu igraju iza ocekivanja, nisu uspjeli pobjediti nikog od jacih timova do danas (ne znam da li Lyon da racunam medju jace?). Ne treba pokazivati samo prstom na Pjanica, ali ima i njegovog "masla".

Neobjasnjivo mi, nakon sto je protiv Grcke pruzio fenomenalnu partiju, da danas nije bio dosta aktivniji.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 nov 2016, 23:52

U reprezentaciji igra povucenog plejmejkera na poziciji gdje je i u Romi pruzao odlicne partije, al' ovdje u Juventusu igra skroz cudnu poziciju koju ne mogu uopste definisati, a on se tu ne snalazi. Na papiru LM ali se jasno vidi da igra ofanzivniju rolu ispred Markizija i Kedire s tim sto ima veliki radijus kretanja sa lijeva na desno. Defanzivu dobro odradjuje, ali ofanzivno... nigdje ga.
Ali da nekad moze stati na loptu i pogledati sta dalje uraditi umjesto sto se ekspresno rijesava lopte, to moze.

Mada vise uopste nije bitno ni sta igra ni da li se tu snalazi, niko te ne pita, jednostavno ili ce se morati prinudno privici na novu poziciju i poceti pruzati bolje partije (jer sigurno nece dobiti Markizijovu poziciju koja bi mu baj d vej najbolje lezala) ili mu ne gine klupa, nema treceg. Na njemu je da vidi sta ce.

A u januaru stize novi veznjak tako da u narednih mjesec i po dana mora dati sve od sebe, inace nece na dobro. :zzz:

FORZA MILAN !

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 22 nov 2016, 23:57

Bio je los kao i kompletan Juventus...treba biti realan.
Ali ono sto sam primjetio veceras jeste da u par navrata i kada je htio krenuti naprijed ili uputiti pas jednostavno nije imao kome, zbog prespore kretnje i transformacije gostujucih igraca ili sta vec...s dr.strane Mandzo ne zna sta je to izvuci se iza ledja odbrane...uz to dodavao bi Mire najblizem do sebe jer ovi naprijed su bivali dobro pokriveni...zapravo je on igrac koji se najvise krece, otvara a tu gubi dosta snage.
Sevilla je odigrala fantasticnu utakmicu, i sa igracem manje izvanredno se borili i pokrivali teren, igrace.

I dalje smatram da bi Pjanic vise ponudio na drugoj strani na mjestu Khedire...to je pozicija koju je godinama igrao u Romi.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 23 nov 2016, 07:04

Pjanic je bio "los i nikakav".
Hernanes pruza bolje partije od njeg...al et uvijek se nadas nekom slobodnjaku :D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 nov 2016, 08:55

Ma prodace ga Juventus nazad Romi za 1/3 para koliko su platili proslog ljeta i svi zadovoljni. ;)
Salu na stranu, ali opet losa partija Pjanica. Kada su tu Dybala i Higuan mozda i odigra neki pas ili nesto, bez njih izgleda kao Anel Hadzic kada bi ga stavio u Juve.

Znate da ja nisam Anelov hejter, znaci ne zelim reci da je katastrofalan vec da to nije to sto se od Pjanica ocekuje.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bavariapivo, Beduin, Blackwargreymon, dedo26, Drum, Goalgetter, Google Adsense [Bot], iluzija, Kaunas, Mostarska, MostarskiSin, nerkolfc, riki46 i 40 gostiju.