Ista stvar i kod mene. Kada u nekoj radnji sigurno dobijes nov mobitel, kao da je vjerovatnoca 90% da ce se pokvariti u tih godinu dana (koliko garancija uglavnom traje), pa se tu premisljate gdje kupiti.Neutral je napisao/la:Kao da će otići mobitel tek tako
Nikad ne bi uzeo u Telekomu, M-telu, Eronetu itd, platiš keš u mobitel šopu, mnogo jeftnija i bolja opcija.
Kupio sam do sada minimalno 20 mobitela u mobitel šopovima, problema 0, ustvari jedan problem ali to se ne računa jer sam u srednjom školi uzeo polovan mobitel kome je otišla "folija", stariji znaju šta je to

Meni je najbitnije da ga dobijem novog, jer se svasta zna desavati. Ostalo je vecinom do mene kako ga koristim, iako se naravno zna desiti mobitel sa nekom fabrickom greskom, ali su to vrlo rijetke situacije.
Kod mene jaran kupio u telecomu i vazda imao problema sa mrezom, nosio im ga i, koliko se ja sjecam, nista se nije uspjelo rijesiti. Onda se napije, skoci s tim mobitelom u more i pozdravio se s njim. Mobiteli su poprilicno skuplji u telecomu, m-telu i eronetu, nego u ostalim radnjama.