pa jel istina da ce TomCat nam voditi klub ? pa Senad svom rodjenom nije dobar , a kamo li Slobodi ebote ... inace amidza je od zeta mi i znam kakvo on misljenje ima o svom najrodjenijem ... neka nam je dragi bog pomogneBeduin je napisao/la:Pa logicno da ce TomCat rastjerati skupe igrace, koje ne moze placati, a forsirat ce ponovu Slobodinu djecu uz Husaru i druge "menadzere", nece biti velikih rashoda u klubum, od Jasmina ce dobijat tendere a zato grad nece imati velike obaveze prema klubu, Tuzla k'o Tuzla uvijek bila i ostala nezainteresovana, lijena, indolentna, za tili cas ce masa smiriti dozivljaje i zavladat ce qurcobolja, a Senadu ce svjetati posao, uz provjerene i dokazane uhljupe oko sebe.
Al' hajde, ne morate svaku glupost koju cujete odmah na forum bacati. Cekajte zimu pa cemo kolektivno... nesto... kao da je bitno, ustvari...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Senad i Husara se ne mogu smisliti, nema tu saradnje nikakve
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
nemoj tako juce kroz sve medije je objavljajeno da je nas uzviseni Jasmin potpisao stop nasilju nad djecom tako ako ko na stadionu udari dijete nadrljao je
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Kozlovac trans 
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imamovic: "Dok sam ja gradonacelnik Tuzle necu dati Azmiru da se vrati u Slobodu"
Prica po carsiji covjek koji nije ulozio nikada svoju marku u Slobodu ali moze raditi sa nje sta hoce.
Prica po carsiji covjek koji nije ulozio nikada svoju marku u Slobodu ali moze raditi sa nje sta hoce.
Ljudi u kurcu smo.Jeste da vi niste Caritas ni Merhamet al pomozite jbg.Mrtvi smo ne pobijedilimo sljedecu tekmu.Valjali smo vam dosta puta, gori nam a vi cete svakako uci u ligu 6.Kec ko dzamija
znaci imat cemo nikada jaci UO, a precjednik kluba ce biti covjek koji ne daje plate ni svojim uposlenicima, a firma mu je maltene propala :lol:
Sve ih rastjerat treba
Da hoce makar reprogram placati nekim cudom i nekim parama
Nad tobom sunce najljepše sja
seljaku pise se "ideja"pinoglavi je napisao/la:Sve ih rastjerat treba
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakva bolesna budala, kakav tenkretuzlak1987 je napisao/la:Imamovic: "Dok sam ja gradonacelnik Tuzle necu dati Azmiru da se vrati u Slobodu"![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Praznih džepova u čelični grad mogli bi i tuzlanski Crveno-crni. Kako saznaje Faktor ni igrači Slobode nisu primili plaće.
Uzaludna su obećanja Odbora za hitnost koji vodi klub sa Tušnja. Igračima Slobode novac se obećava od početka novembra. Međutim, do današnjeg dana konto je ostao netaknut. Posljednje obećanje dato je za sutra. Pojedinim prvotimcima nisu izmirene ni obaveze za stanarine, ne poštuju se ni klauzule iz profesionalnih ugovora.
Na Tušnju pamte zlatne dane iz ere Azmira Husića. Tada su džepovi bili puni, a rezultati briljantni. Sada su džepovi prazni, a plasman u Ligu 6 upitan.
Zivila ideja navijanja bez ambicija
Uzaludna su obećanja Odbora za hitnost koji vodi klub sa Tušnja. Igračima Slobode novac se obećava od početka novembra. Međutim, do današnjeg dana konto je ostao netaknut. Posljednje obećanje dato je za sutra. Pojedinim prvotimcima nisu izmirene ni obaveze za stanarine, ne poštuju se ni klauzule iz profesionalnih ugovora.
Na Tušnju pamte zlatne dane iz ere Azmira Husića. Tada su džepovi bili puni, a rezultati briljantni. Sada su džepovi prazni, a plasman u Ligu 6 upitan.
Zivila ideja navijanja bez ambicija
Narucen tekst od Husica za cvaju 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Namjerno nisam stavio avatar gdje pise ideja kako bi samo oni napredniji shvatiliChinaglia je napisao/la:seljaku pise se "ideja"pinoglavi je napisao/la:Sve ih rastjerat treba
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma ovog karića koji u sred intervijua sa na areni kaze voditeljici " Aj TIII nastavi" koji glumi autoritet onim kovrđama na glavi treba kupit 10 bočica ulja i gađat ga protiv krupe. A faron se nejavlja nikako. Predsjednik skupštine hoda po Osijeku gleda kontenre za smeće, Husić u USA ubija milione , a jadni igraci će izgleda spast na krilca iz Memproma
Ko kaže da nema plata, Govedarica danas nosi dvije pune kese, bio u podmiri. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
makarona, margarina i krilaca dvije kese za 10 km
mislis kako carsijaneri gluperde ne bi shvatili :kafa:pinoglavi je napisao/la:Namjerno nisam stavio avatar gdje pise ideja kako bi samo oni napredniji shvatili :kafa:Chinaglia je napisao/la:seljaku pise se "ideja"pinoglavi je napisao/la:Sve ih rastjerat treba
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Koliko su Robijasi na forumu gospoda za nas ovdje, nevjerovatno. Degutantno, ali zabavno 
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Ćerimetuzlak1987 je napisao/la:Imamovic: "Dok sam ja gradonacelnik Tuzle necu dati Azmiru da se vrati u Slobodu"![]()
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.