RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Crveni_1922
Re: RSD Velež Mostar
Za sve ove seratore sto seru treba ovako ..treba onako...te ko je sljego odakle i ko voli vise a ko manje. Pojedinci nisu ni svjesni koliko treba da budemo sretni sto su ovi ljudi u klubu i koliko su napravili pozitivnih stvari za samo par mjeseci i ulazu vlastitu lovu...i neko se opet nadje da im prigovori nesto??
Nego ako vam je stalo do Veleza naj manje sto mozete da uradite je da se uclanite u klub http://fkvelez.ba/karte-i-clanstvo/uclani-se/ i pomognete ovim ljudima jer oni nista vise ne traze. Samo podrsku a ne da im se odmaze. Ne znam kako iko ima obraza da im prigovori za bilo sta?? Da nije ovih ljudi ko zna sta bi bilo sa Velezom.
Nego ako vam je stalo do Veleza naj manje sto mozete da uradite je da se uclanite u klub http://fkvelez.ba/karte-i-clanstvo/uclani-se/ i pomognete ovim ljudima jer oni nista vise ne traze. Samo podrsku a ne da im se odmaze. Ne znam kako iko ima obraza da im prigovori za bilo sta?? Da nije ovih ljudi ko zna sta bi bilo sa Velezom.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- Crveni_1922
Zodi41 je napisao/la:Iskreno ja ne znam sta vi imate protiv Vrapcica.za trecinu ma i cetvrtinu manje para se moze napraviti bombona stadion i usminkati nego da pravite novi.Licno meni ima smeka, napraviti prilaz malo, natrkriti one dvije tribine, malo srediti ono ispod dedarske i za nase uslove top stadion.kazete 5 km od grada, pa sta ima veze? Na zapadu su svi skoro stadioni tako udaljeni.dva busa sat vremena prije utakmice sa stanice voze za vrapcice i nazad i tako poslije utakmice isto.Mislim da nije daljina izgovor.ko hoce ici na tekmu ici ce, pokupit ce ga neko usput ili ce se organizovati cetiri lika i gas.Nakupilo se brate kod vas svakakvih sugradjana, gacko, nevesinje, stolac itd....bez ljutnje ali to ne moze nikad osjecati mostar i velez za svoje ko rodjeni mostarac
Ne bi se bas slozio s tobom po tom djeljenju odakle je ko i kako neko ne moze osjecati Velez vise od nekoga ko je rodjen u Mostaru. Ja imam milion primjera da te demantujem a dacu ti samo jedan. Dedo Ibro iz Zenice dodje na svaku Velezovu utakmicu...hej iz ZENICE!! Eto nije taj tvoj pravi Mostarac o kome pricas ali voli Velez vise nego ti tvoji neki rodjeni Mostarci. Kad dedi Ibri nije ljeno iz Zenice doci na utakmicu u Vrapcice zasto bi bilo daleko nekom ko zivi 3 kilometra od stadiona. Nego da ti samo kazem ko nece nesto da uradi nadje izgovor a ko hoce nadje nacina. To toliko

Jesi vidjeo kako smo mi zenicani lojalni i privrzeni ljudi.Znam ja tog dedu Ibru dobro.Cak sam ga par puta i povezao na utakmicu .Zena mi je iz mostara, pa kad se potrefi da idem za mostar i znam da Velez igra kuci, necu da idem u petak nego radi Ibrage u subotu i njega povezem dole.Doduse prije desetak godinaCrveni_1922 je napisao/la:Zodi41 je napisao/la:Iskreno ja ne znam sta vi imate protiv Vrapcica.za trecinu ma i cetvrtinu manje para se moze napraviti bombona stadion i usminkati nego da pravite novi.Licno meni ima smeka, napraviti prilaz malo, natrkriti one dvije tribine, malo srediti ono ispod dedarske i za nase uslove top stadion.kazete 5 km od grada, pa sta ima veze? Na zapadu su svi skoro stadioni tako udaljeni.dva busa sat vremena prije utakmice sa stanice voze za vrapcice i nazad i tako poslije utakmice isto.Mislim da nije daljina izgovor.ko hoce ici na tekmu ici ce, pokupit ce ga neko usput ili ce se organizovati cetiri lika i gas.Nakupilo se brate kod vas svakakvih sugradjana, gacko, nevesinje, stolac itd....bez ljutnje ali to ne moze nikad osjecati mostar i velez za svoje ko rodjeni mostarac
Ne bi se bas slozio s tobom po tom djeljenju odakle je ko i kako neko ne moze osjecati Velez vise od nekoga ko je rodjen u Mostaru. Ja imam milion primjera da te demantujem a dacu ti samo jedan. Dedo Ibro iz Zenice dodje na svaku Velezovu utakmicu...hej iz ZENICE!! Eto nije taj tvoj pravi Mostarac o kome pricas ali voli Velez vise nego ti tvoji neki rodjeni Mostarci. Kad dedi Ibri nije ljeno iz Zenice doci na utakmicu u Vrapcice zasto bi bilo daleko nekom ko zivi 3 kilometra od stadiona. Nego da ti samo kazem ko nece nesto da uradi nadje izgovor a ko hoce nadje nacina. To toliko
Zodi zamolio bi te da napustis temu, idi prati čelik, a nas pusti na miru. Meljes ovdje već sedmicu o glupostima sto nije ovako, sto nije ovo itd. Umalo se ugasili prije 3-4 mjeseca, budi zadovoljan da se ikako igra. Napusti temu.
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Ok,ako ti vidis zlobe i provokacije u mom pisanju ondaBabatunde je napisao/la:Zodi zamolio bi te da napustis temu, idi prati čelik, a nas pusti na miru. Meljes ovdje već sedmicu o glupostima sto nije ovako, sto nije ovo itd. Umalo se ugasili prije 3-4 mjeseca, budi zadovoljan da se ikako igra. Napusti temu.

Ti ocekujes da ce ga grad sam napraviti,bilo bi fino ali svi znamo da nece.Pogledajte Grbavicu,nek vam bude primjer.Imate i vi bivsih igraca,simpatizera...imate sponzore,napravite plan u inat dusmanima,u Hercegovini treba sto vise jakih kolektivaCrveni_1922 je napisao/la:Scout1921 je napisao/la:Ona lokacija u s.logoru gdje je sada most bi bila fina za stadion,zbog polozaja i blizine.Ne znam cija je to zemlja samo kazem da je fina lokacija za neki sportski centar,kad bi to Velezu napravili ne bi žalili za bijelim brijegom.Ima onde taman prostora,a Vrapcice ostaviti za omladinski pogon
Jasta...evo sve LJubo i HDZ jedva cekaju da Velezu naprave. Nisu u stanju dvoranu da zavrse ima 20 godina a ne da jos i stadion grade.
Treba nova uprava potpisati par Velezovi juniora za bolje sutra i njih forsirati dok smo jos u federalnoj Mrgan, Ajanic, Obradovic, Brkan, Gosto ,Rahimic..........
-
- Kontakt:
De Bogati nemoj te o toj temi pravi mostarci vs dosljaci.Ti nazovi pravi mostarci su sprasili glavom bez obzira 92g..lahko he glumit gradjanstvo i antifa iz EU ili SAD-a.Ti hudi seljaci su ipak bili u Mostaru kad ga mmnogi zakleti Mostarci napustise.Ne vidim zbog cega ti ljudi trebaju biti etiketirani kao neko strano tijelo oni su tu i realnost su Mostara.Zodi41 je napisao/la:Da nekakimo beze i trujemo temu da razjasnimo jos jednom bar sa moje strane za ove realne citatelje.Tema je bila stadion u Vrapcicima i sjevernom logoru i posjecenosti istih.U gradu odnosno obali grada gdje apsolutno nista ne radi, gdje se zivi od dijaspore,malo turizma ljeti i od privatnika razmisljati o nekim arenama i stadionima a pola naroda gleda kako kraj sa krajem da sastavi je idiotizam.Kazem da je i na zapadu vecina stadiona van grada.Vrapcici imaju neki sarm, i kad bi se ulozilo puno manje pare mogu se napucati samo tako i za nase uslove da budu top stadion.ne treba da bude izgovor daljina stadiona, jer i u njemackoj npr se dolazi organizovanim busevima na utakmicu i nazad i puno manje se guzve stvaraju i netrebaju parkinzi.to sto tvoj mozak ne moze skontati da je ratom doslo do pomjeranja ljudi i nekim promjena je tvoj problem.Igrom slucaja je masa rodjenih mostaraca koja bi pjeske otisla do vrapcuca zavrsila negdje daleko a doslo je stanovnistvo koje da bi prezivilo u ovakvim uslovima mora da se bavi poljuprivredom i stocarstvom ili sta znam cime i koje puca ona stvar kad Lezve igra.to su cinjenice.nije ogovaranje niti ruganje i neumanjuje tezu da je Velez pokret ili brend ali tvoj maleni mozak to ne moze skontati nego samo u kontru i silu
Tipicni mostarci,glume gradsku raju i ko god dođe sa strane ,on je seljak.Najlakse je ispijati kafe i kukati.Svi Velez nose u srcu kao,a da sutra se daje po marku za klub rekli bi ma sta cu za to davati,nema od tog hajra,dzaba davat.Svi kontaju doci ce neko od bivsih legendi pa izvalit veliku sumu para.Cast onim momcima sto prate svaku utakmicu kakvi god rezultati bili,i kupu su isli u onu zabit.A ovi sto pametuju vecinom nekad odu na centralnu tribinu da ih raja vidi.Sreca pa je napravljen ovaj pomocni,sramota je gdje su djeca trenirala.Nadat se boljim vremenima,ali sjedeci kuci neces nista popraviti i cekat da to neko drugi uradi.
Haj bola otpepaj s tim supljacima.. nije mi jasno kako te nije sramota pomisliti to a ne izjaviti ..Scout1921 je napisao/la:Svi Velez nose u srcu kao,a da sutra se daje po marku za klub rekli bi ma sta cu za to davati,nema od tog hajra,dzaba davat.
Ne postoji klub, ne u BiH, vec u regionu, ciji su navijaci skupili vise donacija i potpomogli funkcionisanju kluba od Veležovih navijaca. Pocevsi od samog stadiona i stolica, semafora, opreme za sve selekcije od omladinske do seniorske, autobusa.. pa evo i najsvjeziji primjer, masine za veseraj (nemoj misliti da je jedina donacija ona iz Holandije).. I to su samo neke od donacija i akcija Velezovih navijaca..
On mi se nasao pametan pravit i osudjivat nekog, a veze nema .. ne prosipaj se vise zivota ti.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
MUSVDG
Te generacije sto su davale su prosle,i ja bi volio da je Velez u boljem stanju da se razumijemo,a to sto pomaze jedna grupa ljudi ne znaci da je vecina onih koji se nazivaju Velezovim patriotama.Nekim ljudima su puna usta Veleza a plitki dzepovi kad treba dati.Bitno je da si ti pametan,da imas veze,tvoja komunikacija sve govori tipični "brato"
-
- Kontakt:
Zbog ovakvih poput old bridge i ima 200 ljudi na tribinama.Ona tipicna fraza:stas ti kometarisat s....o mater,..jer samo postoji jedna skupina "pravih".
Napiši broj članske karte pa onda nešto kritikuj i ti i svi ostali.Onaj ko nema člansku nema pravo srat po klubu i navijačima.Scout1921 je napisao/la:Te generacije sto su davale su prosle,i ja bi volio da je Velez u boljem stanju da se razumijemo,a to sto pomaze jedna grupa ljudi ne znaci da je vecina onih koji se nazivaju Velezovim patriotama.Nekim ljudima su puna usta Veleza a plitki dzepovi kad treba dati.Bitno je da si ti pametan,da imas veze,tvoja komunikacija sve govori tipični "brato"
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ja koliko znam na forumu svak moze iznjeti svoje misljenje a drugi mogu da se slagaju ili ne.,izneses argumenete svoje,i glupo mi je da nekome kazem "sta ces ti" itd,a ne znam ko stoji iza nicka,nije ni bitnoemil02in je napisao/la:Napiši broj članske karte pa onda nešto kritikuj i ti i svi ostali.Onaj ko nema člansku nema pravo srat po klubu i navijačima.Scout1921 je napisao/la:Te generacije sto su davale su prosle,i ja bi volio da je Velez u boljem stanju da se razumijemo,a to sto pomaze jedna grupa ljudi ne znaci da je vecina onih koji se nazivaju Velezovim patriotama.Nekim ljudima su puna usta Veleza a plitki dzepovi kad treba dati.Bitno je da si ti pametan,da imas veze,tvoja komunikacija sve govori tipični "brato"
- Crveni_1922
Evo onda da i ja iznesem svoje "MISLJENjE" Ovi **** na SS.ba samo pisu o nekim crnjacima sto se Veleza tice....te Velez u problemima te Velez ovo... te Velez ono....pa mater vam **** napisete li ikad nesto pozitivno?? Kako to od milion pozitivnih stvari sto se desavaju u klubu vi ono bas izaberete kao da je klub u nekim problemima. Dzohari jedni medijski napusite se kite a mi furamo dalje!!!
Takodje, bujrum redakcijo ss.ba i moje kite.Crveni_1922 je napisao/la:Evo onda da i ja iznesem svoje "MISLJENjE" Ovi **** na SS.ba samo pisu o nekim crnjacima sto se Veleza tice....te Velez u problemima te Velez ovo... te Velez ono....pa mater vam **** napisete li ikad nesto pozitivno?? Kako to od milion pozitivnih stvari sto se desavaju u klubu vi ono bas izaberete kao da je klub u nekim problemima. Dzohari jedni medijski napusite se kite a mi furamo dalje!!!
MUSVDG
MUSVDG
niste u pravu nijedan ni drugi. Ja ovoj sadasnjoj upravi zamjeram sto nema PR covjeka koji ce zakazati press konferenciju. Moramo saznavati iz nekih siromasnih emisija da smo dobili dozvolu za gradnju tribine prema predionici, dok Zeljo napravi press konferenciju i obznani to novinarima , pa se prica procuje po regionu.oldbridge je napisao/la:Takodje, bujrum redakcijo ss.ba i moje kite.Crveni_1922 je napisao/la:Evo onda da i ja iznesem svoje "MISLJENjE" Ovi **** na SS.ba samo pisu o nekim crnjacima sto se Veleza tice....te Velez u problemima te Velez ovo... te Velez ono....pa mater vam **** napisete li ikad nesto pozitivno?? Kako to od milion pozitivnih stvari sto se desavaju u klubu vi ono bas izaberete kao da je klub u nekim problemima. Dzohari jedni medijski napusite se kite a mi furamo dalje!!!
Normala, eto ti si upravu
Jasta, kao najjaci sportski BH e-medij treba sve na tacni da dobiju pa da obznane javnosti pozitivna desavanja u i oko kluba.
Kako li samo na vakat dodjose do info o sporu sa Nikolicem..

Jasta, kao najjaci sportski BH e-medij treba sve na tacni da dobiju pa da obznane javnosti pozitivna desavanja u i oko kluba.
Kako li samo na vakat dodjose do info o sporu sa Nikolicem..
MUSVDG
MUSVDG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.