FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 22 nov 2016, 10:53

Sad sam procitao saopstenje. Isto da smo ga mi forumasi sastavljali. Neozbiljno, razocaran sam potpuno. Ne saopstenjem posto sam pretpostavljao da ce ici nego nacinom na koje je napisano. Sjela dva jarana, potegli domace sljive i napisali saopstenje.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 22 nov 2016, 11:08

plavousrcu je napisao/la:Sad sam procitao saopstenje. Isto da smo ga mi forumasi sastavljali. Neozbiljno, razocaran sam potpuno. Ne saopstenjem posto sam pretpostavljao da ce ici nego nacinom na koje je napisano. Sjela dva jarana, potegli domace sljive i napisali saopstenje.
Fantasticno saopstenje, dosta smo slusali kojekakve profesionalce i raznorazne sindikate. Otvoreno i u kost !
Niko nije iznad kluba !

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 nov 2016, 11:27

Thetraphak1921 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Sad sam procitao saopstenje. Isto da smo ga mi forumasi sastavljali. Neozbiljno, razocaran sam potpuno. Ne saopstenjem posto sam pretpostavljao da ce ici nego nacinom na koje je napisano. Sjela dva jarana, potegli domace sljive i napisali saopstenje.
Fantasticno saopstenje, dosta smo slusali kojekakve profesionalce i raznorazne sindikate. Otvoreno i u kost !
Niko nije iznad kluba !
Niko nece biti nikad iznad kluba, ali vidi sadrzaja saopstenja. Stvarno je debilno i neprofesionalno. Ja i ti bismo profesionalnije odradili taj posao. Ovako bas mahalski uradjeno.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 nov 2016, 12:09

amazon je napisao/la:Amazon kad je pisao da Miro nece produziti, vi se smijali kazu gotovo sve. Aha, gotovo kako nije. Samo sto nije.
Koliko vidim nigdje nije izaslo nista zvanicno po pitanju toga, menadzer mu je trazio vrijeme za analizu novog ugovora, period koji i dalje traje, tako da je sve nagadjanje i mahalska, prije manje od mjesec dana sam jos napisao da ce produziti jer je meni tako receno, ista stvar je i sada, ali vidjet cemo, ima jos vremena do zvanicne objave, iskreno vjerujem da ce ostati i to iz hiljadu i jednog razloga ...

Klubu svaka cast na saopstenju, "nerelevantni subjekti" i "Povrijeđen je. Nije povrijeđen. Još nije otišao na pripreme. Otišao je na pripreme, trenira. Boli ga koljeno. Ne, nije koljeno, nešto je drugo. Incident u svlačionici sa saigračima. Može igrati, spreman je. Ne, ipak ne može." :clap:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 22 nov 2016, 12:15

Neko je valjda u klubu morao znati da je povrijedjen, nije povrijedjen, otisao na pripreme, nije otisao na pripeme. Medju tri najplacenija igraca, ugovor na dvije godine. Treba ga placati a saopstenjem smo samo dolili ulje na vatru. Jahicu se ne zuri nigdje, nije mlad i uzet ce nam sve i marku iz ugovora. Zaletimo se ko bekani, isto smo se zaletili za Bogicevica umjesto da zavrsimo to u miru i kako treba mi otvaramo ratove u kojima pretezno gubimo.

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 22 nov 2016, 12:16

Pa sta hoces da ti napisu fin Sanel pravo nemoj njega...hahaha

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 22 nov 2016, 12:18

Samo vi svrsavajte na saopstenja a mi sve to moramo masno platiti. Bacamo pare po ustaljenoj proceduri.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 nov 2016, 12:19

SaboBabo je napisao/la:
Ne bih ni pisao. Ne moramo se za sve saopstenjem oglasavati. Vec kad pisemo onda bih volio da je malo profesionalnije. Ovako mi je mahalsko ono pravo mahalsko i kao da je napisano da zadovolji bijesnu masu.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 22 nov 2016, 12:31

Nista mi Jahicu ne moramo platiti dodatno... covjek nije dobio raskid ugovora nego je dobio samo suspenziju... platu ce svakako dobijati kao i da igra.... ni blizu slucaj kao sa Bogijem koji je bio sutnut i raskinut ugovor na njegovu stetu....
Ali ce klub svakako ici da se raskine sa Jahicem zbog nepostovanja kluba i njegovih obaveza.... ali da to sud rijesi....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 22 nov 2016, 12:42

Peace je napisao/la:Nista mi Jahicu ne moramo platiti dodatno... covjek nije dobio raskid ugovora nego je dobio samo suspenziju... platu ce svakako dobijati kao i da igra.... ni blizu slucaj kao sa Bogijem koji je bio sutnut i raskinut ugovor na njegovu stetu....
Ali ce klub svakako ici da se raskine sa Jahicem zbog nepostovanja kluba i njegovih obaveza.... ali da to sud rijesi....
U pravu si samo ne racuna se na njega i moramo ga placati. Ici cemo na raskid i saopstenje nam je otezalo poziciju u pregovorima. Moramo znati kalkulisati, gleedati interes kluba. Nisam siguran da smo pametno odigrali.

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 22 nov 2016, 12:53

Nazalost glup ispad Jahica ! Obratio se sindikatu sto je poslat da trenira sa juniorima ?! Istupio u javnost iz kog razloga ?? Uprava ima sve na svojoj strani i bez problema ce moci raskinut ugovor ! Ne slazem se u jednom a to je nacin kako je sastavljeno saopstenje...

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 22 nov 2016, 12:56

plavousrcu je napisao/la:
SaboBabo je napisao/la:
Ne bih ni pisao. Ne moramo se za sve saopstenjem oglasavati. Vec kad pisemo onda bih volio da je malo profesionalnije. Ovako mi je mahalsko ono pravo mahalsko i kao da je napisano da zadovolji bijesnu masu.
Nije brate mahalski ja jos nisam cuo da kad igraca suspenduju on ode i zali se nekakvom sindikatu, oni su samo napisali da je suspendovan a poslije je on pisao nekakva saopstenja i vadio se i naravno da klub nece dopustiti da neko petlja i iznio je sve, Jahic nista nije dao Zelji nego je Zeljo dao Jahicu sve, a mi navijaci dok god budemo stavljali igrace ispred kluba mi nismo navijaci bili oni upravu ili ne.

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 22 nov 2016, 13:03

Dao je on Zelji dva obestecenja ali mu to ne daje za pravo da radi i ponasa se kako on hoce...nazalost to nije onaj isti Jahic od prije par godina ni igracki ni ljudski...

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 nov 2016, 13:09

warrior je napisao/la:Dao je on Zelji dva obestecenja ali mu to ne daje za pravo da radi i ponasa se kako on hoce...nazalost to nije onaj isti Jahic od prije par godina ni igracki ni ljudski...
To je sva poenta, da je mladji i da je na onom nivou kao prije siguran sam da bi ga klub istrpio, ovako sa 35.g i velikim padom u kvaliteti ne moze nikako, jbt napusti trening jer sazna da nije u prvih 11., ne dodje na sastanak u oci utakmice, ostavi sve i ode u Grcku na dva dana, halo ba ko si !? :crazy:
1921'

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 nov 2016, 13:12

plavousrcu je napisao/la:da zadovolji bijesnu masu.
Kakvu bijesnu masu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 nov 2016, 13:17

Virtu4l je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:da zadovolji bijesnu masu.
Kakvu bijesnu masu?
:lol:

slika
1921'

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 nov 2016, 13:18

Čitam i ne vjerujem .
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 nov 2016, 13:49

Masu ili raju ljutu zbog neprofesionalizma Jahica. Meni je u tom tonu saopstenje napisano. Ako vi mislite da ovakav nacin se pisu saopstenja postujem. Smatram da je neprofesionalno i da se nije trebalo pisati, a ako nam je cilj na svako sranje odgovarati sranjem onda je trebalo biti u drugacijem tonu.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 nov 2016, 13:58

warrior je napisao/la:Nazalost glup ispad Jahica ! Obratio se sindikatu sto je poslat da trenira sa juniorima ?! Istupio u javnost iz kog razloga ?? Uprava ima sve na svojoj strani i bez problema ce moci raskinut ugovor ! Ne slazem se u jednom a to je nacin kako je sastavljeno saopstenje...
Cesto mi podcjenjujemo mentalnu razvijenost nasih igraca. Nisu mentalno zaostali kako ih mi vidimo i bice ovdje natezanje. Jahic je preiskusan i zna kako stvari funkcionisu i ne bi on ovo radio da nije siguran da ce nas dobiti ako budemo isli na jednostrani raskid ugovora. Govorili smo i za Bogicevica isto i sta se desilo? Moramo biti pametni, za nas su veliki novci u igri.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 nov 2016, 13:59

Ja sam uvijek bio protivnik saopštenja ili tzv. pravdanja, ali u situaciji smo da to moramo raditi. Ova manjina je itekako glasna i ne može se Željo prozivati kad je nekome ćejf. Sa druge strane, mi zaslužujemo istinu, a ne recimo samo Jahićevu verziju. Sve su ovo repovi iz prošlosti, Dejine i Misketove vratolomije i sigurno će nas pratiti još neki period koji moramo istrpiti.

Do početka drugog dijela sezone se sve mora rasčistiti, da imamo jasan igrački kadar bez trzavica u ligi za prvaka. Možda će nas nešto slično zadesiti i sa Bekrićem, Beganovićem, itd, itd. Njih sam naveo kao primjer i treba biti spreman na to.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 21 gost.