RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

BICE GUSTO
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la BICE GUSTO » 19 jul 2010, 17:20

Dobra vijest,pravo.Ali mislim da ne trebamo nakon jedne prijateljske padat u depresiju,odnosno sanjati lijepe snove.Radi se o prijateljskim (test) utakmicama.Uskoro,pocinje prvenstvo,a onda je druga pjesma.Ipak, BRAVO RODJENI.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 19 jul 2010, 20:03

Sve je to meni tanano, ali eto.
Volim Velež makar vaki !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 jul 2010, 20:24

Ekipa je napisao/la:Sve je to meni tanano, ali eto.
Ne bi da vam kvarim raspolozenje i optimizam..al...nasi momci sto su gledali tekmu...kazu da velez nije u drugom poluvremenu centra preso i da je sarajevo imalo 3-4,100% sanse...jbg...a jos smo igrali sa kombinovanim sastavom...

onaj izvjestaj na vasoj stranici je bio pomalo subjektivan...ne znam,uglavnom..pisem sta su prenijeli :D .....

Puno srece vam zelim ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 19 jul 2010, 20:31

sarajlija89 je napisao/la:
Ekipa je napisao/la:Sve je to meni tanano, ali eto.
Ne bi da vam kvarim raspolozenje i optimizam..al...nasi momci sto su gledali tekmu...kazu da velez nije u drugom poluvremenu centra preso i da je sarajevo imalo 3-4,100% sanse...jbg...a jos smo igrali sa kombinovanim sastavom...

onaj izvjestaj na vasoj stranici je bio pomalo subjektivan...ne znam,uglavnom..pisem sta su prenijeli :D .....

Puno srece vam zelim ;)
e jbga drug sad, pa zar je sramota odigrat s velezom 1:1, nemoj necemo se vrijedjat :)

i kod nas je bio kombinovani sastav, zato i sluze ove utakmice :) a ti sto su gledali utakmicu, sto su ti prenijeli informacije mislis da nisu bili subjektivni :) puno srece i sarajevu, sve najbolje ;)

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 19 jul 2010, 20:32

Maloprije sam bio na treningu i nisam vidio ovog novog trenera na treningu pa zna li iko ista?Zna li iko sta je sa Tanom?
Niko nista ne prica a ja imam osjecaj da je totalni raspad jer svi zele da idu

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 19 jul 2010, 20:34

Dajte molim vas,gdje ce mocno Sarajevo odigrat 1-1 sa Velezom koji je trenutno slabiji od Sarajeva?
Vazda neka izvlakusa,10 dana do priprema a Sarajevo eksperimentise.Pa koga ste doveli od igraca kad toliko eksperimentisete?Kad gledam ona predstavljanja ljepo me strah a vazda neke probe samo u Sarajeva.Pustite supljak

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 19 jul 2010, 20:37

cunami je napisao/la:Maloprije sam bio na treningu i nisam vidio ovog novog trenera na treningu pa zna li iko ista?Zna li iko sta je sa Tanom?
Niko nista ne prica a ja imam osjecaj da je totalni raspad jer svi zele da idu
Hoćemo li plakati ?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 jul 2010, 20:41

ma ne shvatite pogresno...samo vidim drago vam sto ste dobro odigrali,pa da kazem ono sto sam ja cuo,jer se bas i ne poklapa sa mojim informacijama ;) ..nisam imo lose namjere...znam kakva vam je situacija u klubu i pojedincima je bilo drago zbog rezultata...eto mozda je neko od vasih gledo to..pa nam iz prve ruke moze,ja nisam imo lose namjere....al nije ni bitno

prijateljska je utakmica,nije ni vazno...prvenstvo se ceka...i to je bitno....

Pozz svima 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 19 jul 2010, 20:43

sarajlija89 je napisao/la:ma ne shvatite pogresno...samo vidim drago vam sto ste dobro odigrali,pa da kazem ono sto sam ja cuo,jer se bas i ne poklapa sa mojim informacijama ;) ..nisam imo lose namjere...znam kakva vam je situacija u klubu i pojedincima je bilo drago zbog rezultata...eto mozda je neko od vasih gledo to..pa nam iz prve ruke moze,ja nisam imo lose namjere....al nije ni bitno

prijateljska je utakmica,nije ni vazno...prvenstvo se ceka...i to je bitno....

Pozz svima 8-)
Ma shvatili smo brato, nego neki ne znaju šta će od sebe pa moraju nešto napisati. Eno ti na našem forumu raja kaže da se Velež nije vidio u drugom poluvremenu ali uvijek se nađe neko ko bi kavgu na forumu.

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 19 jul 2010, 20:58

evo ne znam sta cu od sebe pa da sarnem opet nesto :D

ne znam cemu toliki pesimizam, dobro eto istina je odigralo smo lose, izvukli smo 1:1 nekako protiv ekipe koja je igracki gledano daleko jaca od nas, i nakon onih mucenja protiv capljine i ostalih nizeligasa ovaj rezultat protiv ove ekipe sarajeva ma kakvom igrom on bio ostvaren mene raduje ;)

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 19 jul 2010, 21:19

Nisam baš na tebe ciljao, ali eto ako se i ti pronalaziš u tome, šta ću ti ja. :)

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 19 jul 2010, 21:22

Gdje je bio trening? :? Cekao sam ih do 18:10, nigdje zive duse na stadionu nije bilo, i ja nazad kuci, ccc, sad sam nasekiran. :x
Support Velez, It's logical! ★

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 19 jul 2010, 23:19

Ako si na mene ciljo da sam previse optimistican nisam. Prvo poluvrijeme smo odigrali dobro, a u drugom lose ali za razliku od Branitelja i Capljine ovo je veliko poboljsanje. Nisam optimistican sto se tice stanja u klubu. U srijedu ce se sve znati tako da do tada nista jos neznamo.
Nadati se najboljem i sto se optimizma tice ako nisi optimista onda nemozes ni navijati za Velez. :mrgreen:

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 20 jul 2010, 01:37

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 20 jul 2010, 02:02

Ko je ovaj Vukovic? Ako moze neko da ukratko opise njegove kvalitete, hvala!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jul 2010, 13:25

Velež više nema trenera, Mitrović nije ni bio trener

Nakon desetak dana treninga, njegov stav je bio da moramo dovesti još tri-četiri pojačanja što mi nismo mogli ispoštovati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 20 jul 2010, 13:36

Hvala Miky, za mustuluka si :lol:

Muko moja, predji na drugoga...

Dok ne umrem.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 20 jul 2010, 14:30

:( :( :(

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 jul 2010, 14:58

Ovo pocinje vise liciti na top listu nadrealista nego na ozbiljan klub ....izgleda da cemo bogami istupiti iz lige da nikome vise nije stalo u ovom gradu za Velez i to ne mislim na vlastodrsce nego i na raju .... hajde Tana idi i ti , iskljucu infuziju i sve aparate odma, olaksaj muke ovo je pacenje ... :D :? :roll:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 20 jul 2010, 15:04

Jednostavno, raju Velez ne zanima ni dva posto. Meni se smiju, pucaju od smijeha i nazivaju me svakakvim imenima kad kazem da sam bio na prijateljskoj, ne dao Bog da znaju da idem i na treninge :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.