Morgan je gov.no epskih proporcija. Lineker ga treba podojiti penisom.Brokula je napisao/la:Ispratite malo Piersa Morgana i Lienekera na twitteru trenutno
Edit: Sve je počelo zbog Donalda Trupma![]()
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ma civilizovanija verzija Simena i PajeArtetitis je napisao/la:Morgan je gov.no epskih proporcija. Lineker ga treba podojiti penisom.Brokula je napisao/la:Ispratite malo Piersa Morgana i Lienekera na twitteru trenutno

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Re: $: RE: Re: Arsenal
Sta je sa njima? Zabrinuli su me ocekivao sam ih u subotu da nam kazu kako je smak svijeta...Brokula je napisao/la:Ma civilizovanija verzija Simena i PajeArtetitis je napisao/la:Morgan je gov.no epskih proporcija. Lineker ga treba podojiti penisom.Brokula je napisao/la:Ispratite malo Piersa Morgana i Lienekera na twitteru trenutno
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
I mene brinu vjeruj 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne, ne, ova dvojica su stalno negativni, i u pobjedi i u porazu. Ovaj gov.nar ide iz krajnosti u krajnost, yebo mu Trump sve zivo i mrtvo.Brokula je napisao/la: Ma civilizovanija verzija Simena i Paje
A budimo realni, prije svega Piers je jedna ogromna neznalica pa onda sve ostalo. Nema on blage o fudbalu.
Btw jel fakat Trump navija za Arsenal?
Btw jel fakat Trump navija za Arsenal?
Ako Trump zna koliko igraca igra fudbal, ja ga sijecem na komade od po 20 cm. 

Ako je mogao bin laden, može i Trump 

Ja sam negdje vidio da navija za Arsenal. Trump... 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Ja sam negdje vidio da je izjavio da će plaćati novog trenera iz svog džepa narednih 20 godina, samo da Wenger ode.Gunner4 je napisao/la:Ja sam negdje vidio da navija za Arsenal. Trump...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kad smo kod njih dvojice, evo par komentara navijaca Intera nakon derbija protiv Milana:Gunner4 je napisao/la:Sta je sa njima? Zabrinuli su me ocekivao sam ih u subotu da nam kazu kako je smak svijeta...Brokula je napisao/la:
Ma civilizovanija verzija Simena i Paje
- Kondogbia deve andare a giocare negli amatori, anzi anche lì io gli farei portare le borracce, e questo lo mette titolare? Io mi chiedo pioli ma le hai viste le partite prima?
- Kondogbia è il classico giocatore di merda:è scarso,non ha tecnica,0 personalità,in poche parole dovrebbe andare a fare in culo e a mai piu!
I za kraj:

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
HAHAHAHAHAHAhahabega_afc je napisao/la:Kad smo kod njih dvojice, evo par komentara navijaca Intera nakon derbija protiv Milana:Gunner4 je napisao/la:Sta je sa njima? Zabrinuli su me ocekivao sam ih u subotu da nam kazu kako je smak svijeta...Brokula je napisao/la:
Ma civilizovanija verzija Simena i Paje
- Kondogbia deve andare a giocare negli amatori, anzi anche lì io gli farei portare le borracce, e questo lo mette titolare? Io mi chiedo pioli ma le hai viste le partite prima?
- Kondogbia è il classico giocatore di merda:è scarso,non ha tecnica,0 personalità,in poche parole dovrebbe andare a fare in culo e a mai piu!
I za kraj:
Ne razumijem
Mi fa male cazzo.
Gugl translejt.
Gugl translejt.
Kondogbia should go play in the amateurs, indeed even there I would do him carry the water bottles, and this puts owner? I wonder pegs but you've seen the games before?
Kondogbia is the classic shit player: is poor, has no technique, 0 personalities, in a few words should go to hell and never again!
Hvala
Nema na čemu
Kondogbia is the classic shit player: is poor, has no technique, 0 personalities, in a few words should go to hell and never again!
Hvala
Nema na čemu

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Šta vam je djeco. Italijanska liga je previše tehnički zahtjevna zato se Kondogbia nije snašao.
Da je npr došao u Arsenal već bi imao 2 zlatne lopte
Mislis dvije zlatne frizure?Brokula je napisao/la:Šta vam je djeco. Italijanska liga je previše tehnički zahtjevna zato se Kondogbia nije snašao.
Nesto ovako?

Ovo je automatski odgovor. Molimo Vas da ne odgovarate na ovu poruku.
Sad sam skont'o da lažeš, ovo su o Elnenyju pričali.bega_afc je napisao/la:Kondogbia deve andare a giocare negli amatori, anzi anche lì io gli farei portare le borracce, e questo lo mette titolare? Io mi chiedo pioli ma le hai viste le partite prima?

Lazno me optuzujes. Postoji vise vrsta deva: jednogrbe, dvogrbe, talibanske, Kondogbia...Artetitis je napisao/la:Sad sam skont'o da lažeš, ovo su o Elnenyju pričali.bega_afc je napisao/la:Kondogbia deve andare a giocare negli amatori, anzi anche lì io gli farei portare le borracce, e questo lo mette titolare? Io mi chiedo pioli ma le hai viste le partite prima?
Kad bi wengera naslijedio tony pulis osvojili bi titulu...ukrotio bi nam defanzivni dio igre a iskoristio bi girouda maximalno kao i prekide gdje su on i koss prave zvijeri..izvukao bi iz krila maximum a ozil bi imao free role da proigra koje krilo..centarsut..giroud i gol 

Šta Kondogbiji kaže momak?bega_afc je napisao/la:Lazno me optuzujes. Postoji vise vrsta deva: jednogrbe, dvogrbe, talibanske, Kondogbia...
Džefri, Kondom bi ja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.