Teško Willy,ali nada postojiWilly je napisao/la:Osasuna, Hearts, Brest goloviiiiiiiiiiiiiiiii.Dolgopolov je napisao/la:Ajmo braćo navlačit Osasunu 4+ i Hearts 4+,pa će bit za NBA.
Ostalo ide sjajno

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Teško Willy,ali nada postojiWilly je napisao/la:Osasuna, Hearts, Brest goloviiiiiiiiiiiiiiiii.Dolgopolov je napisao/la:Ajmo braćo navlačit Osasunu 4+ i Hearts 4+,pa će bit za NBA.
Ostalo ide sjajno
ide tu treći golarelinho je napisao/la:Hajmo Munchen gol bilo ko do kraja![]()
Treba mi tu gol bilo ko, Trapani x2 i Osasuna oba dajuzgmiky je napisao/la:ide tu treći golarelinho je napisao/la:Hajmo Munchen gol bilo ko do kraja![]()
jokorbi je napisao/la:Isplatili se igrati cl za veći ulog imalo sta sigurno
Yebi se CantuDolgopolov je napisao/la:Brindisi-Cantu live 2 5,50
Gledam 2. pol. Stisli su ih, dođu do 16 i nema dalje, ovi svi se zabunkerisali.boss991 je napisao/la:Evo stručnjaka za ikseve i ostale neriješene stvari![]()
Teško vilšire da dođe 3:3, sumnjam da domaćini mogu išta sad. Francuzi su to, autobus je pred golom sad
Na žalost brate ništa od toga.bojler je napisao/la:Jos Leganes za onog momka ajdeee
**** im ja mater usta i jednima i drugimaDolgopolov je napisao/la:Na žalost brate ništa od toga.bojler je napisao/la:Jos Leganes za onog momka ajdeee
Bar da Modena ostane na tri gola,manje će mi krivo biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.