ja ga već zaokružio nakon 1.polinvincible1921 je napisao/la:klosar...nikadnedobijam je napisao/la:
Yebem te lopezu![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja ga već zaokružio nakon 1.polinvincible1921 je napisao/la:klosar...nikadnedobijam je napisao/la:
Yebem te lopezu![]()
AdBlockernikadnedobijam je napisao/la:I kako cu maknuti ovaj bingo baner **** ga hljeb i bingo
Odakle si ga pokupio ?Wandelanoite je napisao/la:Ja odigram Ellisa koji za četvrtinu ne uzme sut stvarno ne treba pratit ove tipsere po Facebooku.
Wandelanoite je napisao/la:Ja odigram Ellisa koji za četvrtinu ne uzme sut stvarno ne treba pratit ove tipsere po Facebooku.
Grupu neki levat otvorio i kako je objavio da hoce VIP od 21.11 nije nijednog pogodio.gaston je napisao/la:Odakle si ga pokupio ?Wandelanoite je napisao/la:Ja odigram Ellisa koji za četvrtinu ne uzme sut stvarno ne treba pratit ove tipsere po Facebooku.
Da nije ova budala?Wandelanoite je napisao/la:Grupu neki levat otvorio i kako je objavio da hoce VIP od 21.11 nije nijednog pogodio.gaston je napisao/la:Odakle si ga pokupio ?Wandelanoite je napisao/la:Ja odigram Ellisa koji za četvrtinu ne uzme sut stvarno ne treba pratit ove tipsere po Facebooku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.