Vi ste Željo, vi ste krila, i ovo danas je bila podrška kakvu svaki klub i svaki igrač sanja!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa cim smo mi dosli do toga da ne znamo hocemo pobjediti Viteza, onda je sve jasno. Zato cemo sad kriviti sudije, kako je neko nekog pustio, kako je baba vanga kriva itd.Hrasno1921 je napisao/la:Pa sve neuspjehe zadnjih par godina mozemo prepisati i zahvaliti domacim kiksevima, pa samo u ovom dijelu sezone na domacem terenu smo izgubili 10.bodova, sa polovinom toga bili bi na zacementiranom sigurnom drugom mjestu, sezonu prije smo ostali bez Evrope, par prije bez titule, titule se osvajaju domacim bodovima i bodovima protiv "slabijih" ekipa, ne treba tu nikakvva filozofija ni pametovanje, to je cinjenica ...
Hrasno1921 je napisao/la:Anes Rusevic igrac Novog Pazara bi nas mogao "pojacati" na zimu, mali ima 19.g i igra na poziciji napadaca, po transfermarktu u ovoj sezoni odigrao 11.utakmica - 529.minuta i postigao dva gola u ligi.
Posto je @Virtul ov zemljak mozda on zna nesto vise o tome kakav je malac, inace ne pratim Srpsku ligu tako da uopste ne znam kakav je
Treba gledati sebe a mi smo sami sebe doveli u ovu situaciju gdje cekamo da mrtvi olimpik pobijedi nekoga nebi li nam bilo lakse izboriti ligu za prvaka.TikTak je napisao/la:Husref se naguzi svojima uvijek. Olimpic nece zavrsiti takmicenje i opet bez pomaka na tabeli. Plasio sam se ovoga.
Nije moj zemljak, ja sam malo južnijeHrasno1921 je napisao/la:Posto je @Virtul ov zemljak mozda on zna nesto vise o tome kakav je malac, inace ne pratim Srpsku ligu tako da uopste ne znam kakav je
U Pazaru redovno imaš nekoliko igrača koji su prošli školu Partizana i možeš ih dovesti na probu.MocMahale444 je napisao/la:Cuj pojacanje iz Pazara![]()
Hocemo iz Brazila, Portugala, Senegala za odbranu
Vidi brata ozbiljno konta, daj ba zezam seVirtu4l je napisao/la:U Pazaru redovno imaš nekoliko igrača koji su prošli školu Partizana i možeš ih dovesti na probu.MocMahale444 je napisao/la:Cuj pojacanje iz Pazara![]()
Hocemo iz Brazila, Portugala, Senegala za odbranu
Ovaj Rušević što ga Hrasno spominje je sad igrao Srbiju U19. Takav igrač mora biti zanimljiv.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... id=1197673
Ma jedva dočekam da se prozbori nešto ozbiljno, dok nema ove ekipice koja nas ubija.MocMahale444 je napisao/la:Vidi brata ozbiljno konta, daj ba zezam se![]()
Je li te to sariel zivcira i ona stoka s prepucavanja da ih razbacamo.
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, knoa, MrAmarOsim, Orvel, Paromlinac i 64 gosta.