Zna li neko više o ovome

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ništa ti ne mora značiti...TheDinoRules je napisao/la:Bacili smo na stranu naš omladinski pogon. Ja mislim da sad dolaze 2 generacije koje su pretprošle sezone izgubili u finalimaJa mislim tad pioniri i kadeti, sad je to vjerovatno kadeti i juniori.
Ako su nastavili sa radom siguran sam da će nam i naše nade protutnjati ligom
![]()
Zna li neko više o ovome![]()
Strauss je napisao/la:Ništa ti ne mora značiti...TheDinoRules je napisao/la:Bacili smo na stranu naš omladinski pogon. Ja mislim da sad dolaze 2 generacije koje su pretprošle sezone izgubili u finalimaJa mislim tad pioniri i kadeti, sad je to vjerovatno kadeti i juniori.
![]()
Godište 90 i 91 su dvije godine za redom protutnjali BiH ligom u pionirskoj/kadetskoj konukreniciji, a od tih igrača su samo rijetki "uspjeli", a moglo ih je mnogo više biti....
Iz 90 Hasanović koji je nedavno bio u Želji i trenirao s nama, Sipović i Hodzurda koji igraju u Pandurima...
Iz 91 Čolić koji je sad u prvom timu, Durak koji je u Frankfurtu, al u to vrijeme kad su oni osvajali nije bio tu, tek se kasnije priključio, Žera koji trenutno trenira sa prvim timom, i Rijad koji takođe tenutno trenira sa prvim timom...
Eto to su igrači iz šampionskih generacija koji su hajmo reći uspjeli, a bilo je još mnogo igrača koji su bili strašni, mnogo bolji od nekih koje sam ovdje naveo. A od ovih svih koje sam naveo posebno pažnju treba posvetiti Rijadu koji je po meni najkvalitetniji, stilom igre podsjeća na Bešliju.
Samo se nadam da je dolaskom Amara promijenjena i politika kluba prema oml.pogonu, jer ako se bude radilo kako treba od naših sadašnjih kadeta se može mnogo napraviti, ima tu strašnih igrača.
Zolotić.TheDinoRules je napisao/la:Strauss je napisao/la:Ništa ti ne mora značiti...TheDinoRules je napisao/la:Bacili smo na stranu naš omladinski pogon. Ja mislim da sad dolaze 2 generacije koje su pretprošle sezone izgubili u finalimaJa mislim tad pioniri i kadeti, sad je to vjerovatno kadeti i juniori.
![]()
Godište 90 i 91 su dvije godine za redom protutnjali BiH ligom u pionirskoj/kadetskoj konukreniciji, a od tih igrača su samo rijetki "uspjeli", a moglo ih je mnogo više biti....
Iz 90 Hasanović koji je nedavno bio u Želji i trenirao s nama, Sipović i Hodzurda koji igraju u Pandurima...
Iz 91 Čolić koji je sad u prvom timu, Durak koji je u Frankfurtu, al u to vrijeme kad su oni osvajali nije bio tu, tek se kasnije priključio, Žera koji trenutno trenira sa prvim timom, i Rijad koji takođe tenutno trenira sa prvim timom...
Eto to su igrači iz šampionskih generacija koji su hajmo reći uspjeli, a bilo je još mnogo igrača koji su bili strašni, mnogo bolji od nekih koje sam ovdje naveo. A od ovih svih koje sam naveo posebno pažnju treba posvetiti Rijadu koji je po meni najkvalitetniji, stilom igre podsjeća na Bešliju.
Samo se nadam da je dolaskom Amara promijenjena i politika kluba prema oml.pogonu, jer ako se bude radilo kako treba od naših sadašnjih kadeta se može mnogo napraviti, ima tu strašnih igrača.
Ja sam načuo da su prije pola godine trojica potpisala stipendijske ugovoreZnam da su bila dvojica Armina i neki sa slovom Z. Tako nešto. Šta je s njima
![]()
e to je bitno ne daj boze odvojiti pare za klub , neg ganjaj da dzabe udjesgoldboy je napisao/la:takodje i imam djabe ulaz:D
ma u danasnjem fudbalu postoje sve sanse ali onaj rece da ce igrati prva postava hapoela tako da teskocole-ch je napisao/la:Manijaci, da li postoje sanse da se bar do 3:0 dodje? Da li se spekulise sa cifrom gledalaca?
vuce srce na pravu stranu, samo te stid priznatSamo F.K.S !! je napisao/la:ma u danasnjem fudbalu postoje sve sanse ali onaj rece da ce igrati prva postava hapoela tako da teskocole-ch je napisao/la:Manijaci, da li postoje sanse da se bar do 3:0 dodje? Da li se spekulise sa cifrom gledalaca?
Seyo_TM je napisao/la:vuce srce na pravu stranu, samo te stid priznatSamo F.K.S !! je napisao/la:ma u danasnjem fudbalu postoje sve sanse ali onaj rece da ce igrati prva postava hapoela tako da teskocole-ch je napisao/la:Manijaci, da li postoje sanse da se bar do 3:0 dodje? Da li se spekulise sa cifrom gledalaca?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, CentarsutNaClanak921, Laudrup i 28 gostiju.