FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
šta je ovo jbte
-
- Kontakt:
Bravo Dulja, bravo Hebiboviću
Kakve ovo Dulja lopte šalje?

Kakve ovo Dulja lopte šalje?

- ThrillerHz
- Kontakt:
<3 <3DenchiNL je napisao/la:lud siali mi se sviđaš
![]()
Za sve one koji su juce svrsavali na Zrinjski, nek gledaju kako pravi sampion igra i kako se cuva prednost od 2, sad vec 3 gola!
Sarajevo sampion! I kad ti budu svi ledja okrenuli vjecno ce Thriller tvoj za tebe ginuti!
1946~
-
- Kontakt:
Ova Mladost dosla naguzena i tako se krecu, igraju itd raspad sistema kod njih.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
:salut 

- f0rest1946
- Kontakt:
Bravo momcii, bravo cala, ovakvo sarajeevo zelimo!

- ThrillerHz
- Kontakt:
Sta je ba ovo, kakav je to stav. Mi kad nekog rastavimo, bude da su se sami rastavili. Kad dobijemo 1:0 bude jedva, nafakaski, nista to ne valja. Kad izgubimo to je raspad sistema, ispadamo iz lige, tjeramo od igraca do uprave pa i cistacica na stadionu. Da li ste ikada zadovoljni? Da li ikada mozete bit realni?BordoBolesnik je napisao/la:Ova Mladost dosla naguzena i tako se krecu, igraju itd raspad sistema kod njih.
Nakon ovih 30 min tekme mnogi forumasi su na aparatima, zao mi ih je.
1946~
-
- Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la:<3 <3DenchiNL je napisao/la:lud siali mi se sviđaš
![]()
Za sve one koji su juce svrsavali na Zrinjski, nek gledaju kako pravi sampion igra i kako se cuva prednost od 2, sad vec 3 gola!
Sarajevo sampion! I kad ti budu svi ledja okrenuli vjecno ce Thriller tvoj za tebe ginuti!

Ali nadam se da ćemo na proljeće biti jači od njih.
jel ikom zirafa na streamu hahahhahahaha cujem ton
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Jestpaulus je napisao/la:jel ikom zirafa na streamu hahahhahahaha cujem ton

-
- Kontakt:
Opusti se, gdje pise da nisam zadovoljan? Ono sto vidim to sam napisao, nijedna ekipa nije igrala ovako lose protiv nas na Kosevu, hoces reci da nije tako? A to sto smo mi ovo iskoristili na ovaj nacin to je ogroman plus nase ekipe, da nismo tad bi bio problem. Nema potrebe da se ide u krajnost. Ovo je odlicno.ThrillerHz je napisao/la:Sta je ba ovo, kakav je to stav. Mi kad nekog rastavimo, bude da su se sami rastavili. Kad dobijemo 1:0 bude jedva, nafakaski, nista to ne valja. Kad izgubimo to je raspad sistema, ispadamo iz lige, tjeramo od igraca do uprave pa i cistacica na stadionu. Da li ste ikada zadovoljni? Da li ikada mozete bit realni?BordoBolesnik je napisao/la:Ova Mladost dosla naguzena i tako se krecu, igraju itd raspad sistema kod njih.
Nakon ovih 30 min tekme mnogi forumasi su na aparatima, zao mi ih je.

Edit: zirafa za 1-3

Zadnja izmjena: BordoBolesnik, dana/u 20 nov 2016, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sta je ovo neka zirafa :/
Trilere ne pehiraj
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
ljamamacahz je napisao/la:Sta je ovo neka zirafa :/
- ThrillerHz
- Kontakt:
Tako mi je zazvucalo kao da si umanjivao vrijednost nase igre, a da su se naguzili bas, upravo i demantuju te tvrdnje.BordoBolesnik je napisao/la: Opusti se, gdje pise da nisam zadovoljan? Ono sto vidim to sam napisao, nijedna ekipa nije igrala ovako lose protiv nas na Kosevu, hoces reci da nije tako? A to sto smo mi ovo iskoristili na ovaj nacin to je ogroman plus nase ekipe, da nismo tad bi bio problem. Nema potrebe da se ide u krajnost. Ovo je odlicno.
Edit: zirafa za 1-3
Sutim do krajaBesic je napisao/la:Trilere ne pehiraj

1946~
Pa gledal iko tekmu il samo zirafa stoji :/
Ko god da je postavio ovu žirafu da Bog da mu pred kućom bila..i fol ptice piju krv ko krvopije moja tv'a fujpaulus je napisao/la:jel ikom zirafa na streamu hahahhahahaha cujem ton
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Fouzi1, misstianopenaldo, USB, Vanja8 i 70 gostiju.