Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH
Pa pokušao je, zar ne?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sta? Da nam kaze "da bi želio da ima što više Dodika u BiH, jer samo takvi ljudi mogu biti lokomotive koje vuku sve naprijed."Virtu4l je napisao/la:Pa pokušao je, zar ne?
Zasto odmah nakon povratka iz Banskih Dvora nije rekao ono sto je, navodno, govorio prije pola godine?
Ćiro Blažević: "Lažu pi*** im materina! Dodik je moj prijatelj"
Petak, 27 Studeni 2009
Miroslav Ćiro Blažević odlazi sa kormila fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine... bar je tako najavio, a nakon što je Zvjezdan Misimović izjavio da "neće više igrati u dresu reprezentacije BiH, dok je Blažević selektor".
"Ne mogu to napraviti, jer više nemam povjerenja u njega", dodao je Misimović, a nakon baš tih riječi, Ćiro se odlučio povući.
Ljubav između Misimovića i Ćire pukla je tokom dodatnih kvalifikacija protiv Portugala. Prvo je veznog igrača Wolfsburga prozvao za očajnu igru u prvoj utakmici, a nakon toga Miske nije ni nastupio u Zenici, jer se žalio na povredu.
Poput bombe je odjeknula Ćirina izjava koju je izrekao nakon ispadanja od Portugala i koju su prenijeli svi mediji: "Dodik sada sigurno misli "**** sam vam majku! Sada shvaćam, Republika Srpska bi sve izgubila da je Bosna otišla na Svjetsko prvenstvo..."
Međutim, u intervjuu za srbijanski list "Alo", Ćiro je to sve demantovao, očito igrajući na kartu, "jednoj strani pričam jedno, a drugoj drugo".
"**** sam im tako nešto izjavio. Lažu, **** im materina, o Dodika se ne bih ni očešao. Žele me zavaditi sa mojim prijateljem", izričit je bio Blažević.
- Znači, mediji vam namještaju?
"Ma sigurno, sine moj... Ti si mlad čovjek, neiskvaren, ne možeš to da shvatiš. Ja sam star, ali ni meni tu ništa nije jasno", odgovorio je Blažević.
- Zaratili ste i sa Zvjezdanom Misimovićem?
"I to su mediji zakuhali, a meni je žao što je Misimović nasjeo na medijske provokacije i nakon toga izjavio da neće igrati za BiH sve dok sam ja selektor. Nema veze, ja se nikom neću izvinjavati, nemam zbog čega, a ako Miske bira "on ili ja", poručujem mu: "Zvjezdane, ti igraj, ja sam otišao!"
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Napravit svoju reprezentaciju, pa makar igrala samo prijateljske utakmice, ako se ovi idioti neče da odljepe. Srdačno se nadam, da dođe neko sa mistrijom i jih sve odljepi te baci u neku kantu odakle više nikada neče izič.
Jednostavno mi nije jasno sto citava nacija treba da ispasta zbog 10-20 destruktivaca?
Sa repkom smo inekako ujedinili narod,a sad 20 "majmuna" zeli sve da unisti
Nadam se suspenziji,ali suspenziji tih "majmuna".Sto li sad nema Tita da ih na goli otok protjera.
Nek kazne njih a nas "napacen" narod nek pusti da gledamo jedinu pozitivu u ovoj drzavi a to je reprezentacija i nasi voljeni klubovi.
SAVEZ NAPOLJE
Sa repkom smo inekako ujedinili narod,a sad 20 "majmuna" zeli sve da unisti
Nadam se suspenziji,ali suspenziji tih "majmuna".Sto li sad nema Tita da ih na goli otok protjera.
Nek kazne njih a nas "napacen" narod nek pusti da gledamo jedinu pozitivu u ovoj drzavi a to je reprezentacija i nasi voljeni klubovi.
SAVEZ NAPOLJE

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

jbte juce sam cuo na dnevniku da ce ako bude suspenzije biti cak i blokada svih transfera nasih igraca u inostranstvo.?!
Semper Fidelis
pa liga na amaterskom nivou,sve pada u vodufixator je napisao/la:jbte juce sam cuo na dnevniku da ce ako bude suspenzije biti cak i blokada svih transfera nasih igraca u inostranstvo.?!

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Volio bih da mi neko objasni malo vise sta je u stvari ta suspenzija,vjerovatno nisam dovoljnoi upucen ali mislim ako se to desi da ce propasti ova sjajna generacija,jer ne znamo na koji vremenski period bi bili suspendovani...
12.9.2009.
- Evil Genius
- Kontakt:
i mene to zanimaZEno.T. je napisao/la:Volio bih da mi neko objasni malo vise sta je u stvari ta suspenzija,vjerovatno nisam dovoljnoi upucen ali mislim ako se to desi da ce propasti ova sjajna generacija,jer ne znamo na koji vremenski period bi bili suspendovani...

ne znam dal' je suspenzija na neko odredjeno vrijeme il' dok se ne usvoji taj mamojebni statut - sto moze bit mjesec, dva, sedmica a poznavajuci ove nase i godine mogu proc . . medjutim, po izjavama igraca i selektora svi spominju propustanje kvalifikacija i gubljenje jedne generacije tako da se vjerovatno radi o neke dvije godine !?
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Iran je takodzer bijo suspendiran od FIFE na pola godine ja mislim, razlog neznam al samo znam da su povukli suspenziju posle nekog vremena.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
govori se o suspenziji na dije godine ali uvijek se ista moze prekinuti u zavisnosti da fifa bude zadovoljna... licno sto se mene tice navijam da nas izbace pa aBda da se rijesimo ovom hebenog saveza i krenemo od 0, ali opet cisto sumnjam da ce oni otici iako se i to desi!!!
ZURICH (AP) — FIFA says it regrets the Bosnia football federation's refusal to reform its presidency but won't immediately decide on sanctions.
FIFA said Monday that a joint report will be submitted to its and UEFA's ruling executives, which meet in October.
Bosnia's national and club teams face suspension from international play after the federation refused last Friday to modernize its three-man leadership which is selected along ethnic lines.
FIFA and UEFA officials attended the meeting in Sarajevo hoping for changes "aimed at ensuring better governance" of football.
Bosnia joined FIFA as an independent country in 1996, after a war that followed the breakup of Yugoslavia.
I sta sad ovo znaci? Zar ne odlucuje UEFA o sankcijama?
FIFA said Monday that a joint report will be submitted to its and UEFA's ruling executives, which meet in October.
Bosnia's national and club teams face suspension from international play after the federation refused last Friday to modernize its three-man leadership which is selected along ethnic lines.
FIFA and UEFA officials attended the meeting in Sarajevo hoping for changes "aimed at ensuring better governance" of football.
Bosnia joined FIFA as an independent country in 1996, after a war that followed the breakup of Yugoslavia.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Razmislite , malo cuj voljeli bi SUSPENZIJU ! Ja , bi volio da nas puste bez ICEGA ! I onda , Hajmo Skupa lijepo napravit PROTEST , kad im bude neka SJEDNICA I Porucit im da PODNESU OSTAVKU ! Ne , budu htjeli uletit Polupat ih , i onda otic PRED ZGRADU VLADE I LIJEPO TRAZITI OD NJIH TO !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Nema odluke do oktobra.... barem koliko sam ja skont'oCartman je napisao/la:ZURICH (AP) — FIFA says it regrets the Bosnia football federation's refusal to reform its presidency but won't immediately decide on sanctions.

Toliko sam i ja skonto, ali ovaj Bakovic stalno govori da ce danas bit odluka, a i Benz je nesto slicno izjavio. Nadajmo se da je istina, to ce dat bagri malo vremena da mozda nekim cudom dodju do pameti, a isto tako ce i repka moc zapocet kvalifikacije. Malo nas je teze izbacit kad smo vec poceli...amho je napisao/la:Nema odluke do oktobra.... barem koliko sam ja skont'oCartman je napisao/la:ZURICH (AP) — FIFA says it regrets the Bosnia football federation's refusal to reform its presidency but won't immediately decide on sanctions.
We live to fight another day.

evo sad javljaju na radiju, da je u toku sasatanak odbora za hitnost uefe... valjda ce se nakon toga znat' kako i sta dalje.... pretpostavljam da ce odrediti jos jedan krajnji rok, do kojeg moraju usvojit' novi statut... oni ce to na kraju i uradit.... i ostace opet sve po starom..Cartman je napisao/la:Toliko sam i ja skonto, ali ovaj Bakovic stalno govori da ce danas bit odluka, a i Benz je nesto slicno izjavio. Nadajmo se da je istina, to ce dat bagri malo vremena da mozda nekim cudom dodju do pameti, a isto tako ce i repka moc zapocet kvalifikacije. Malo nas je teze izbacit kad smo vec poceli...amho je napisao/la:Nema odluke do oktobra.... barem koliko sam ja skont'oCartman je napisao/la:ZURICH (AP) — FIFA says it regrets the Bosnia football federation's refusal to reform its presidency but won't immediately decide on sanctions.
We live to fight another day.
Ne, Benz nije izjavio da ce odluka pasti u Ponedeljak. Samo je rekao da u rijetkim slucajima, UEFA moze odrzati "Urgence meeting" i da u roku od 48 sati daju odluku. Nije rekao da ce se to 100% desiti. Mozda ce se desiti, ali nije obavezno.
Samo ovi nasi kreteni malo previse lupaju... Ipak mislim da ce odrzati hitni sastanak zato jer su sada takmicenja za CL i Europa ligu a za 2 mjeseca pocinju kvalifikacije za Euro 2012. Zbog toga mislim da ce ipak odrzati taj hitni sastanak.
Sto se tice ko daje odluku... UEFA daje odluku za Evropska takmicenja, FIFA za svjetska. U nasem slucaju mogu dati u isto vrijeme, kao sto su uradili za Albaniju ima godinu dvije.
Tada je Albanija bila suspendovana indefitivno, ali su usvojili statut poslje 3 mjeseca, za pocetak takmicenja.
Problem je sto je Albanija normalnija zemlja od nase.
Samo ovi nasi kreteni malo previse lupaju... Ipak mislim da ce odrzati hitni sastanak zato jer su sada takmicenja za CL i Europa ligu a za 2 mjeseca pocinju kvalifikacije za Euro 2012. Zbog toga mislim da ce ipak odrzati taj hitni sastanak.
Sto se tice ko daje odluku... UEFA daje odluku za Evropska takmicenja, FIFA za svjetska. U nasem slucaju mogu dati u isto vrijeme, kao sto su uradili za Albaniju ima godinu dvije.
Tada je Albanija bila suspendovana indefitivno, ali su usvojili statut poslje 3 mjeseca, za pocetak takmicenja.
Problem je sto je Albanija normalnija zemlja od nase.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
U buducnosti slusajte tatu Cartmana.Cartman je napisao/la:Imam info da nece repku suspendovat...jos. Vidjet cemo...

Ovo , nam je VELIKA PRILIKA DA DO OKTOBRA ZAJEDNO GAMAD OTJERAMO !!
Pogledajte , nase IDEJE I MIŠLJENJA !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Slazem se napraviti sada veci pritisak nego onaj koji bi napravili da su nas susprendovaliCoDe je napisao/la:Ovo , nam je VELIKA PRILIKA DA DO OKTOBRA ZAJEDNO GAMAD OTJERAMO !!
Jos jedna sansa FIFE da ispravimo greske
SAVEZ NAPOLJE

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], General505, torbica i 11 gostiju.