FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

parangal
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la parangal » 20 nov 2016, 01:14

Lillard je napisao/la:Šta imam razumjet?

Da se uvijek javiš kad je ekipa u krizi i s.ereš po treneru i pojedinim igračima. Pa misliš da je neko ovdje retardiran pa da ne zna da je Lucho prosječan trener? Ali 5 trofeja u 2 sezone su mi osnova da ga ne pljujem nakon par loših utakmica. Znam kakav je trener i koji su mu nedostaci, ali treba pričekat kraj sezone. Ukoliko je završi sa 0 trofeja, sigurno će napustit klupu.
Pa eto baš to trebaš da razumeš......da je tvoje pravo i da kako kažeš čekaš kraj sezone ili šta i kako god već i ja to pozdravljam a ja ću da kritikujem kad smatram da treba i onako kako smatram da treba.....da pljujem i hvalim koga hoću i kad hoću ALI nikad po tvom ili postu drugog forumaša i to je to.......ALI ALI i ALI po ko zna koji put ponavljam.....na direktan bezobrazluk uvek vaspitnim bezobrazlukom jer je to stvar principa, ništa više. Evo vidiš ti i ja se "raspravljamo" ali nema ličnih uvreda i diskvalifikacija....to je poenta foruma, bar za mene....a drugima od volje. Nadam se da se sad razumemo i da je besmisleno nastavljati dalju polemiku?

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 20 nov 2016, 01:18

leorey je napisao/la:Pusti ga bolan vidis da je "skreno" ko Anton s Bayernove teme :urnebes: Covjek nake pjesme pise , stihovi neki sarkasticni, istrolat ce ga ljudi ko i Antona pa ce pravit novi profil. Tu su oni negdje.

Ali hajd sto je umislio da je Isak Samokovlija, nego sto koristi forum da digne svoj ego , on je eto ko neki veliki znalac. A u zadnje 2 godine postove mozes prebrojat na prste na ovom pdf-u :lol: I to svaki gluplji od drugog. A nekad je znao nesto pametno napisati.

Nemoj vise da u off idemo, toliko od mene.
Eto pobedio si.....jesi srećan? Nit znam ko ti je taj Anton ni ko ti je taj Isak.....al nek si mi ti srećan. Sad se pohvali kako si me satro tastaturom, naučio pameti......izuo iz cipela kako god ha ha.....živ ti meni bio :wave: (stavio tačku)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 nov 2016, 01:20

Anoeta je mit, legenda, strašni sud...nastavi niz - koji je Barca sama sebi stvorila :facepalm: ne može mi nikad niko ubjediti da su Mestalla ili Pizjuan lakša gostovanja od Anoete.
Veceras Perezovi podanici popišaše Calderon, najteže gostovanje u Evropi, tricu im uvališe i vozdra :salut: a culesi se naježe kad se pomene gostovanje u San Sebastianu :rol: Sa više optimizma se išlo na Bernabeu, Alianz, Calderon, Etihad, Emirate itd

žalosno kolike je komplekse nabio taj kurcev stadion :facepalm:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 20 nov 2016, 01:29

Da se vratimo na temu, krajem augusta svi mi smo se radovali sto konacno imamo siru klupu. Medjutim igrace koje smo doveli jasno pokazuju da se tesko mozemo u njih uzdati u jakim utakmicama, ukoliko se neko povrijedi od prvotimaca.

Lako ce biti odraditi lakse ligaske utakmice i prve utakmice kupa , pa se moze rotirat, ali hajmo realno ko bi se nadao rezultatu u polufinalu LP protiv npr Bayerna , kad bi u vezi igrali Denis, Busquets i Gomes, ili Arda. Jasno je da bi nam sredina bila za klasu- dvije losija. Ili eto kad bi napad igrali Arda i Paco umjesto Neymara i Suareza. Naravno da bi tesko dali gol, mnogo teze nego oni.

E sad poenta ovog svega je da Real Madrid, Bayern pa i Chelsea imaju po imenima jacu klupu od nas, bolje definitivno igrace koji vrse prevagu. Jer nije isto imati na klupi Rafinhu, Dignea, Denisa i Isca i Jamesa.

Ali evo da smo i doveli mega pojacanja za klupu tipa Coutinho i slicni pitanje je da li bi uopste htjeli sjediti na klupi pored Rakitica i kako bi se to odrazilo na ekipu.

Imamo stvarno peh ove sezone da se dosta igraca ozlijedilo i sad zamislite da jos nismo doveli ove igrace. Sreca je da se to desilo ove sezone, a ne prosle 2 jer ja stvarno ne znam ko bi igrao. Oduzmi Dignea, Umtitija, Gomesa, Denisa i Paca. A povrijedjeni , lupam Suarez, Messi, Iniesta, Pique, Alba. Ne bi imali koga staviti, djeca bi igrala.
27.10.2020

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 20 nov 2016, 01:36

let3 je napisao/la:Inace su momci odigrlali dobru utakmicu , stvorili bruku šansi, ali nece kuja u gol i jbg
Greška,

kuja je ušla u gol, ali je sviran nepostojeći ofsajd Piqueu.

UEFALONA

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 20 nov 2016, 01:37

let3 je napisao/la:Anoeta je mit, legenda, strašni sud...nastavi niz - koji je Barca sama sebi stvorila :facepalm: ne može mi nikad niko ubjediti da su Mestalla ili Pizjuan lakša gostovanja od Anoete.
Veceras Perezovi podanici popišaše Calderon, najteže gostovanje u Evropi, tricu im uvališe i vozdra :salut: a culesi se naježe kad se pomene gostovanje u San Sebastianu :rol: Sa više optimizma se išlo na Bernabeu, Alianz, Calderon, Etihad, Emirate itd

žalosno kolike je komplekse nabio taj kurcev stadion :facepalm:
Pa ybg prijatelju, nije se pobjedilo od 2007 godine, skoro 10 godina. Izracunaj pobjede na Pizjuanu, Mestalli i Bernabeu pa ces vidjet da bolje prolazimo tamo :mrgreen: Jer ni Guardiolina ekipa ne zna za pobjedu tu, ni masina Messi iz 2012 godine sa 91 golom. Ne ide i gotovo. Dobijali smo i mi na Calderonu cesto, ali na Anoeti ? Nije islo. Cak sta vise, ja sam uvjeren da cemo prije Clasico dobiti nego sljedece kolo :lolno:

Ekipa je sigurno ljuta zbog smijesnog prosipanja bodova, tj promasaja i bit ce zanimljivo ispratiti naredne 2 utakmice. Celtic i Sociedad, mozda bas razbijemo prokletstvo i nakantamo oba kluba.
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 nov 2016, 01:39

slika

Jel nas strah Mordora :?: samo pitam

@leorey brate, sve se slažem i sve stoji, ali buraz hoce li Luchovi puleni konacno stisnuti muda i pokoriti yebeni Mordor krajem 2016...mislim, vakat je

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 20 nov 2016, 02:13

Rajaz je napisao/la:
let3 je napisao/la:Inace su momci odigrlali dobru utakmicu , stvorili bruku šansi, ali nece kuja u gol i jbg
Greška,

kuja je ušla u gol, ali je sviran nepostojeći ofsajd Piqueu.

UEFALONA
I Realu su prosle godine ponistili cist gol protiv Malage na Bernabeu. Takodjer, sviran nepostojeci ofsajd.
UEFALAGA :mrgreen:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 20 nov 2016, 02:16

Kad se zadnji put dobilo na Anoeti zabijali su Iniesta i Eto`o, svibanj 2007god
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 20 nov 2016, 02:26

KingJamesMVP je napisao/la:Kad se zadnji put dobilo na Anoeti zabijali su Iniesta i Eto`o, svibanj 2007god
Iniesta 24
Messi 19 :ljepota:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 nov 2016, 02:35

slika
Igrači s najviše nastupa u klupskoj historiji:
1. Xavi - 767 utakmica;
2. Iniesta - 602;
3. Puyol - 593;
4. Migueli - 549;
5. Messi - 545;
6. Valdés - 539;
7. Rexach - 449;
8. Amor - 431;
9. Zubizarreta - 410;
10. Alexanko - 406;
11. Segarra - 404;
12. Rifé - 402.
Busijev jubilej vrijedan pomena :thumbup: ide to do 500 u njegovoj karijeri, ima on još dosta toga za odigrati.

Inace, nisam upratio da je Iniesta pretekao Puyola po broju nastupa :shock: :tokralju: moja sramota :oops:
A Maestra niko živ nece stici :tokralju: :tokralju: kakva legenda

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 20 nov 2016, 02:42

Messi stiže Maestra
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 nov 2016, 02:47

KingJamesMVP je napisao/la:Messi stiže Maestra
Kad malo bolje razmislim, u pravu si :thumbup:
On ga može stici, da obori i taj rekord što mu je valjda jedini preostao u karijeri :mrgreen: svakako i nema šta više ganjati po pitanju rekorda.

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 20 nov 2016, 10:51

Ljudi spominje li iko Busija ? Pa taj je grohno ko crna zemlja .... on svaku predaju lopte kasni 3 - 5 sekundi. Da li je do njega ili do onih kojima treba predati loptu ? To je pitanje.

Takodjer zanima me onako informativno da se za ovo ljeto ganja desni bek, verrati i coutinho ? Znam da de igramo menadzera ali ako moze James i Isco sjediti u Realu sto ne moze Coutinho u Barci ? Duga je sezona ;)
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 nov 2016, 10:55

MrHc je napisao/la:Ljudi spominje li iko Busija ? Pa taj je grohno ko crna zemlja .... on svaku predaju lopte kasni 3 - 5 sekundi. Da li je do njega ili do onih kojima treba predati loptu ? To je pitanje.

Takodjer zanima me onako informativno da se za ovo ljeto ganja desni bek, verrati i coutinho ? Znam da de igramo menadzera ali ako moze James i Isco sjediti u Realu sto ne moze Coutinho u Barci ? Duga je sezona ;)
Nemoguće. Veznjak bi se ciljao da Gomes nije doveden, ovako teško da će ijedan doć, kamoli 2. Jedino ako prodaju nekoga.

Desnog beka će sigurno tražit.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 nov 2016, 00:52

Moze verati ali da se prodaju recimo arda i rakitic,ne bi to bio ni neki minus veliki

Desni bek je prioritet, tu treba dovesti igraca jos u januaru obavezno ako je vidal definitivni prekrizen, a izgleda da jeste

Valencija bi vjerovatno htjela ukljuciti vidala u deal, i onda cancelo ne bi puno kostao, mogao bi igrati i ligu prvaka, s valencijom imamo dobre odnose, dobro im punimo kasu

Cancelo je odlican izbor i na tome treba poceti raditi odmah kako bi vec od nove godine bio nas, kriminalno bi neozbiljno bilo uci u drugi dio sezone sa samo jednim desnim bekom
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 21 nov 2016, 01:16

Opet znaci kupovina iz Valencie :roll: Ne znam, meni se cini Cancelo dobar, ali nikad ne znas, Gomes i Paco su harali u Valenciji, a bgm i Vidal u Sevilli.

Kako god, definitivno se u januaru mora uzeti dobar desni bek, bilo bi neozbiljno uci u drugi dio sezone sa Robertom koji je vec crko pocetkom novembra na ovoj poziciji. Strasno je los bio u dvije kljucne utakmice protiv City-a i Seville ( dok se nije povlacio u sredinu cime se stvarao visak)

Ne moze svak igrat najzahtjevniju poziciju u nogometu , trebaju velika pluca za beka.
27.10.2020

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 21 nov 2016, 15:46

Bolje rjesenje za cetvrtog napadaca od Paca..
slika
ser del barça es el millor que hi ha !

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 21 nov 2016, 20:44

https://www.fcbarcelona.com/club/news/2 ... four-years

Samo da ih ne lijepe na dresove više :mrgreen:

:cool:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 22 nov 2016, 13:47

Zašto forsirati dijete kluba, kapitena Barcelone B i jednog od od najtalentovanijih bekova kada možeš kupiti slabijeg Dignea za 17+ miliona.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.