Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Morao je on Kroosa svaku je.benu utakmicu koristiti ove sezone, sad je fino došlo na naplatu. U najvažnijem djelu sezone izgubili smo jednog od najvažnijih igrača u veznom redu.
Bravo Zidane
Bravo Zidane

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
kod vas ko se god povrijedi ispada "najvazniji igrac" 

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Jok, slučajno svaku utakmicu odigrao dosad..Policeman je napisao/la:kod vas ko se god povrijedi ispada "najvazniji igrac"

P.S. dobije li se šta... kuknjava

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
jel moguce da nijedan post nije pao na ovoj temi poslije utakmice?
najbolja partija u sezoni van svake sumnje,unistavanje malog gradskog rivala na prepunom Vincente Calderonu
Ronaldo,Isco,Modric i Bale prekucali.Odbrana sa Varanom i Nachom odlicna.Bekovi isto,posebno Marcelo i ono sto je najbitnije mi protiv vrhunskih ekipa moramo igrati 4-4-2 formaciju,daleko,dalekooo najbolje izgledamo tad.

najbolja partija u sezoni van svake sumnje,unistavanje malog gradskog rivala na prepunom Vincente Calderonu

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
neki pod*ebavaju tamo na temi La Liga i pisu po RMB
Isco
Zidane
Ronaldo
Kako Zidan s formacijom popisa Simeonea
4-4-1-1 lik se sjebo 45 nije znao sta ce 
Na pravi nacin smo zatvorili Calderon

Isco

Zidane

Ronaldo

Kako Zidan s formacijom popisa Simeonea

Na pravi nacin smo zatvorili Calderon
- anonymousHD
- Kontakt:
Zero.Feldmarschall je napisao/la:Koliko Ronaldo dobija po novom ugovoru i kolika je razlika u odnosu na prethodni?
Popišo se CR po hejterima.

ja sam odavno primjetio da na ovom forumu slabo ima madridista. Moguce da je razlog sto clanovi ovog foruma su mozda istovremeno i clanovi drugog/drugih balkanskih realovih foruma pa iz tog razloga ne pisu i ovdje jer skoro pa nerealno reci da na sportsport.ba forumu nema navijaca real madrida.L-Train je napisao/la:jel moguce da nijedan post nije pao na ovoj temi poslije utakmice?![]()
Mada koliko se sjecam u proslosti je bilo nekada i nekih diskusija a u zadnjih par mjeseci mrtvo more da i ja koji sam nekada pisao ne pisem vise jer sam u fazonu da nemam kome ni pisati.
Koliko je azurna tema vidis i po pitanju u kojem se pita da li je iker kasiljas prva jedinica kluba u ovom trenutku...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ma ima Kawhi Raul64 Clutch Epidarus al samo pisu na temama o kosarci nece ovdje da pisuDeeWa je napisao/la:ja sam odavno primjetio da na ovom forumu slabo ima madridista. Moguce da je razlog sto clanovi ovog foruma su mozda istovremeno i clanovi drugog/drugih balkanskih realovih foruma pa iz tog razloga ne pisu i ovdje jer skoro pa nerealno reci da na sportsport.ba forumu nema navijaca real madrida.L-Train je napisao/la:jel moguce da nijedan post nije pao na ovoj temi poslije utakmice?![]()
Mada koliko se sjecam u proslosti je bilo nekada i nekih diskusija a u zadnjih par mjeseci mrtvo more da i ja koji sam nekada pisao ne pisem vise jer sam u fazonu da nemam kome ni pisati.
Koliko je azurna tema vidis i po pitanju u kojem se pita da li je iker kasiljas prva jedinica kluba u ovom trenutku...

Vecina ih je svakako na onome realmadridbalkan, ja se tamo registrovao prije godinu dana i nikad nista nisam napisao
A volio bi ovako da se ponovo skupi raje da pisemo bar kad su utakmice

Ja se sjecam bruku raje,ne samo nabrojane.Mislim da nas je prije znalo i po 20 aktivnih biti plus ovi koji su povremeno dolazili.Gledaj ironije nekada smo znalo primati 5,6 komada od Barce i opet se pisalo,sad kada je osvojena LP i dobro nam ide u ligi po 10 dana niko nista ne napise,male utakmice vise niko i ne spominje a prije se sve komentarisalo.Ne znam za taj forum i u kakvom je stanju ali opet gotivnije je ovdje pisati,steta da je Realova tema od svih velikih klubova daleko najmanje aktivna na forumu.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma gospodo u bijelom, preselite se na nas forum. Kvalitetniji su postovi, a i ljudi
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
ja se registrovao prije godinu dana i nikad posta nisam napisaoNail for Real je napisao/la:Ma gospodo u bijelom, preselite se na nas forum. Kvalitetniji su postovi, a i ljudi.

Jesi ti onaj Nail?
Skontao sam Kawhia ko je

- Nail for Real
- Kontakt:
Ma trebas pisati, upoznaj malo forumsku bagruMElloo je napisao/la:ja se registrovao prije godinu dana i nikad posta nisam napisaoNail for Real je napisao/la:Ma gospodo u bijelom, preselite se na nas forum. Kvalitetniji su postovi, a i ljudi.
![]()
Jesi ti onaj Nail?
Skontao sam Kawhia ko je

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pobjegli u svoje jato, dosta im šamaranja na ovom forumu 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
@Nail-ma ne sumnjam ja da 'zatvoreni' tip foruma ima svoje prednosti,ako bar nista nema padobranaca,likova koji ti na neku dublju i siru analizu nece napisati "nece ti ovo niko procitati"
ali opet s druge strane ovdje imas sve,mozes citati o svim klubovoma,bezveze bi bilo da svi pisu na nekim svojim forumima pa da se sve razvodnjava.
Edit:samo sto spomenu padobrance eto ti Lilarda,direktno s NBA parketa

Edit:samo sto spomenu padobrance eto ti Lilarda,direktno s NBA parketa

Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 20 nov 2016, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne samaramo djecu. Nije pristojno.Lillard je napisao/la:Pobjegli u svoje jato, dosta im šamaranja na ovom forumu
LeBron, ma pisemo mi po drugim temama na ovom forumu, samo nam se ne da raspravljati iste stvari na dva mjesta

Mozda i krenem pisat al ima nekih pokemona lakse pisat sa Liliardom i mesillom nego s njimaNail for Real je napisao/la:Ma trebas pisati, upoznaj malo forumsku bagruMElloo je napisao/la:ja se registrovao prije godinu dana i nikad posta nisam napisaoNail for Real je napisao/la:Ma gospodo u bijelom, preselite se na nas forum. Kvalitetniji su postovi, a i ljudi.
![]()
Jesi ti onaj Nail?
Skontao sam Kawhia ko je. A jesam, nema puno Naila na ovom svijetu, unikati smo
.

Vjeruj da ima jedan covjek kod mene u gradu koji se zove Nail

- Nail for Real
- Kontakt:
Nista, te pokemone na ignore i miran si
. Ada nema, mora da je neki zanimljiv lik
.

Ma znam,sve ja vas upratim.Posebno ove NBA insomnicare gdje i ja spadamNail for Real je napisao/la:Ne samaramo djecu. Nije pristojno.Lillard je napisao/la:Pobjegli u svoje jato, dosta im šamaranja na ovom forumu
LeBron, ma pisemo mi po drugim temama na ovom forumu, samo nam se ne da raspravljati iste stvari na dva mjesta.

Isco>James
Uvijek bilo, a neki govore da je James potencijal za Zlatnu loptu. Jeste potencijal za Zlatnu loptu isto onoliko koliko i Pogba.
Uvijek bilo, a neki govore da je James potencijal za Zlatnu loptu. Jeste potencijal za Zlatnu loptu isto onoliko koliko i Pogba.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.