PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Osttribine
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Osttribine » 19 nov 2016, 22:48

Bgm dobra atmosfera i posjeta veca u Skenderiji nego u citavom ovom kolu PLBiH :D

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 19 nov 2016, 22:51

Osttribine je napisao/la:Bgm dobra atmosfera i posjeta veca u Skenderiji nego u citavom ovom kolu PLBiH :D
Obicno cojku na dzenazu dodje najvise gostiju neg za zivota.sta ces tako je kako je.
Ocemol halalit bosni?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 nov 2016, 22:52

Osttribine je napisao/la:Bgm dobra atmosfera i posjeta veca u Skenderiji nego u citavom ovom kolu PLBiH :D
6.000 :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 19 nov 2016, 22:55

Sariel je napisao/la:
Obicno cojku na dzenazu dodje najvise gostiju neg za zivota.sta ces tako je kako je.
Ocemol halalit bosni?
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 19 nov 2016, 22:56

Sariel je napisao/la:
Ocemol halalit bosni?
Ne dipr ziv bio, ne gasis se 24h dnevno na ovom forumu, ova posjeta veceras je za svaki respekt, obzirom kakve su nam posjete na sportskim manifestacijama diljem cijele BiH.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 19 nov 2016, 22:57

:bih:
MortemHz je napisao/la:
Bogam lijep oprostaj.bilo raje pravo.izgleda.
Steta.sto zbog par pojedinaca koji nabiju ovolike dugove svi ispastaju.a niko krivicno ne odgovara

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 nov 2016, 23:03

Prije bi navijaci spasili Ditu i Asu od gasenja za 100 hiljada KM u startu nego ovi politicari iz budzeta od desetina miliona KM..
Sve se to moze ba spasiti nego se samo prikriva kriminal tako sto se zamrzne ili ugasi.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 19 nov 2016, 23:16

Sariel je napisao/la::bih:
MortemHz je napisao/la:
Steta.sto zbog par pojedinaca koji nabiju ovolike dugove svi ispastaju.a niko krivicno ne odgovara
Gle ljepote, a sad ni 1% ovoga nema

slika

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 19 nov 2016, 23:27

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Sariel je napisao/la:

Gle ljepote, a sad ni 1% ovoga nema

slika
Ja i sta sa tim, sad ja ovo trebam popljuvati jel, ove posjete su za svaku pohvalu bile u Mejdanu i Skenderiji nekad, a sad sto nam je dvoranski sport u cijeloj BiH pao qrcu za usi je zalosno. A Bgm ni klupski nije daleko od toga, posjete su ocajne.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 19 nov 2016, 23:33

na kakvoj je sintetici ovaj sariel sa majkom dijete imo dabogda :oops:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 19 nov 2016, 23:47

Rule_hz je napisao/la:na kakvoj je sintetici ovaj sariel sa majkom dijete imo dabogda :oops:
zar nisi citao clanke o njemu brate rule..nedaj boze nikome :(
Dragoje Droca, koji od detinjstva živi u planini iznad sela u zatočeništvu Ilije Grahovca, kaže da ga učesnik „Parova“ seksualno i fizički zlostavlja
slika

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 20 nov 2016, 00:01

Thetraphak1921 je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Eno Horde i Manijaci zajedno pjevaju hordaske pjesme :rol: :rol:
Mi ne pjevamo, nama puca kur.ac. :salut:
Znamo, zbog novokomponovanih Sarajlija ovo se Bosni i desava. Ali zapamti, zivjet ce gigant jos dugo u inat papcima koji upravljaju gradom i imaju izjave identicne ovim tvojim.

U INAT SVIMA!
Football is a game about feelings and intelligence!

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 20 nov 2016, 00:09

Cheikh je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Eno Horde i Manijaci zajedno pjevaju hordaske pjesme :rol: :rol:
Znamo, zbog novokomponovanih Sarajlija ovo se Bosni i desava. Ali zapamti, zivjet ce gigant jos dugo u inat papcima koji upravljaju gradom i imaju izjave identicne ovim tvojim.

U INAT SVIMA!
prali ste pare preko bosne i sad hoćete da je raja spašava
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 nov 2016, 00:24

E ko im kaze da pjevaju hordaske pjesme jbt zivot :tokralju: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 20 nov 2016, 00:31

Cheikh je napisao/la:

U INAT SVIMA!
Jeste, zbog mene je Bosna propala. Generalno sport u BiH propada zbog mene.

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 20 nov 2016, 00:40

Ama ko je prao pare preko Bosne? Jel te stid? Gradska raja je ono sto je doslo na tekmu, sto pokusava, animira, bori se da spasi ono sto je od Bosne ostalo. No FKZ ni FKS nisu krivi sta su uradili od ikone sarajevskog sporta papci. Ali pisati ono sto vi pisete je van svake normale. Fuj, gadi mi se nekad pomisao skim djelim ovaj grad. Nekad je Sariel mila majka sta imam u gradu i skim dijelim od Marin Dvora prema Ilidzi(cast izuzetcima).

@Ajzea, dobro ti znas sta ti govorim i od tebe nikad nebih ocekivao ove rijeci, ali bas NIKAD! Na stranu svo rivalstvo nasa dva kluba ali ovo je ono nesto nase, zajednicko. Uvijek bilo. Ali neka bude kako si rekao.
@
Football is a game about feelings and intelligence!

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 20 nov 2016, 00:44

nemoj se grbav praviti, dobro znaš o čemu pričam.
ne može biti zajedničko nešto što vi svojatate kao svoje i tako nešto me ne interesuje.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 nov 2016, 00:46

divovi vs filozofija... Nadpjevavanje... Odo po kokice
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 20 nov 2016, 00:48

Kako mislis zajednicko? Em ste ju prisvojili, em su to oni sa odusevljenjem prihvatili. Sto je na vakat cuvali niste, nego sada animirate raju kada je dosegla dno. Neka svako svoju ranu sisa..
Alealealeoooo za tri bodaa zivimoo !

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 20 nov 2016, 00:51

TobeYarabi je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:na kakvoj je sintetici ovaj sariel sa majkom dijete imo dabogda :oops:
zar nisi citao clanke o njemu brate rule..nedaj boze nikome :(
Dragoje Droca, koji od detinjstva živi u planini iznad sela u zatočeništvu Ilije Grahovca, kaže da ga učesnik „Parova“ seksualno i fizički zlostavlja
slika

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

DROCA

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.