FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 19 nov 2016, 16:19

Sta je jadno? Pa pises za Blagojevica covjek imao pogresnih pasova hejbet, kako to shvatiti nego da nisi gledao utakmicu. Napamet pises.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 19 nov 2016, 16:24

Kakve veze pasovi imaju sa tim što sam za Bekrića napisao?
Čovjek dobije loptu, pokušava, ali je PRESPOR, još jednom da ti ponovim PRESPOR dok sa druge strane imaš Blagojevića koji je dosta brži i nije mu problem TEREN.

Teren jeste bio težak i nisam rekao da je Bekrić bio loš, naprotiv, bio je sasvim korektan, ali to što ti voliš kontrirati je druga stvar.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 19 nov 2016, 16:27

Rokoko87 je napisao/la:Dok se usprotiviš njegovom mišljenju odmah nisi bio na utakmici.
Koliko jadno.:rol:
Ma pusti amazona kakav on i gledanje tekme uzivo i pogotovo gostovanje. Bekric jedino dobro sto je uradio je onaj sut kad je Lendric dao gol. A to da je spor i da pelja loptu teren bio tepih ili grbav je isti. A to je LOS.

Kosoric opet grijesio. A to sto se sa loptom nismo sastavili izmedju dva gola je prica posebna.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 19 nov 2016, 16:48

sad s utakmice i prezadovoljan pobjedom. igra nije mogla biti bolja jer je ono oranica iz godine u godinu. svi su se trudili sto je najbitnije... zadnja linija puno sigurnija s kosom i bogijem, sinisa dobar isto, memija dobar. vezna linija solidna, bekric na poluspicu dobra ideja, trudio se, nudio na kraji zasluzen aplauz. miro bio zatvoren i nije mogao pokazati nesto uz los terem ne moze bolje. lendric se vratio zabijanju i to je dobro. u mostar po pobjedu.......

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 19 nov 2016, 17:26

Konacno bez stresa odgledana utakmica. Mirina mozda i najgora utakmica, ali on ima kredita ko mi kod MMF-a. Slazem se da je Blagojevic bio bolji nego na nekoliko zadnjih samo sto on moze i mora puno bolje. Tri bobe ko suho zlato vrijedne.

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 19 nov 2016, 19:25

@jasan ja sam rekao da su klanovi a ne koce biti otjeran jer to stvarno neznam a znam recimo da je kapiten karton odradio onako kapitenski pred gostovanje u Mostaru jer ako bude po g...reci ce evo vidite nisam ja kriv ! Pametno nema sta !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 nov 2016, 19:54

Ovo slavlje sa igracima je super. Nova pjesma i koreografija vrh vrhova. :thumbup: :zviz:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 19 nov 2016, 19:58

warrior je napisao/la:@jasan ja sam rekao da su klanovi a ne koce biti otjeran jer to stvarno neznam a znam recimo da je kapiten karton odradio onako kapitenski pred gostovanje u Mostaru jer ako bude po g...reci ce evo vidite nisam ja kriv ! Pametno nema sta !
ma ljudino ja to ovom amazonu, on kao znaa a samo se provaljuje posto evo vidimo da nece da podijeli sa nama ko su ti igraci, a ne znam sto ne bi ako vec zna :pinokio:
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 19 nov 2016, 20:31

Aha ja reko sta je sad znam sta sam napisao a mislim da ce otici Boccaccini Secerovic...Jahic mozda Stanic ostalo cisto sumnjam..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 nov 2016, 20:35

Ja mislim da ce Secerovic 100% jer ga nema nigdje. Pored njega Jahic,Boccacini(ako bas mora) i mozda da se prodaju Lendric i Memija i Stevanovic ako ne produzi on ide.

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 19 nov 2016, 20:49

Bocacini treba ostati. On je nas najbolji stoper i boljeg ne mozemo dovesti.

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 19 nov 2016, 21:08

LjoZee je napisao/la:Ja mislim da ce Secerovic 100% jer ga nema nigdje. Pored njega Jahic,Boccacini(ako bas mora) i mozda da se prodaju Lendric i Memija i Stevanovic ako ne produzi on ide.
Mi Memiju mozemo prodati jedino Vratniku...

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 nov 2016, 21:16

LjoZee je napisao/la:Ja mislim da ce Secerovic 100% jer ga nema nigdje. Pored njega Jahic,Boccacini(ako bas mora) i mozda da se prodaju Lendric i Memija i Stevanovic ako ne produzi on ide.
Bokaciniju posudba istece tek u junu 2017. samim tim nece do tada nigdje, na zimu ce nas gotovo pa sigurno napustiti Beganovic i Jahic, a po meni mogli bi i Radinovic kao i Kosoric, sa druge strane vidim niko ne spominje "ljubav" izmedju Bekrica i Zebe i njihov odnos i probleme koje smo imali sa njima jos dok je Amar bio u klubu, ostalo ako sta ode otici ce zbog prodaje i tu je prvi Lendric, evidentno je da se ipak trebamo pojacati kao nikada do sada, ako se vec pare trose na sve i svasta red je da se dovedu dva tri igraca koja ce uciniti prevagu i donijeti kvalitet
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 19 nov 2016, 21:37

Hrasno1921 je napisao/la:
Bokaciniju posudba istece tek u junu 2017. samim tim nece do tada nigdje, na zimu ce nas gotovo pa sigurno napustiti Beganovic i Jahic, a po meni mogli bi i Radinovic kao i Kosoric, sa druge strane vidim niko ne spominje "ljubav" izmedju Bekrica i Zebe i njihov odnos i probleme koje smo imali sa njima jos dok je Amar bio u klubu, ostalo ako sta ode otici ce zbog prodaje i tu je prvi Lendric, evidentno je da se ipak trebamo pojacati kao nikada do sada, ako se vec pare trose na sve i svasta red je da se dovedu dva tri igraca koja ce uciniti prevagu i donijeti kvalitet
Ode i Bekric imam osjecaj neki. Ako budemo dovodili a hocemo, to moraju biti igra i koji prave razliku. Moramo konacno od petorice pogoditi cetvoricu.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 nov 2016, 21:42

I ja mislim, on i Zeba istovremeno ne mogu biti u klubu, to je cinjenica
1921'

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 nov 2016, 21:55

Hrasno1921 je napisao/la:
Ja bih ostavio Radinovica. On moze puno i to je pokazao u utakmicama protiv Radnika i Sarajeva u prvom kolu. Koristan je on. Kosoric nece otici jer je zasticen. To je vise providno,ali hajd. A ovo za Boccacinija neko je pisao da ide pa sam njega naveo. Sad da znam da ce Zeba razvaljivati na terenu ne bi mi bilo zao Bekrica. On ne moze puno ponuditi,ali ne mozes biti bezobrazan i tek tako ga otpisati. Puno je dao Zelji,ali morao i on biti svjestan da je to to dalje ne moze.

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 19 nov 2016, 21:57

Hrasno1921 je napisao/la:I ja mislim, on i Zeba istovremeno ne mogu biti u klubu, to je cinjenica
Nema ni potrebe. Cak sam uvjeren da je Zeba doveden kako bi se raskinulo sa Bekricem koji danas meni licno nije bio los. Luda je situacija sa tabelom, mozemo se ukljuciti borbi za titulu a moze nam zadnje kolo biti odlucujuce za Evropu. Radnik se ne sali, Zrinjski je siguran, mi, komsije smo tu negdje, Sloboda i Siroki mogu biti opasni.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 nov 2016, 22:38

:clap:

1921'

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 nov 2016, 00:05

TikTak je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:I ja mislim, on i Zeba istovremeno ne mogu biti u klubu, to je cinjenica
Nema ni potrebe. Cak sam uvjeren da je Zeba doveden kako bi se raskinulo sa Bekricem koji danas meni licno nije bio los. Luda je situacija sa tabelom, mozemo se ukljuciti borbi za titulu a moze nam zadnje kolo biti odlucujuce za Evropu. Radnik se ne sali, Zrinjski je siguran, mi, komsije smo tu negdje, Sloboda i Siroki mogu biti opasni.
Malo morgen, malo trasu, malo tumoro :kafa:
Kakva titula :stop: step by step.Nemoj ko divovi planete.
Ja sam rekao 9 bodova od 3.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 nov 2016, 01:08

Trebali bi sve svoje utakmice igrati u gostima :mrgreen: jer mnogo bolje igramo kao gosti.
U Dolini se vecini igraca nekako "svežu" noge i to izgleda lošije.

Što se tice price Zeba vs. Bekrija, pa jasno da je Zeba dosta bolja opcija. Što i nije pretjerano teško zakljuciti pored trenutnog Bekrije :?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.