FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Aufstellung:
Neuer - Lahm , J. Boateng , Hummels , Alaba - Xabi Alonso - Thiago , Kimmich - T. Müller , F. Ribery - Lewandowski
Reservebank:
Ulreich (Tor),Badstuber,Juan Bernat,Rafinha,Douglas Costa,Green,Renato Sanches
Neuer - Lahm , J. Boateng , Hummels , Alaba - Xabi Alonso - Thiago , Kimmich - T. Müller , F. Ribery - Lewandowski
Reservebank:
Ulreich (Tor),Badstuber,Juan Bernat,Rafinha,Douglas Costa,Green,Renato Sanches
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Neuništivi Xabi!
- Nerminovic
- Kontakt:
yebo mu Alonso majku vodi ga kuci
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ako nije problem, mozes li obrazloziti ovo sto si rekao?dsulejm je napisao/la:Boateng ispred i Javi-a i Hummels-a bilo koji dan.
Ako vec hocete da gurate Javi-a onda bih prije volio vidjeti njega i Boateng-a u paru nego Javi-a i Hummels-a.
Vidim da ne pises cesto a do sad sam se dosta slagao oko tvojih komentara ali ovaj bas i ne mogu da shvatim.
P.S. Ocekujem da babo Costa u drugom poluvremenu riješi derbi

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Nerminovic
- Kontakt:
Odbrana je rupa, kako lagano primamo golove ovo nikad nisam vidio
BackSpace United
BackSpace United
Razvlace nas kako im je volja do sada...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jos samo fali da se Lewa povrijedi...
-
- Kontakt:
Ajde barem mi je ovo poluvrijeme dalo odgovor kako ćemo igrati i protiv jačih, a to je possession football.
Naravno da mi se to ne sviđa, ali ruku na srce u prvom poluvremenu nismo imali pokretljivu napadačku liniju.
Ribery-Lewa-Muller, jednostavno to sporo ide.
Još da Dortmund nije radio onakav presing ovaj posjed bi dobrano prelazio 60%.
Za poređenje u Superkupu, posjed lopte je bio 60:40 za njih, a mi smo mnogo lakše dolazili do izglednih prilika.
Ovu utakmicu imamo prividnu dominaciju, kao što su oni imali u Superkupu. Opet smo postali Gvardina posjed ekipa
Naravno da mi se to ne sviđa, ali ruku na srce u prvom poluvremenu nismo imali pokretljivu napadačku liniju.
Ribery-Lewa-Muller, jednostavno to sporo ide.
Još da Dortmund nije radio onakav presing ovaj posjed bi dobrano prelazio 60%.
Za poređenje u Superkupu, posjed lopte je bio 60:40 za njih, a mi smo mnogo lakše dolazili do izglednih prilika.
Ovu utakmicu imamo prividnu dominaciju, kao što su oni imali u Superkupu. Opet smo postali Gvardina posjed ekipa

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mislim da su Javi i Hummels klasicni stoperi a Boateng sweeper. Sto znaci da su podlozni da cesto 'srljaju' kako bi presjekli napade. Za Javi-a je to prirodno jer igra i kao DM. Hummels zna odigrati na veoma visokom nivou tu poziciju stopera ali isto tako zna da ispada (primjer: danas protiv BVB-a). Sto se tice Boatenga, jeste da mu je statistika (ako vam je to jedino mjerilo) najlosija od ove trojice, ali kao klasicni sweeper je najpogodniji za tu poziciju zbog brzine.harden je napisao/la:Ako nije problem, mozes li obrazloziti ovo sto si rekao?dsulejm je napisao/la:Boateng ispred i Javi-a i Hummels-a bilo koji dan.
Ako vec hocete da gurate Javi-a onda bih prije volio vidjeti njega i Boateng-a u paru nego Javi-a i Hummels-a.
Vidim da ne pises cesto a do sad sam se dosta slagao oko tvojih komentara ali ovaj bas i ne mogu da shvatim.
P.S. Ocekujem da babo Costa u drugom poluvremenu riješi derbi
Ako imas argument protiv samo nemoj kaciti onaj video sa Messi-om. Dodje mi da zaplacem. kuknjava

- Nerminovic
- Kontakt:
- anelbavarac
- Kontakt:
Jos onaj strucnjak gore rece, da kriza Mullera nije nista strasno.
800 min. Bez gola.
Kakva jalovost u napadu, to je strasno.
Bezopasnije ekipe u kornerima, od Bayerna nema.

800 min. Bez gola.

Kakva jalovost u napadu, to je strasno.
Bezopasnije ekipe u kornerima, od Bayerna nema.

- Nerminovic
- Kontakt:
a Mullera kad ga nece bas ga nece ama nista covjek ne zna
osim precke ni jednu 100% sansu nismo stvorili u 90 min 

BackSpace United
BackSpace United
Svi koji nisu gledali utakmicu svaka vam cast. Niste nista propustili. Jbt kakva smo ekipa postali, sanse ne znamo napravit, jedne jedine sanse
- Nerminovic
- Kontakt:
Batra ima zuti 70 min i nismo ni jednom uspjeli da ga stisnemo preko neke akcije, Sokratis pojeo Lewata i Mullera u jedan zalogaj 

BackSpace United
BackSpace United
dzaba posjed i dominacija na terenu kad iz iste ne znamo izgraditi sansu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
ovo je jalovo necu nista def . reci ali ovo je tanko sto igramo ,sad s ovim u ovom trenutku mi se nemamo cemu nadati da mozemo daleko u LP ali zaista.Necu nista reci ima jos vremena do pauze zimsek ali ovo sad zasad nije dobro.

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
-
- Kontakt:
karlo kad ces mijenjati nick?
btw nece ovaj anceloti ni do aprila izdrzati
btw nece ovaj anceloti ni do aprila izdrzati
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ja jesmo loši katastrofa završnica napada nepostoji
Neko se treba najebati im se sveg i svaceg ovo ni na sta liči Ulinatoru vrati se samaraj umisljene zvjezdice
Neko se treba najebati im se sveg i svaceg ovo ni na sta liči Ulinatoru vrati se samaraj umisljene zvjezdice
Šta Carlo uradi od Pepove mašinerije ..
trener je kriv. kojeg ce mu mog muler na desnom krilu? zasto alonso uopste igra?Bayern@heart je napisao/la:Ja jesmo loši katastrofa završnica napada nepostoji
iako ima genijalne pasove, alonso ne moze da trci i odma nam fali igrac u odbrani.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.