Eto ga bakiEffenberg je napisao/la:Ne vjerujem koji panj Murray pa prije undera doceka na hajduku nego njega a on mi treba da ovo zagradim.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Eto ga bakiEffenberg je napisao/la:Ne vjerujem koji panj Murray pa prije undera doceka na hajduku nego njega a on mi treba da ovo zagradim.
Morao sam nazalost cvaju uplacivat nakon isplate a mrzim to 10 po 10 20 po 20, odu stotine i stotine brzo. Nazalost dosta tiketa blizu a nijedan da uleti al haj bar sam malo oplodio cvaju sad bez srkleta i all inova na sitno.NebeskaSila96 je napisao/la:Dobija Andy toEffenberg je napisao/la:Ne vjerujem koji panj Murray pa prije undera doceka na hajduku nego njega a on mi treba da ovo zagradim.
Odbij kvota sa Basela i na to što ostane još 20%jopaa7 je napisao/la:Ostaje mi jos Basel![]()
Na ona 4 iz Engleske sam dodao PSG i Basel, evo PSG 2:0 pa ostaje jos Basel. U srijedu imaju Ligu Prvaka, bitna tekma protiv Ludogoretsa, a sad igraju protiv zadnjeg Vaduza. Hoce li dobiti? Imaju dovoljno vremena za odmor do srijede, a ove su redovno doma guzili po par razlike
Kvota 1,21![]()
Vidjet koliko ce wwin ponuditi prijevremenu kad PSG zavrsi ali sumnjam da cu uzimati tu sirotinju njihovu
Ma dobija Bazel 3 razlike,kakva crna prijevremenajopaa7 je napisao/la:Ma tko ih yebe, cekat cemo ih. Ne dam im nista![]()
Navucite tog Basela pa cemo podjeliti koji fening kako lovac kaze![]()
Ode na pivo,dva,tri pa cu pratiti situaciju
moraš popiti jedno i za lovcajopaa7 je napisao/la:Ma tko ih yebe, cekat cemo ih. Ne dam im nista![]()
Navucite tog Basela pa cemo podjeliti koji fening kako lovac kaze![]()
Ode na pivo,dva,tri pa cu pratiti situaciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.