FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 19 nov 2016, 18:07

Ma ti si kurta pizda najveca.navijas za zelju metaforicki
Seres o slobodi kad stignes.pametujes.
Ti nisi navijac slobode ti si pizda.
Bujrum.rado cu s tobom na fuka da me razuvjeris.al ono s apetitom

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 nov 2016, 18:15

mislim da su Fukare jedini navijaci u drzavi koji ulaze na teren da slave pogotke s igracima :lol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 19 nov 2016, 18:18

Chinaglia je napisao/la:mislim da su Fukare jedini navijaci u drzavi koji ulaze na teren da slave pogotke s igracima :lol:
Ja i?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 nov 2016, 18:18

Sariel je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:mislim da su Fukare jedini navijaci u drzavi koji ulaze na teren da slave pogotke s igracima :lol:
Ja i?
sramota, to se ne radi ni u beton, iliti seljackim ligama

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 19 nov 2016, 18:21

Chinaglia je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
Ja i?
sramota, to se ne radi ni u beton, iliti seljackim ligama
Slazem se, totalno nepotrebno
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 19 nov 2016, 18:21

Sariel je napisao/la:Ma ti si kurta pizda najveca.navijas za zelju metaforicki
Seres o slobodi kad stignes.pametujes.
Ti nisi navijac slobode ti si pizda.
Bujrum.rado cu s tobom na fuka da me razuvjeris.al ono s apetitom
Jel ba tako teško skontat iz mog pisanja da me zaboli za sarajevske klubove i da sam uz Slobodu, al ne ovakvu kakva je sada i da ako postoji i zrno šanse da ja nekim svojim protestom, na bilo koji način doprinesem da ovi ljudi odu onda ću to uraditi.
Pišem o stvarima, uzrocima i posljedicama stanja ovakvog kavo jeste.
Nenormalno mi je da klub vode ljudi koji su trenutno tu gdje jesu. De da vidim od nas 20 na forumu ko misli drugačije!
Ne dam pare ni za kartu i imam pravo na to.
Izvini ali pišao se nisam nego sam rekao raspala se i grupa od 50 fukara na poluvremenu a to nije nešto što se tek počelo dešavati već nešto što se stalno dešavalo jer smo uvijek bili poluamaterski organizovani. Znači ni to ne valja.
Rekao sam da sam podržavao Azmira samo zato što ima lovu i spreman je da uloži u nešto što se voli samo u ovom gradu, da se ne lažemo, Slobodu ne vole u prigradskim mjesnim zajednicama a kamoli na kantonu i šire, i takvog su uspjeli najuriti, izraditi i sad tavorimo, pozajmljujemo, natežemo do polusezone pa nek gori hala poslije.
Još kad viđoh trans "Samo navijanje **** titule" povratio zamal nisam :crazy: Ta umotvorina je došla iz pera vrlog nam umjetnika smijem se kladiti, ili je možda Sića piso na nekom od opštinskig kompjutera :mrgreen:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 nov 2016, 18:22

costacurta08 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Dje pizde pobjegose sa teme cim izjednacismo? Pljuvaci, budite bar ljudi i dosljedni pa i dalje pljujte Slobodu i hvalite Ustase i sudiju, recite da smo izjednacili iz ofsajda, nedosudjenog faula, izmislite bilo sta da okaljate ovakvu borbu igraca.
Za ovakve tekme se zivi, zbog ovoga se i dolazi na stadione, a prvak drzave ne moze na nogama da stoji, povaljase se po terenu ko da su protiv Reala igrali, stat na noge nisu mogli, u 2. pouivremenu ih tekom smazali ko ja protein.
Ja sam posije utakmice sa Širokim rekao da ako do kraja polusezone (a ostalo bilo 5 kola) osvojima 5 bodova biće puna kapa. Evo još dva kola mi imamo 3 boda, a prognoziralo se i 10 bodova.
Nakon današnje utakmice ja sam vidio samo jedan osvojeni bod, desetkovanu ekipu sa kartonima pred susret sa Čelikom, iscrpljenu do maximuma i ništa više. Ako je to pljuvačina onda priznajem jedan sam od pljuvača igre i taktike i svega drugog oko kluba. Ko će igrat protiv Čelika, a samo zato što su primili 3 glupa i naivna gola i onda ko sivonje se naganjivali, jel mogao Vlado od početka utakmice postaviti igru kao što je postavio u drugom poluvremenu? Vazda moramo primiti go i tek onda krenemo igrati kako znamo al to je mač sa dvije oštrice, rizikuješ kartone, povrede i iscrpljenost i gubitak energije.
Suđenje je bilo taman takvo da nije utjecalo na rezultat. Možda nije sudio par situacija za nas al nije ni isključio Fatića a morao je, al de to nije lijepo pričat jer nije u našu korist.
Smanji ba malo doživljaj sa ustašama, tek smo se oslobodili od Arapa.
Priznaj da jos uvijek prebacujes olovo preko masica i apaurine pijes nakon Krpicevog gola i ljubljenja grba Slobode.
Ne smjede uletiti na temu nakon 1:3, koji lik j3bote. :urnebes:
A s Jagodicem jos nemamo izgubljenu tekmu u prvenstvu, ali istina da ne smijemo ovaki bezvezno golove primati, vec moramo poceti pobjedjivati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 nov 2016, 18:24

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Slazem se, totalno nepotrebno
ma zezam se, mislim, meni je to smijesno i simpaticno, al da je neuobicajeno i nenormalno, to je istina, jer da nije, to bismo svugdje gledali jelte! ne znam dal se takve stvari kaznjavaju, mozda kao propust u organizaciji

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 nov 2016, 18:27

Chinaglia je napisao/la:
ma zezam se, mislim, meni je to smijesno i simpaticno, al da je neuobicajeno i nenormalno, to je istina, jer da nije, to bismo svugdje gledali jelte! ne znam dal se takve stvari kaznjavaju, mozda kao propust u organizaciji
Ne ulazimo ni mi uvijek na teren, ali u ovakvim utakmicama i ovakvim preokretima ponese covjeka, to je ta strast, ljubav. Da smo pobijedili skinuli bi i sorc Krpi ko Dzeko onom grku. :urnebes:

075 ❤

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 19 nov 2016, 18:29

Beduin je napisao/la: Priznaj da jos uvijek prebacujes olovo preko masica i apaurine pijes nakon Krpicevog gola i ljubljenja grba Slobode.
A s Jagodicem jos nemamo izgubljenu tekmu u prvenstvu, ali istina da ne smijemo ovaki bezvezno golove primati, vec moramo poceti pobjedjivati.
Drug,
u zadnjih 6 utakmica, jel tako, od mogućih 18 mi smo osvojili 6 bodova. Sa Širokim smo bare bare a još dva kola do kraja.
Rekao sam da ćemo se boriti u ligi za opstanak, ne znam šta je ovdje vrijedno hvale jbte i da nekom sarkastično zaćeruješ a slavimo što nismo izgubili, jel to taj nvo?! Jel zato trebam biti srećan?!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 nov 2016, 18:31

desavale su se takve scene i prije, vise puta, a bojim se da ce biti i u buducnosti, sve dok navijacima bude omoguceno da bez problema "preskoce" onu ogradu i skoce sa zidica

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 19 nov 2016, 18:31

Beduin je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Ne ulazimo ni mi uvijek na teren, ali u ovakvim utakmicama i ovakvim preokretima ponese covjeka, to je ta strast, ljubav. Da smo pobijedili skinuli bi i sorc Krpi ko Dzeko onom grku. :urnebes:
Za to se dobijaju kazne, igrači dobijaju kartone a klub se kažnjava finacijski i suspenzijom stadiona. Al opet sve se urotilo protiv Tuzle

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 19 nov 2016, 18:39

MejdanTz je napisao/la:
pompom je napisao/la:Ušao Vlado na poluvremenu u svlačionicu i rekao igračima vraća se Azmir :kafa:
Jel ga bacas na AH?
slika
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 nov 2016, 18:40

sto se tekme tice, prvo pol sramotno, dva pasa nisu mogli odigrat, ni branit se nisu znali, pa kako prokomentarisat drugi gol, amaterski od strane odbrane, Efendica niđe nema, a igrac Zrinje sam u kaznenom prostoru docekuje loptu, u boljoj poziciji izgleda i nije mogao bit.. rekao sam da ce Efendic bit izjeban ako ne bude imao pomoc jos jednog igraca na desnoj strani, a isto vazi i za treci gol Zrinje, ljudi nam zabise iz, pazi sad, auta :roll:

prvi gol je sve pokrenuo, neki inat je proradio u igracima, a taj prvi gol je ujedno i slomio igrace Zrinje, pogubili su se totalno, doduse, ne odmah poslije tog gola, al poslije drugog i treceg gola nisu znali gdje gone, samo pukom srecom su ostali neporazeni! koliko su prvi pol odigrali sramotno, toliko su drugo pol odigrali perfektno

Pirija jednom u zivotu odbrani penal i lopta se onako odbije :lol: osim Subica, ne bih izdvojio nikog od igraca, svi su podjednako bili zasluzni za sve sto se dogodilo danas, za prvo pol, kao i za drugo.. drago mi je zbog bogaoca, igra u zivotnoj formi, kako je glavom spuca, kao nogom jebt, a fala i Kozicu sto je uljepsao pogodak :cool:

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 19 nov 2016, 18:44

costacurta,
Nisu dva kola do kraja, već šest kola prije podjele na ligu za prvaka i opstanak.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 nov 2016, 18:46

costacurta08 je napisao/la:
Beduin je napisao/la: Priznaj da jos uvijek prebacujes olovo preko masica i apaurine pijes nakon Krpicevog gola i ljubljenja grba Slobode.
Drug,
u zadnjih 6 utakmica, jel tako, od mogućih 18 mi smo osvojili 6 bodova. Sa Širokim smo bare bare a još dva kola do kraja.
Rekao sam da ćemo se boriti u ligi za opstanak, ne znam šta je ovdje vrijedno hvale jbte i da nekom sarkastično zaćeruješ a slavimo što nismo izgubili, jel to taj nvo?! Jel zato trebam biti srećan?!
Trebas ici vidovnjacima i kad ti kazu da cemo pobijediti onda odes na tekmu, jelde?

Covjece, ova danasnja utakmica je cisti primjer zbog cega se dolazi na stadione. Onakvo zalaganje, borba, srcanost, radost kod preokreta, u 90. minuti da Krpic onako se vraca i uklizava, Ordagic gine na terenu, pa i da su izgubili ne bih im imao sta reci nakon svega vidjenog.
Do trenera je hoce li prepoznati neke stvari i na vrijeme ih rjesavati, jer ako ne udjemo u ligu za prvaka (a iz tvojih postova vidim da ti to ocekujes i prizeljkujes, bez ikakve emocije i podrske) onda mozemo komotno raspustiti najskuplje igrace, pokusati prodati neke i tako rasteretiti budzet kluba i ustediti neke pare, pokusati klub stabilizovati. A ako izborimo ligu za prvaka, onda se isplati napasti izlazak u Evropu i pokupiti opet te eure.

Al ti si toliko negativan pa ne znam zasto sve ovo pisem.

Nego, trebao je Govedaricu danas ubaciti pred kraj i iskoristiti njegovu brzinu, ne sjecam se da je neko Zrinjskog onako trkacki unistio kao mi danas. Pa covjece nakon sudijskog zvizduka oni su se povaljali po terenu, nisu mogli hodati, mi smo fizicki odlicni, samo sto moramo ofanzivnije igrati i mako dersati nasoj odbrani da dodju sebi na vrijeme.
Veselinovic je totalno pao, ne moze igraca proci, on umjesto prodora i ubacaja vraca se i pokusava nesto nelogicno. Efendic takodjer.
Ne sjecam se igraca u nasem timu da je sa ovoliko zara igrao, sa ovoliko ljubavi prema klubu i navijacima. Njega na ljeto prodati pod hitno i uzeti dobre pare, za nekih pola miliona bih ga i sad prodao, da je Azmir tu, dok ovima trenutno ne vjerujem pa slabo da bi od tih para bilo hajra.

Grahovca sam ovdje prvi prizivao u Slobodu i dosao nam je. Momak je znalac sa loptom, samo da ga se isforsira na sredini sa Ordagom i Nemanjom. Od njega bi moglo biti dobra igraca.

075 ❤

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 19 nov 2016, 19:12

Pirić
Efendić/ Todorović- Škahić, Mehmedagić- Lazevski
Stjepanović
Ordagić, Grahovac
Veselinović- Subić
Krpić

:zviz:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 19 nov 2016, 19:13

Ovakva utakmica zahtjeva da se malo zalije, pa odosmo malo poto i razglabati o utakmici. Ajde zivjeli, slobodasi svih uvjerenja :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

adis1980
Kontakt:

Post Postao/la adis1980 » 19 nov 2016, 20:32

Niko da komentarise scenu negdje oko 70 minute kad lopta odlazi u aut, a pomocni sudija dize zastavicu da je lopta za zrinjski,cini mi se nas lazevski izvede loptu brzo i nikom nista. Pomocni sudija ostade onako popisan :lol:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 nov 2016, 20:35

adis1980 je napisao/la:Niko da komentarise scenu negdje oko 70 minute kad lopta odlazi u aut, a pomocni sudija dize zastavicu da je lopta za zrinjski,cini mi se nas lazevski izvede loptu brzo i nikom nista. Pomocni sudija ostade onako popisan :lol:
Zato sto je glavni sudija pokazao da je lopta za nas. Onda je linijski samo spistio zastavicu.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 15 gostiju.