Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
gledaj evertona samo da mi gore bude
Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk
Ide too brate sigurno, navijati ćemo za tebeorbi je napisao/la:Hajmo Raja Treba mi gol od Genk ali u prvo poluvrijeme. neznam kako da vas castim kad doce ali budi te uz mene![]()
![]()

orbi je napisao/la:Hajmo Raja Treba mi gol od Genk ali u prvo poluvrijeme. neznam kako da vas castim kad doce ali budi te uz mene![]()
![]()
Ma lagano uzmes pivo i proslavis 1k eura

IDEMOO IBROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BELGIAJ CE DA GORI NECE IC U PEH LISTICE
[img]https://aid_spy-hotmail.tinytake.com/media/4400d3?filename=1479574427345_19-11-2016-05-53-42.png&sub_type=thumbnail_preview&type=attachment&width=700&height=170&_felix_session_id=7bbac4d42dbb8b11c7ddfaa907786c79&salt=MTEzMDUzNF80NDU2NjU5[/img]
kad nece nece..
ajde barcaaaaaa
kad nece nece..
ajde barcaaaaaa
- Evolution87
- Kontakt:
daj penal za brasu nece oni drugacije sudijaaaaaaaaa
evo cist penal sad i trebao biti al neda sudija
evo cist penal sad i trebao biti al neda sudija
Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 19 nov 2016, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kakvi hadalji majko moja 

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Prijatelju sve prosloEffenberg je napisao/la:Igrao vec Derby Sheffield, te nize ne volim bas su mi mutni i puno riktaju mafije iz Azije. Ali hvala ti svakako! Sheffield ce dobiti, oni drugi sheffield bi mogao popusiti, overa me strah jer ti ne zabijaju samo kad ih ja igram, a ide i hladnije vrijeme, mada oni ce na silu pustiti golova za kladionicu!jopaa7 je napisao/la:Effe pokusaj
Derby 1
Sheffield Utd 1
Fylde 1
Tamworth 1
Kvota 4
Derby championship ostalo nize lige. To cu ja pokusati i sve te 4 na 3+ kvota oko 5.80. Al uvijek se nade nekakva mina od "favorita"![]()
Preporucio bi Plymouth - Grimsby 1 @2.00 ova je dobra ekipa i stvarno prave zalihu nece se opustati, kakav Grimsby oni tradicionalno glabaju u goste, ko ima petlje mozda i Portsmouth 2, ti ce prije dobiti na vecu kvotu nego kad ih svi kuci na 1.5 ili 1.6 stave.

Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Hvala mnogo al jbg nasi sam ja uz to jos nekih sra.nja da me obore. Sad poso live doncaster 7 kvotu kad zatvorise u 2:1 upisasejopaa7 je napisao/la:Prijatelju sve prosloEffenberg je napisao/la:Igrao vec Derby Sheffield, te nize ne volim bas su mi mutni i puno riktaju mafije iz Azije. Ali hvala ti svakako! Sheffield ce dobiti, oni drugi sheffield bi mogao popusiti, overa me strah jer ti ne zabijaju samo kad ih ja igram, a ide i hladnije vrijeme, mada oni ce na silu pustiti golova za kladionicu!jopaa7 je napisao/la:Effe pokusaj
Derby 1
Sheffield Utd 1
Fylde 1
Tamworth 1
Kvota 4
Derby championship ostalo nize lige. To cu ja pokusati i sve te 4 na 3+ kvota oko 5.80. Al uvijek se nade nekakva mina od "favorita"![]()
Preporucio bi Plymouth - Grimsby 1 @2.00 ova je dobra ekipa i stvarno prave zalihu nece se opustati, kakav Grimsby oni tradicionalno glabaju u goste, ko ima petlje mozda i Portsmouth 2, ti ce prije dobiti na vecu kvotu nego kad ih svi kuci na 1.5 ili 1.6 stave.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
-
- Kontakt:
orbi je napisao/la:Hajmo Raja Treba mi gol od Genk ali u prvo poluvrijeme. neznam kako da vas castim kad doce ali budi te uz mene![]()
![]()
ide tu gol do 20.minute

- Evolution87
- Kontakt:
e **** ti mrtvu barsu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Da mi je jednom u zivotu proci Barcu under 0.5 

Coronados de gloria vivamos,
ajde penall neki izmisli sudija yebe, ti kevuuuu
**** li ti Krkicu SpanskoSrpsku majkuu.Za pare cekam Stoke gol i mutavac penal promasi. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ništa s ničim danas, klasika subotom ništa pogoditi i sad bi trebao ići do klade se popravljati hoću ku.ac, fali još da mi i borussija izgubi i klasična subota, kakav mi je dan ide hendikep na bayern
al ostajem uz braću navijati da se uzme kakva pinka
al ostajem uz braću navijati da se uzme kakva pinka

Idemooooo Genk

SAD GENK AZ IBRU ODMA GO ONI TI GAA SIPUUUU IBRAKAAAAA
Valjda ce doci ipak je tu 2,5 + samo 1,50
Tino Sven u prvom daje za vodstvo Genka 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ide bez problemaorbi je napisao/la:Hajmo Raja Treba mi gol od Genk ali u prvo poluvrijeme. neznam kako da vas castim kad doce ali budi te uz mene![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.