bice vam **** veceras,al eto smalzinho je tu

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Vala jesam pokupioelninho_resTO je napisao/la:jos majka pokupio fazona odnas i sad su beton za drugu ligu![]()
bice vam **** veceras,al eto smalzinho je tu
ee ba boli te kita pitaj kolko je penala skrivio onaj spahic iz odbrane nije amar neg edinEdo_Majka je napisao/la:Vala jesam pokupioelninho_resTO je napisao/la:jos majka pokupio fazona odnas i sad su beton za drugu ligu![]()
bice vam **** veceras,al eto smalzinho je tui dosta toga sam naucio i sad cu prenijeti svoje "znanje" na moje kolege, e neznam sta bi dao da mogu vas gledati veceras kako igrate
jer ipak ste vi moja prva profesionalna ekipa
nadam se da su ostali tamo zadovoljni mojim odlaskom jer nemogu ti objasnuti kako su me usred tekme napadali kao gori si od Microna i letis iz ekipe dzaba itd. mislim stvarno nepotrebno je bilo, ja skrivim penal i oni odma paljba
ali drago mi je sto sam uspio bez vecih problema napustiti ekipu i ponovo nastaviti karieru. Nadam se da cete veceras uzeti 3 boda sa novim trenerom.
idi World -> i danasnji matchevi imas.. nadji na spisku ekipu koju zelis gledati i sa desne strane imat ces zutu ikonu ili crvenu.. mozes ih gledati, ali ne mozes pricati sa njima..Edo_Majka je napisao/la:Vala jesam pokupioelninho_resTO je napisao/la:jos majka pokupio fazona odnas i sad su beton za drugu ligu![]()
bice vam **** veceras,al eto smalzinho je tui dosta toga sam naucio i sad cu prenijeti svoje "znanje" na moje kolege, e neznam sta bi dao da mogu vas gledati veceras kako igrate
jer ipak ste vi moja prva profesionalna ekipa
nadam se da su ostali tamo zadovoljni mojim odlaskom jer nemogu ti objasnuti kako su me usred tekme napadali kao gori si od Microna i letis iz ekipe dzaba itd. mislim stvarno nepotrebno je bilo, ja skrivim penal i oni odma paljba
ali drago mi je sto sam uspio bez vecih problema napustiti ekipu i ponovo nastaviti karieru. Nadam se da cete veceras uzeti 3 boda sa novim trenerom.
Italia je napisao/la:svaka cast zmajevima..
tako je i meni bilo neki su i psovali neka iskuliram necu da nesto psujem jbtEdo_Majka je napisao/la:Iskreno, nakon penala su poceli srati svi redom, do tada su onaj 6-ica iz odbrane i onaj kapiten (mislim da je Mance) srali i pametovali kuda trebam da trcim i sta da radim i vise se brinuli za mene nego zasebe![]()
ali nije to bitno oni sad imaju novog managera i hoce na vrh, neka im je sa srecom jer je El_Ninho ispao korektan i na tome mu hvala.
@Itali, hvala care bas cu da ih pogledam malo veceras da vidim sta je onaj Mourinho ucinio
mislim da si sve rekao o kvaliteti ekipe.. oni su mlada ekipa za razliku od ostalih jer iz citavog Project Bosnian Soccer samo 1 igrac igra jos u ekipi.. naravno, ima par inaktivaca.. sve su mladi momci, sa Juvebalkan portala i uce jos uvijek da igraju.. ne bih rekao da nisu losi..Micron je napisao/la:tako je i meni bilo neki su i psovali neka iskuliram necu da nesto psujem jbtEdo_Majka je napisao/la:Iskreno, nakon penala su poceli srati svi redom, do tada su onaj 6-ica iz odbrane i onaj kapiten (mislim da je Mance) srali i pametovali kuda trebam da trcim i sta da radim i vise se brinuli za mene nego zasebe![]()
ali nije to bitno oni sad imaju novog managera i hoce na vrh, neka im je sa srecom jer je El_Ninho ispao korektan i na tome mu hvala.
@Itali, hvala care bas cu da ih pogledam malo veceras da vidim sta je onaj Mourinho ucinio
a daffac nije ti nes bratova ekipa jes da su pobjedili ali bilo ih je ja mislim 11 a nas 5
Gledao sam prvo poluvrijeme, i imali ste prilika ali nece lopta u gol, imao sam osjecaj da kod ovih nije bilo pola igraca, ovaj novi je zabio lijep gol ali mislim da je isao low pass umjesto suta i lopta kulturno udje.elninho_resTO je napisao/la: :majka jesil gledo nas;kakvi smo bili
kako jos 4,imaju i uzvrati tj sa svakim igras i u gstima i kuci,znaci mora bit preko 15 tekmi do krajaEdo_Majka je napisao/la:Eto igrali smo prvu utakmicu i bilo nas je 5 online i igrali smo 2:2bili smo citavo vrijeme bolji i imali sansu u 93. minuti za pobjedu ali nas napadac prejako opucao i preko gola osla, zabio sam golcinu sa nekih 25-30m a drugi nam je bila ekstra akcija, ovo je stvarno licilo na nesta i mislim da cemo se dobro uigrati za slijedece tekme, problem je bio sto primismo go u 83. minuti greskom golmana koji je bio bot, i samo jedan igrac bio u odbrani ali je cistio skoro sve, pravo dobar sandzaklija
napadac nam glavom zabio na ubacaj ovog iz odbrane. Ma sve je super i kolege su popizdili koliko im se igra svidja i jedva cekaju dalje okrsaje. Ali mislim da cemo lagano uci u prvu jer ima jos 4 utakmica a zaostajemo 8 poena za prvim tako da je to dostizno.
Mislio sam 14, neznam zasto nije napisano tako. Jer kaze se 4 utakmice a gore pise 4 utakmicaelninho_resTO je napisao/la:kako jos 4,imaju i uzvrati tj sa svakim igras i u gstima i kuci,znaci mora bit preko 15 tekmi do krajaEdo_Majka je napisao/la:Eto igrali smo prvu utakmicu i bilo nas je 5 online i igrali smo 2:2bili smo citavo vrijeme bolji i imali sansu u 93. minuti za pobjedu ali nas napadac prejako opucao i preko gola osla, zabio sam golcinu sa nekih 25-30m a drugi nam je bila ekstra akcija, ovo je stvarno licilo na nesta i mislim da cemo se dobro uigrati za slijedece tekme, problem je bio sto primismo go u 83. minuti greskom golmana koji je bio bot, i samo jedan igrac bio u odbrani ali je cistio skoro sve, pravo dobar sandzaklija
napadac nam glavom zabio na ubacaj ovog iz odbrane. Ma sve je super i kolege su popizdili koliko im se igra svidja i jedva cekaju dalje okrsaje. Ali mislim da cemo lagano uci u prvu jer ima jos 4 utakmica a zaostajemo 8 poena za prvim tako da je to dostizno.
Ja imam to iskustvo da sam igrao u prvoj i znam sta nas ceka, ekipe su dosta dobre i jake ali nama ce i biti cilj da iznenadimo ponekad i da sacuvamo status prvoligasa.Italia je napisao/la:svaka cast, samo pazite malo.. ako tu budete unistavali nemojte se previse nadati da cete tako igrati i u prvoj ligi.. dosta ekipa tako optimisticna udje u jacu ligu i onda se spuste kao niko.. zato samo opusteno i gradite aktivnu ekipu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.