Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

elninho_resTO
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la elninho_resTO » 15 jul 2010, 17:44

jos majka pokupio fazona odnas i sad su beton za drugu ligu ;)
bice vam **** veceras,al eto smalzinho je tu ;)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 15 jul 2010, 18:58

elninho_resTO je napisao/la:jos majka pokupio fazona odnas i sad su beton za drugu ligu ;)
Vala jesam pokupio :D i dosta toga sam naucio i sad cu prenijeti svoje "znanje" na moje kolege, e neznam sta bi dao da mogu vas gledati veceras kako igrate :cry: jer ipak ste vi moja prva profesionalna ekipa ;) nadam se da su ostali tamo zadovoljni mojim odlaskom jer nemogu ti objasnuti kako su me usred tekme napadali kao gori si od Microna i letis iz ekipe dzaba itd. mislim stvarno nepotrebno je bilo, ja skrivim penal i oni odma paljba :roll: ali drago mi je sto sam uspio bez vecih problema napustiti ekipu i ponovo nastaviti karieru. Nadam se da cete veceras uzeti 3 boda sa novim trenerom.
Tracy McGrady!!!

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 15 jul 2010, 19:22

Edo_Majka je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:jos majka pokupio fazona odnas i sad su beton za drugu ligu ;)
Vala jesam pokupio :D i dosta toga sam naucio i sad cu prenijeti svoje "znanje" na moje kolege, e neznam sta bi dao da mogu vas gledati veceras kako igrate :cry: jer ipak ste vi moja prva profesionalna ekipa ;) nadam se da su ostali tamo zadovoljni mojim odlaskom jer nemogu ti objasnuti kako su me usred tekme napadali kao gori si od Microna i letis iz ekipe dzaba itd. mislim stvarno nepotrebno je bilo, ja skrivim penal i oni odma paljba :roll: ali drago mi je sto sam uspio bez vecih problema napustiti ekipu i ponovo nastaviti karieru. Nadam se da cete veceras uzeti 3 boda sa novim trenerom.
ee ba boli te kita pitaj kolko je penala skrivio onaj spahic iz odbrane nije amar neg edin
ako su ti srali samo zbog penala onda vidis kakvi su

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 15 jul 2010, 20:01

Edo_Majka je napisao/la:
idi World -> i danasnji matchevi imas.. nadji na spisku ekipu koju zelis gledati i sa desne strane imat ces zutu ikonu ili crvenu.. mozes ih gledati, ali ne mozes pricati sa njima.. ;)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 15 jul 2010, 20:13

Iskreno, nakon penala su poceli srati svi redom, do tada su onaj 6-ica iz odbrane i onaj kapiten (mislim da je Mance) srali i pametovali kuda trebam da trcim i sta da radim i vise se brinuli za mene nego zasebe :x :roll: ali nije to bitno oni sad imaju novog managera i hoce na vrh, neka im je sa srecom jer je El_Ninho ispao korektan i na tome mu hvala.

@Itali, hvala care bas cu da ih pogledam malo veceras da vidim sta je onaj Mourinho ucinio
Tracy McGrady!!!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 15 jul 2010, 21:47

svaka cast zmajevima..

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 15 jul 2010, 21:53

Italia je napisao/la:svaka cast zmajevima..

hvala hvala :)

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 15 jul 2010, 21:57

Edo_Majka je napisao/la:Iskreno, nakon penala su poceli srati svi redom, do tada su onaj 6-ica iz odbrane i onaj kapiten (mislim da je Mance) srali i pametovali kuda trebam da trcim i sta da radim i vise se brinuli za mene nego zasebe :x :roll: ali nije to bitno oni sad imaju novog managera i hoce na vrh, neka im je sa srecom jer je El_Ninho ispao korektan i na tome mu hvala.

@Itali, hvala care bas cu da ih pogledam malo veceras da vidim sta je onaj Mourinho ucinio
tako je i meni bilo neki su i psovali neka iskuliram necu da nesto psujem jbt

a daffac nije ti nes bratova ekipa jes da su pobjedili ali bilo ih je ja mislim 11 a nas 5

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 15 jul 2010, 22:33

kolko sam ja cuo nije problem bio penal,nego lutanje po terenu,al nisam bio pa necu nista da govorim
a veceras za promjenu opet mi pukla konkcija,**** joj majku,zvao asm one iz HSa pa ce doc sutra al nmg da vjerujem pa kolko sma samo tekmi fulio zbog konekcije,al oept 2-0 pojacanje iz izrtaela je igro samo prvo poluvrijeme i dao gol,i argus drugi,kad pregledam tekmu recu ostalo,da se hoce meni posrecit jednom,nisam ni tismki mogo uradit u 8 i10 bio na TSu sanjima i onda pukne a u 8:11 timski(3put zaredom fulam),neznam sta cu dopizdilo mi je neigrat,al valjda ce bit bolje
zmajevi dobili bosniu :D i sad smo mi jedina ekipa koja je osvojila bodove protiv bosnie(da napomenem nisam igro ni tu)...sretno svima u nastavku prvenstva
:majka jesil gledo nas;kakvi smo bili
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 15 jul 2010, 22:37

Micron je napisao/la:
Edo_Majka je napisao/la:Iskreno, nakon penala su poceli srati svi redom, do tada su onaj 6-ica iz odbrane i onaj kapiten (mislim da je Mance) srali i pametovali kuda trebam da trcim i sta da radim i vise se brinuli za mene nego zasebe :x :roll: ali nije to bitno oni sad imaju novog managera i hoce na vrh, neka im je sa srecom jer je El_Ninho ispao korektan i na tome mu hvala.

tako je i meni bilo neki su i psovali neka iskuliram necu da nesto psujem jbt

a daffac nije ti nes bratova ekipa jes da su pobjedili ali bilo ih je ja mislim 11 a nas 5
mislim da si sve rekao o kvaliteti ekipe.. oni su mlada ekipa za razliku od ostalih jer iz citavog Project Bosnian Soccer samo 1 igrac igra jos u ekipi.. naravno, ima par inaktivaca.. sve su mladi momci, sa Juvebalkan portala i uce jos uvijek da igraju.. ne bih rekao da nisu losi..

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 15 jul 2010, 22:42

elninho_resTO je napisao/la: :majka jesil gledo nas;kakvi smo bili
Gledao sam prvo poluvrijeme, i imali ste prilika ali nece lopta u gol, imao sam osjecaj da kod ovih nije bilo pola igraca, ovaj novi je zabio lijep gol ali mislim da je isao low pass umjesto suta i lopta kulturno udje.
Tracy McGrady!!!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 15 jul 2010, 22:42

oni su bas dobri,mislim nisu extra,al jbg tek su poceli i ima ih aktivnih 11mozda i ivse,jos imaju onog extra i ovi mogu ucit odnjega i daffya :D u razvoju u buducnosti bi moglo bit nesto od njih
"BEEN THERE WON THAT"

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 16 jul 2010, 23:18

Eto igrali smo prvu utakmicu i bilo nas je 5 online i igrali smo 2:2 :cry: bili smo citavo vrijeme bolji i imali sansu u 93. minuti za pobjedu ali nas napadac prejako opucao i preko gola osla, zabio sam golcinu sa nekih 25-30m a drugi nam je bila ekstra akcija, ovo je stvarno licilo na nesta i mislim da cemo se dobro uigrati za slijedece tekme, problem je bio sto primismo go u 83. minuti greskom golmana koji je bio bot, i samo jedan igrac bio u odbrani ali je cistio skoro sve, pravo dobar sandzaklija ;) napadac nam glavom zabio na ubacaj ovog iz odbrane. Ma sve je super i kolege su popizdili koliko im se igra svidja i jedva cekaju dalje okrsaje. Ali mislim da cemo lagano uci u prvu jer ima jos 4 utakmica a zaostajemo 8 poena za prvim tako da je to dostizno.
Tracy McGrady!!!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 16 jul 2010, 23:24

Edo_Majka je napisao/la:Eto igrali smo prvu utakmicu i bilo nas je 5 online i igrali smo 2:2 :cry: bili smo citavo vrijeme bolji i imali sansu u 93. minuti za pobjedu ali nas napadac prejako opucao i preko gola osla, zabio sam golcinu sa nekih 25-30m a drugi nam je bila ekstra akcija, ovo je stvarno licilo na nesta i mislim da cemo se dobro uigrati za slijedece tekme, problem je bio sto primismo go u 83. minuti greskom golmana koji je bio bot, i samo jedan igrac bio u odbrani ali je cistio skoro sve, pravo dobar sandzaklija ;) napadac nam glavom zabio na ubacaj ovog iz odbrane. Ma sve je super i kolege su popizdili koliko im se igra svidja i jedva cekaju dalje okrsaje. Ali mislim da cemo lagano uci u prvu jer ima jos 4 utakmica a zaostajemo 8 poena za prvim tako da je to dostizno.
kako jos 4,imaju i uzvrati tj sa svakim igras i u gstima i kuci,znaci mora bit preko 15 tekmi do kraja
"BEEN THERE WON THAT"

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 16 jul 2010, 23:38

elninho_resTO je napisao/la:
Edo_Majka je napisao/la:Eto igrali smo prvu utakmicu i bilo nas je 5 online i igrali smo 2:2 :cry: bili smo citavo vrijeme bolji i imali sansu u 93. minuti za pobjedu ali nas napadac prejako opucao i preko gola osla, zabio sam golcinu sa nekih 25-30m a drugi nam je bila ekstra akcija, ovo je stvarno licilo na nesta i mislim da cemo se dobro uigrati za slijedece tekme, problem je bio sto primismo go u 83. minuti greskom golmana koji je bio bot, i samo jedan igrac bio u odbrani ali je cistio skoro sve, pravo dobar sandzaklija ;) napadac nam glavom zabio na ubacaj ovog iz odbrane. Ma sve je super i kolege su popizdili koliko im se igra svidja i jedva cekaju dalje okrsaje. Ali mislim da cemo lagano uci u prvu jer ima jos 4 utakmica a zaostajemo 8 poena za prvim tako da je to dostizno.
kako jos 4,imaju i uzvrati tj sa svakim igras i u gstima i kuci,znaci mora bit preko 15 tekmi do kraja
Mislio sam 14, neznam zasto nije napisano tako. Jer kaze se 4 utakmice a gore pise 4 utakmica ;) sve u svemu dobro je.
Tracy McGrady!!!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 jul 2010, 01:16

svaka cast, samo pazite malo.. ako tu budete unistavali nemojte se previse nadati da cete tako igrati i u prvoj ligi.. dosta ekipa tako optimisticna udje u jacu ligu i onda se spuste kao niko.. zato samo opusteno i gradite aktivnu ekipu.. ;)

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 17 jul 2010, 08:03

Italia je napisao/la:svaka cast, samo pazite malo.. ako tu budete unistavali nemojte se previse nadati da cete tako igrati i u prvoj ligi.. dosta ekipa tako optimisticna udje u jacu ligu i onda se spuste kao niko.. zato samo opusteno i gradite aktivnu ekipu.. ;)
Ja imam to iskustvo da sam igrao u prvoj i znam sta nas ceka, ekipe su dosta dobre i jake ali nama ce i biti cilj da iznenadimo ponekad i da sacuvamo status prvoligasa.

Najjace mi je sinoc bilo kad sam zabio gol, svi su skupa vrisnuli Edo DIJAMANTUUUUUUUUUUUUU :D
Tracy McGrady!!!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 17 jul 2010, 09:06

bice zanimljivo sad jer se ovo i sljedece kolo igra s istim protivnicima,tako da ce se vuvuzele fino provest,al poslije toga protiv moga daffya :D
dobismol ikad moderatora za forum
"BEEN THERE WON THAT"

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 jul 2010, 12:18

ima jos 5 tekmi do nas jbte :mrgreen:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 19 jul 2010, 11:21

Imam jedan problem ! Prije sam na FID ulazio preko Mozzile . I nakon nekog vremena , skinem chrome ,koji sam koristio samo za tekme na FID-u. Ali nakon par dana na Mozzili mi se pocelo pojavljivati ovo kada god otvorm FID.
slika

Od tada ulazim na Chrome , medjutim , danas kad sam krenuo uci na FID preko Chroma isto stanje . Pomagajte :D

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.