Mislim da se slažemo da tu sekciju treba ukinuti. Ajde da su samoodrživi pa nek se i brukaju, ali ovako dok su na sisi fudbalske sekcije...let3 je napisao/la:Nisam ni znao da igraju košarkaši, ko kad ne pratim te jadnike koji brukaju grb Barce.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Mislim da se slažemo da tu sekciju treba ukinuti. Ajde da su samoodrživi pa nek se i brukaju, ali ovako dok su na sisi fudbalske sekcije...let3 je napisao/la:Nisam ni znao da igraju košarkaši, ko kad ne pratim te jadnike koji brukaju grb Barce.
Otkad je Barto tu, u kanalu je ta sekcijamessilla je napisao/la:Mislim da se slažemo da tu sekciju treba ukinuti. Ajde da su samoodrživi pa nek se i brukaju, ali ovako dok su na sisi fudbalske sekcije...let3 je napisao/la:Nisam ni znao da igraju košarkaši, ko kad ne pratim te jadnike koji brukaju grb Barce.![]()
Mirise na kiks. Messi ima problema sa povracanjem.Barca line-up vs Malaga: Ter Stegen, Roberto, Pique, Mascherano, Digne, Denis, Busquets, Arda Turan, Rafinha , Paco, Neymar #fcblive.
Koga danas pratimo ? :kavamessilla je napisao/la:A sto je zamrla tema. Koji ste vi yebeni gloryhunteri. Posebno me Rajaz razocarao yebo li ga Pepun.
Samo pravi fudbal. Dakle celavu svetinju.Rajaz je napisao/la:Koga danas pratimo ? :kavamessilla je napisao/la:A sto je zamrla tema. Koji ste vi yebeni gloryhunteri. Posebno me Rajaz razocarao yebo li ga Pepun.
Nek' bude oprezan, da ne zavrsi kao jedan forumasDerdiyok je napisao/la:Paco uzmi joj nevinost danas
Dobila je kao sto ce i Malaga dobitiMokes je napisao/la:Nek' bude oprezan, da ne zavrsi kao jedan forumasDerdiyok je napisao/la:Paco uzmi joj nevinost danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.