Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Brate bolje da ne gledas Partizan, sta promasi onaj njihov panj, nevjerovatno. I ja ih cekam, **** obicnaEvolution87 je napisao/la:Cekam mrtvi partizan hendikep i city za pare **** im mrtve ovima is partizana
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja još igr'o hendikep.Lakoste je napisao/la:Stoke

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- 10DelPiero
- Kontakt:
Joj komentatora na mecu Murray - Raonic kaze za Murraya ko je ova varalica, je li ovo neko iz publike stavio masku Andya, ko je ovaj covjek

Engleski komentator da ne misli neko nas.

Engleski komentator da ne misli neko nas.
Zadnja izmjena: 10DelPiero, dana/u 19 nov 2016, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ma i ne gledam vidim samo da ih po statistici ubise, a nigdje gola. Cuj backa palanka kako se vec ovi zovu jbtJamesA je napisao/la:Brate bolje da ne gledas Partizan, sta promasi onaj njihov panj, nevjerovatno. I ja ih cekam, **** obicnaEvolution87 je napisao/la:Cekam mrtvi partizan hendikep i city za pare **** im mrtve ovima is partizana
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Doncaster vodi za Torquaj ima vremena jošEffenberg je napisao/la:Ljudino daj navuci kako Torquay 1x i Doncaster 1 i bice para ko pljeve, naravno Chievo 1 da ostane, Wolfs 1x i Sturm x2NebeskaSila96 je napisao/la:Ovi Englezi idu iz krajnosti u krajnost![]()
Malo uslova heheh
To dvoje a moze i 1x wolfs nek dodje uz undere gladbacha i darmstadta i Man City 2 eto bice transi!Momciluk je napisao/la:Hajmo reading i wolfs najbitnije
Nikad nisam bio ovako blizu na englezima. Ziku Blackburna majke ti 2:2 pa bog vas ubio jel ima golmana. Joj ja da sam tu trener tuko bi igrace u poluvremenu u svlacionici!
Dahoce mi bar Plymouth keca naletiti tu imam Sheffield utd i Derby imaju finu prednost oboje i Plymouth kec da mi dodje sta da imam poslije za 18 - 21 termine malo da cackam.
Dahoce mi bar Plymouth keca naletiti tu imam Sheffield utd i Derby imaju finu prednost oboje i Plymouth kec da mi dodje sta da imam poslije za 18 - 21 termine malo da cackam.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
**** ti gospu ovaj raonic gubi od berankisa a sad dobija murraya bukva crnogorska svinjecoglava
Raonic mu uzima brejkove a lik gradjen ko vukovarski vodotoranj jedva se krece po terenu
Raonic mu uzima brejkove a lik gradjen ko vukovarski vodotoranj jedva se krece po terenu
Ide sve akobogdaEffenberg je napisao/la:Ljudino daj navuci kako Torquay 1x i Doncaster 1 i bice para ko pljeve, naravno Chievo 1 da ostane, Wolfs 1x i Sturm x2NebeskaSila96 je napisao/la:Ovi Englezi idu iz krajnosti u krajnost![]()
Malo uslova heheh
To dvoje a moze i 1x wolfs nek dodje uz undere gladbacha i darmstadta i Man City 2 eto bice transi!Momciluk je napisao/la:Hajmo reading i wolfs najbitnije
This time next year we'll be millionaires.
Znao sam da everton nije zaradio 1,45
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Evo ga, ajde jos jedannEvolution87 je napisao/la:Ma i ne gledam vidim samo da ih po statistici ubise, a nigdje gola. Cuj backa palanka kako se vec ovi zovu jbtJamesA je napisao/la:Brate bolje da ne gledas Partizan, sta promasi onaj njihov panj, nevjerovatno. I ja ih cekam, **** obicnaEvolution87 je napisao/la:Cekam mrtvi partizan hendikep i city za pare **** im mrtve ovima is partizana

- Evolution87
- Kontakt:
Ajde jos jedan ljubi vas braaaat
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Burazeri jel zna neko gdje se mogu kovanice eura zamjenit u Sarajevu ili potrosit a da nije pekara ? il mogul doc u wwin i uplatit ??
E jbmu Doncaster
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Eto @gastone odg keln 1:1 sad da ostane under joj majko mila
Coronados de gloria vivamos,
Bankabojler je napisao/la:Burazeri jel zna neko gdje se mogu kovanice eura zamjenit u Sarajevu ili potrosit a da nije pekara ? il mogul doc u wwin i uplatit ??

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Valjda ne bude više golova brateEffenberg je napisao/la:Eto @gastone odg keln 1:1 sad da ostane under joj majko mila

De Miloše pokrij hendi molim te

E jbm ti Plymouth

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Valjda prezivis bez gola na mehenglabašu
This time next year we'll be millionaires.
A citam svi se zale nece da primaju kovanice ajde probacu kad otvore da vidim ocel neko da uzme u pmboss991 je napisao/la:Bankabojler je napisao/la:Burazeri jel zna neko gdje se mogu kovanice eura zamjenit u Sarajevu ili potrosit a da nije pekara ? il mogul doc u wwin i uplatit ??
Hajde Rangers, hajde Barcelona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.