FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pompom
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pompom » 19 nov 2016, 15:33

emirzlaTu je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la:Jos dvije pobjede i u ligi za prvaka smo, a dalje kako bude. I da, razgovarao sam sa nekim ljudima, sada sam optimista za dalje, mislim da ce ipak Sloboda biti dobro :)
I te kako ...

Samo napred,samo napreeeed....
samo hrabrooo bori seeee

Svaka cast...moze se igrat i bez para ili je clanak napisan za cvaju :kafa:
Članak je napisan za Dž i nije nigdje objavljen, samo ovdje :kafa:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 19 nov 2016, 15:34

Stvarno bi bila sramota kada se ne bi mogli ugurati u Ligu za prvaka, bez obzira na situaciju u klubu. Jer bi se sa svima mogli nositi tu, bez obzira na igrački kadar poslije zimske pauze, jer, jednostavno, sve ekipe su bara-bara.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 19 nov 2016, 15:45

Samo da udjemo u Ligu 6, tad je sve moguce. Sjajno drugo poluvrijeme ostaje zal što nije krunisano pobjedom al' nema veze. Vrijeme je za prvu gostujucu pobjedu u sezoni !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 nov 2016, 15:47

Dje pizde pobjegose sa teme cim izjednacismo? Pljuvaci, budite bar ljudi i dosljedni pa i dalje pljujte Slobodu i hvalite Ustase i sudiju, recite da smo izjednacili iz ofsajda, nedosudjenog faula, izmislite bilo sta da okaljate ovakvu borbu igraca.
Za ovakve tekme se zivi, zbog ovoga se i dolazi na stadione, a prvak drzave ne moze na nogama da stoji, povaljase se po terenu ko da su protiv Reala igrali, stat na noge nisu mogli, u 2. pouivremenu ih tekom smazali ko ja protein.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 19 nov 2016, 15:48

falit će nam izgleda trojica u Zenici, ako se ne varam Stjepanović, Subić i Veselinović :hmmmmm:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 19 nov 2016, 15:49

Beduin je napisao/la:Dje pizde pobjegose sa teme cim izjednacismo? Pljuvaci, budite bar ljudi i dosljedni pa i dalje pljujte Slobodu i hvalite Ustase i sudiju, recite da smo izjednacili iz ofsajda, nedosudjenog faula, izmislite bilo sta da okaljate ovakvu borbu igraca.
Za ovakve tekme se zivi, zbog ovoga se i dolazi na stadione, a prvak drzave ne moze na nogama da stoji, povaljase se po terenu ko da su protiv Reala igrali, stat na noge nisu mogli, u 2. pouivremenu ih tekom smazali ko ja protein.
Halali, tek u 1 sam ustao :mrgreen:

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 19 nov 2016, 15:50

Aerials je napisao/la:falit će nam izgleda trojica u Zenici, ako se ne varam Stjepanović, Subić i Veselinović :hmmmmm:
Tu imamo zamjene, merzic, ordagic i zec, cuj zec :) grahovac
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 19 nov 2016, 15:50

Beduin je napisao/la:Dje pizde pobjegose sa teme cim izjednacismo? Pljuvaci, budite bar ljudi i dosljedni pa i dalje pljujte Slobodu i hvalite Ustase i sudiju, recite da smo izjednacili iz ofsajda, nedosudjenog faula, izmislite bilo sta da okaljate ovakvu borbu igraca.
Dobro si rekao, zbog ovakvih utakmica i emocija se ide na stadione :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 19 nov 2016, 15:53

Prerano se poceli radovat,usutka ih Krpa ko i ultrase :lol:
Dobro neko napisa neki dan,da ce se pojedinci radovat pobjedi zrinjskog.

Imate li imalo postovanja prema momcima koji nose sveti grb u koji se "kunete"???
Zlatan Nalić sin tuzlanski

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 nov 2016, 15:56

Ovdje se ne radi o momcima ne provaljujte se, svako bodri igrace.

Ja sam vidio da jedan od vecih pljuvaca Azmira ode kuci na PV.
Ovdje se radi o Fuletu, Karicu i drugim facama koje su opet ubacile svoje njuske na Tusanj.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 nov 2016, 15:57

mi smo pljuvaci, najjaci smo, najjaci :kafa:

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 19 nov 2016, 15:57

Ako mislis na mene zacera ti pizda. Ja nepljujem slobodu al pljujem gadove u slobodi. Druga stvar dugo nismo imali objektivnoje suđenje. Treće svaka vast momcimabubdrugom poluvremenu. A cetvrto za SRS opet ti kazem j... Ti svi ustase i cetnici mamu.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 nov 2016, 15:58

Kakvu glavu Krpić ima :bale:
Fakat šta bi Subiću u drugom...mogao još jedan dati, šteta što je bio sebičan..al ne može mu se prigovoriti poslije gola i asistencija.
Dobra borba, niko ovo nije očekivao poslije prvog poluvremena, kamo li poslije primljenog trećeg. Ostaje i mali žal što se nisu dokrajcili na kraju.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 19 nov 2016, 15:59

Mogli smo ovo uzeti na kraju. Malo vise koncentracije da je bilo dobili bi ih.
Ali u svakom slucaju ne treba zaliti. Kako je krenulo mislio sam evo debakla.
Sada Celik. Kako znamo i umijemo moramo osvojiti 3 boda.
Piric
Efendic Skahic Kostic Lazevski
Mehmedagic
Zec Ordagic Graovac
Smajic
Krpic
Ajde Vlado izvedi ovu postavu na Bilino.Dosta je igranja sa 8 defanzivaca.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 nov 2016, 16:00

tuzlak1987 je napisao/la:Ovdje se ne radi o momcima ne provaljujte se, svako bodri igrace.

Ja sam vidio da jedan od vecih pljuvaca Azmira ode kuci na PV.
Ovdje se radi o Fuletu, Karicu i drugim facama koje su opet ubacile svoje njuske na Tusanj.
Imas ih ovdje na temi...
🔴⚫️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 nov 2016, 16:01

Sta reci eee. ..
Redamo te remije ko siporex.
Bice bolje.Kako su igrali u prvom pol.bod ko kuca
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 19 nov 2016, 16:02

I nikada nebi se radovao ni X kad sloboda odigra a kamo li da izgubi. Sto nepljujete Jagodića kad na kraju izjavi da je hinjski najbolja ekipa u ligi da su zasluzeno već prvaci. Sloboda ispted svih a pigotovo će jaca bit kad otjeramo ove grobare

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 19 nov 2016, 16:02

Dajem glavu da je danas bilo normalno sudjene mi bi ih dobili!

Sutra se nadat' da likČe uzima makar bod Lištici, mada je opet sve u našim rukama, moramo pobijedit u Zenici i Krupu na Tušnju za ligu za prvaka... Imamo kvalitet sigurno, a vidit' cemo kako ce se odvijat' situacija.

Baš odlična tekma, jedna od boljih koje sam gledao... Još jednom, kapa dole momcima na borbu u drugom poluvremenu!

Efe mora malo poradit' na koncentraciji i pozicioniranju jer opasno ispada, drugi gol je njegov i ničij više! Škaha, Mehmedaga i Lazevski su bili odlični u drugom poluvremenu, dok je Hare odigrao nešto lošije prvo poluvrijeme! Stjepi takodjer skidam kapu, koliko on samo pretrči na utakmici to nije normalno, koliko se bori, svaka mu čast! Fatić loš, Gdahovac solidan, treba njemu dati šansu od prve minute sljedeću tekmu. Pored Ordage su uvijek bila 2-3 igrača i opet je imao par odličnih prodora... Smajić kada je ušao nije bio loš... Subić man of the match, samo eto da je iskoristio jednu od one dvije prilike na kraju, ali hajde... Krpa killer :bow: i Pirija odličan, šteta radi onog penala...

Možda u Zenici krenut' ovako: Pirić, Efendić, Škahić, Mehmedagić, Lazevski, Merzić, Fatić, Grahovac, Ordagić, Govedarica, Krpić :salut: :salut:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 nov 2016, 16:03

xeksor je napisao/la:I nikada nebi se radovao ni X kad sloboda odigra a kamo li da izgubi. Sto nepljujete Jagodića kad na kraju izjavi da je hinjski najbolja ekipa u ligi da su zasluzeno već prvaci. Sloboda ispted svih a pigotovo će jaca bit kad otjeramo ove grobare
Kome se ti ba pravdas, Fucki?
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 nov 2016, 16:04

emirzlaTu je napisao/la:
Prerano se poceli radovat,usutka ih Krpa ko i ultrase :lol:
Dobro neko napisa neki dan,da ce se pojedinci radovat pobjedi zrinjskog.

Imate li imalo postovanja prema momcima koji nose sveti grb u koji se "kunete"???
Pizde brate, halalit ne mogu iznednacenje pa to nece doci i pohvaliti klub, igrace i onakvu srcanost i zalaganje. Nista bolji od Karica i Jasmina nisu takvo licemjeri. Bolje ni nek ne dolaze na temu, nek idu pred Opcinu i bojkotuju. Fujj

Xexsor - sto se nalazim u mome postu, ako nisi takav? Dje nestade i ti sam nakon 1:3? Ko j3be Krpica, jelde? 'ta ce on ljubiti nas grd, izdajica jedna, igra za Karica i Imamovica. ;)

Dosta je vase licemjernosti vise ba, samo mi ne replicirajte vise molim vas. Furajte svoj fazon i mrzite, pljujte, tako to treba. Uceras ovakvoj utakmici, pitaj Krpu sta misli o tome bolan. Otac mu umro i on ide u Sarajevo u donosi nam bod, a mi navijajmo za Zrinjski i sudije. E ja necu, nabijem na qurac i Zrinjski i svakog ko je na njihovoj strani. Takvi imaju temu Zrinjskog, a sirotinji su ja placati kiriju u Mostaru, samo nek mi javi i kunem se da cu to uraditi, samo neka ide i navija za one herceg-bosance.

Jagodic MORAAA svaku narednu napadati jer jedino tako ovi nasi ograci znaju, ne znaju igrati defanzivno i to Jagodic na vrijeme neka skonta il nek ide iz kluba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.