Vidjelo se odmah poslije poluvremena da su se momci nahajcali, onaj treci gol ih je izgleda jos vise razjario. Kako je moglo biti, dobro je

Sent from my D6603 using Tapatalk
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Subic je se razjario bio jer su mu psovali sa zapada za platu i trud ..i onda je u drugom izasao kao ludBiban25 je napisao/la:Bod ko Kilimandžaro s obzirom da ima par igrača sa kurcoboljom uz činjenicu da je protivnik bio lider na tabeli. Subić neprepoznatljivo dobar a kod killera uobičajeni dan.
Dobio dvije karte ..Chinaglia je napisao/la:tuzlak sto nisi rekao da ces na tekmu, da popricamo malo
prodao si se privrednicima znaci, kod Azemice nije bilo karti dzabalametuzlak1987 je napisao/la:Dobio dvije karte ..Chinaglia je napisao/la:tuzlak sto nisi rekao da ces na tekmu, da popricamo malo :kafa:
možda su i igrači na poluvremenu, jer ovo je nevjerovatnoSRSlavinovici je napisao/la:razgovarao sam sa nekim ljudima, sada sam optimista za dalje, mislim da ce ipak Sloboda biti dobro
I te kako ...SRSlavinovici je napisao/la:Jos dvije pobjede i u ligi za prvaka smo, a dalje kako bude. I da, razgovarao sam sa nekim ljudima, sada sam optimista za dalje, mislim da ce ipak Sloboda biti dobro
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 1 gost.