Naravno pajdo, uz neprofesionalizam nisi nidje prispio! Ja vazda na frlju navaljam, qurac moj sinoc mislim izjutra, da si bio koliko se razradjivalo i evo lagano je krenulo naplacuje se trud kad tad. Onako uz laptop iz horizontale nema vise stari, sad kad se hocu kladiti ima da se obuce fino odijelo i kravata, da imas osjecaj da radis jarane a ne samo lupetat ko tamo neki lola uz pivu u viski, i onda joj sto sam pao, joj ovo joj ono!zgmiky je napisao/la:treba to ozbiljno shvatiti kao posao uz posaoEffenberg je napisao/la:Dobro jutro, zapravo popodne neradnicki narode. Sta je ovo u pm. Vi mislite dobiti a niko ovdje se ne konsultuje ne prica svi spavaju. Nisu pare od kladare guzovaca valja pratiti, ajmo kafe i tablete za glavu da se ne mamura i razborito ih nastaviti uzimati dje smo stali.
Ja ne vjerujem da je moguce da na svakom tiketu sto sam imao ovih hokeja i fudbala sto se od jutros igralo da ide sve i da je proslo, nazalost ima jos meceva.
@Silo evo ovih Bjelorusa oba Minska idu onaj u gostima cak 0:7sine ne ureklo se, navlacite braco bice para ko pljeve haman!
![]()

Kad ja nemam muda a vidim kvota da je nategnuta na Deportivo previse a kud ne volim Seville, a ni 1x ne stavi na kraju. U yebem ti! Bice ovo 5+ sad su krenuli s pizdariyama, Spanci ili prave 7+ ili je 0-1 gol.
Decki sta vi mislite Chievo - Cagliari? Ja sam keca zaljuljo i onako mislim da ce na prijelazu O/U biti 2-3 gola, mozda 2:1 Chievo ako ne bi 1:1 bilo ili 1:0 2:0 ??? Imam njih tako tu kvotu oko 2 na jedan tiket a drugi mi je sa englezima nekim gdje je izmedju ostalih jaca kvota 2 na Plymouth, da ulete bar jedni bilo bi extra.
Ajde H96 izdrzi prednost i navlacite na Man Utd za raju s foruma pa poslije na Liverpool, imaju dvoznaci.