FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

warrior
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la warrior » 19 nov 2016, 10:26

MocMahale444 je napisao/la:Europa je tu aBd sigurno, od iduce bi vec trebalo titule opet poceti osvajati.

Neku noc sanjam Amar ponovo trener a pomocnik mu Sablja :rol:
Na osnovu cega evropa ? Na osnovu cega titula ? Pa kad cete jednom shvatit da su najveci kamen spoticanja igraci sami ! Mnogo negativaca i klanova u ekipi ima koja je i odnjela Kostica a kad vide da malo zagusti pustice i Petrovica niz vodu mozda vec danas ! Vise od pola ih nemoze nigdje igrat osim u BIH ito ne u svim klubovima doduse cast izuzetcima ima ih dva,tri...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 nov 2016, 11:30

warrior je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Europa je tu aBd sigurno, od iduce bi vec trebalo titule opet poceti osvajati.

Na osnovu cega evropa ? Na osnovu cega titula ? Pa kad cete jednom shvatit da su najveci kamen spoticanja igraci sami ! Mnogo negativaca i klanova u ekipi ima koja je i odnjela Kostica a kad vide da malo zagusti pustice i Petrovica niz vodu mozda vec danas ! Vise od pola ih nemoze nigdje igrat osim u BIH ito ne u svim klubovima doduse cast izuzetcima ima ih dva,tri...
Pola igraca ne mora igrati 100% jer znaju da ce biti otjerani. Ne treba nikakav klan budi siguran.

Uzmi da ti znas da ce te tvoj poslodavac otjerat za mjesec, da li bi radio?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 19 nov 2016, 11:36

Neznam Amazon majke mi al nije ovo prvi put i klanova ima sigurno pocevsi od Kosorica Bogicevica Lendrica....

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 nov 2016, 11:40

Treba po zakonu ako zele uredno poslovati, uz to finansijska i porezna to traze, raspitajte se malo da nebi i o tome otvarali diskusiju ...

Danas igra samo pobjeda, ako nismo u stanju uzeti Vitez ne kontam onda sta trazimo i cemu se nadamo, Slavko je digao ekipu i sa njim imamo jedan jedini poraz i to protiv Sirokog gdje smo realno bili bolji, stvarali sanse, imali visi posjed lopte, a i treba dodati precku i stativu.
Evidentno je da je digao ekipu, razbudio je jednostavno, treba nam plejmerker koji ce razigravati ekipu a to je Zeba, iskreno mislim da cemo na proljece biti top, danas 0:3 ... :salut:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 19 nov 2016, 11:42

Za ove koji govore da trener sam odlucuje o svemu i da sve moze preko noci. I ove koji ismijavaju petrovica sa njegovim pracenjem igraca. Procitaj te malo tekst. Izmedju a i r izvrisite tacku.

http://www.mozza.rtsport.com/vesti/majs ... ica/151647

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 19 nov 2016, 12:03

hocel bit sream
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 nov 2016, 12:05

1921fcz je napisao/la:Za ove koji govore da trener sam odlucuje o svemu i da sve moze preko noci. I ove koji ismijavaju petrovica sa njegovim pracenjem igraca. Procitaj te malo tekst. Izmedju a i r izvrisite tacku.

http://www.mozza.rtsport.com/vesti/majs ... ica/151647
Pusti ba citanje. Rezultati i teren govore, ostalo je suplja.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 19 nov 2016, 12:07

amazon je napisao/la:
warrior je napisao/la:

Pola igraca ne mora igrati 100% jer znaju da ce biti otjerani. Ne treba nikakav klan budi siguran.

Uzmi da ti znas da ce te tvoj poslodavac otjerat za mjesec, da li bi radio?
a hajd kad vec znas koji su to igraci napisi nam, pa da bas vidimo u januaru hocel stvarno bit otjerani il ti seres ko i uvjek
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 nov 2016, 12:09

Svakako da ima istine u ovome sto @amazon pise, najmanje petorica ce biti "otjerana" u zimskom prelaznom roku, sada kada bi se to uradilo nastao bi programirani haos u i oko kluba, svakako da su to igraci na koje Slavko ne racuna, ne treba nikakvi famu oko toga praviti.
Ali da dovode pa tjeraju je cinjenica vec godinu ipol dana ...
1921'

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 19 nov 2016, 12:19

Hrasno tender mora po zakonu o javnim nabavkama, a on vrijedi za javna preduzece, ne vrijedi za zelju.

A kod nas ovakvu odluku o stadionu prema statutu bi ako nije izmjenjen trebala donositu skupstina, a ne Misimovic i rukovodeci kadar. Tako da smo mi u prekrsaju sami prema sebi, ali to nama nista ne smeta jer smo najposteniji i najtransparentniji

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 19 nov 2016, 12:26

Hrasno1921 je napisao/la:Treba po zakonu ako zele uredno poslovati, uz to finansijska i porezna to traze, raspitajte se malo da nebi i o tome otvarali diskusiju ...

Danas igra samo pobjeda, ako nismo u stanju uzeti Vitez ne kontam onda sta trazimo i cemu se nadamo, Slavko je digao ekipu i sa njim imamo jedan jedini poraz i to protiv Sirokog gdje smo realno bili bolji, stvarali sanse, imali visi posjed lopte, a i treba dodati precku i stativu.
Evidentno je da je digao ekipu, razbudio je jednostavno, treba nam plejmerker koji ce razigravati ekipu a to je Zeba, iskreno mislim da cemo na proljece biti top, danas 0:3 ... :salut:
nemam namjeru ulaziti u bespotrebne diskusije, ali, isto tako ne mogu dozvoliti da me "poklopis" bez argumenata. opet cu te zamoliti da navedes zakon i po kojem clanu istog je Zeljo imao obavezu raspisivanja tenedra za izgradnju istocne tribine? isto tako, po kojem zakonu porezna i finansijska imaju dodir sa objavljivanjem tendera?

i dalje mislim da te obaveze nije bilo i da je tender raspisan zbog transparentnosti. i ovako se sada provlaci prica da je durakovic digao nos sto njemu nije dodjeljen posao. bez papira, sa ponudama na stolu, mahalanja bi bilo daleko vise.

da ne bude zabune, podrzavam objavu javne nabavke za izvodjaca, jer time dajes dodatnu ozbiljnost projektu i sigurnost trenutnim i potencijalnim sponzorima da njihov novac nece, kroz razne talove, zavrsiti u necijim dzepovima. naredni korak, u tom smjeru, je izbor provjerenog i profesinalnog nadzora, kao garancija da ce se posao obaviti prema zadatim standardima i projektima.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 19 nov 2016, 12:28

Uletismo u glupu diskusiju pred mec. Da nam hoce Lazic zacepiti usta svima.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 nov 2016, 12:31

Veceras cemo o tome, za pola sata je utakmica samim tim nemam namjeru shebavati temu na pricu oko toga ...

Ima li kakav link? jeli i dalje s*** ovi iz bh.telekoma oko toga
1921'

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 nov 2016, 12:40

Napravise Manijaci haosu u kantonalnom sudu na sudjenju za ubistvo malog Harisa Selmana, napali sudske policajce, demolirali sudnicu, 12.uhapseno :lol: :crazy:
1921'

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 19 nov 2016, 12:42

pobjeda nam treba, kao zednom voda i nadam se da cemo doci do iste.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 19 nov 2016, 12:48

Dobra kvota za uzeti dnevnicu. Idemo 0:2 (Bekric i Lazic).

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 19 nov 2016, 12:50

http://uzivo-sport.6te.net/ moglo bi ovdje biti za raju koja nema moju tv. Bilo je ranije.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 19 nov 2016, 12:50

Pogodih sastav [emoji2] [emoji2]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 19 nov 2016, 12:54

Ovi iz moja tv nas izjebase svaku tekmu oni prenose

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 nov 2016, 13:25

GOOOOOOLLLL !!!

HAJMO JOS DVA !!!!
1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, WeekendOffender i 29 gostiju.