FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Devil » 18 jul 2010, 23:25

Koji Djelmic,je li Ognjen sto je igrao ovu polusezonu za Laktase?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jul 2010, 23:27

Devil je napisao/la:Koji Djelmic,je li Ognjen sto je igrao ovu polusezonu za Laktase?
Jeste.Danas je imao par finih prodora,prijem lopte odlican,pregled također na prvi pogled mogao bi biti igrac za klupe jer nam fali neko desno da odmori Besliju.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jul 2010, 23:29

bistrikboy je napisao/la:
Devil je napisao/la:Koji Djelmic,je li Ognjen sto je igrao ovu polusezonu za Laktase?
Jeste.Danas je imao par finih prodora,prijem lopte odlican,pregled također na prvi pogled mogao bi biti igrac za klupe jer nam fali neko desno da odmori Besliju.
A je li potpisao ili samo proba,i je li taj brazilac potpisao?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jul 2010, 23:29

Devil je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
A je li potpisao ili samo proba,i je li taj brazilac potpisao?
Svi su danas bili na probi.Vidjecemo sta ce biti
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 jul 2010, 23:39

Mozda se ja ne razumijem u fudbal ali meni se jedino svidio Đelmić od novajlija. Od njega bi moglo i biti nesto. Brazilac se nije vidio e sad jeli do njega ili do saigraca to ne znam. Onaj mali Logić nista posebno. Mozda decko i zna ali danas vala tanko.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 jul 2010, 23:50

Stole iz Bora je napisao/la:Mozda se ja ne razumijem u fudbal ali meni se jedino svidio Đelmić od novajlija. Od njega bi moglo i biti nesto. Brazilac se nije vidio e sad jeli do njega ili do saigraca to ne znam. Onaj mali Logić nista posebno. Mozda decko i zna ali danas vala tanko.
Ni meni Logic nije ostavio znacajniji utisak...brazilac nista posebno,mada je bio dobro pozicioniran i vidjelo se da ucestvuje u akcijama bar pokretima ruke prema drugim igracima ( sto ce reci,sav je bio koncentrisan na igru),ali nije nista posebno...Djelmic bi mogao proci,onako omalen,interesantan,sutira sa obje noge,malo je labilan i brzo pada na zemlju,ali bi mogao biti nezgodan,interesantan igrac...
E sada tesko je reci na osnovu nekih 60 minuta,puno tu faktora utice...da bi neki igrac bio oproban kako treba i da se stekne neki utisak,trebao bi bar 15tak dana biti sa ekipom uz nekoliko probnih utakmica,ali posto je ovo sve navrat na nos,sumnjam da ce se neko tu ozbiljno nametnuti...vidjecemo sta ce struka da kaze
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 18 jul 2010, 23:51

Brazilac slab, po mom skromnom mišljenju nema mjesta ni za klupe :roll:
Logić nadam se samo da neće potpisati. Kerla i njegovi postupci prema Želji su mala maca, na šta je ovaj spreman. Što se tiče igračkih kvaliteta ništa posebno, mnogo boljih igrača iz našeg oml. pogona je bilo i ima ih trenutno. Ne znam ako ovih nekoliko probnih treninga i utakmica odigra najbolje kako zna nije isključeno ni da potpiše, jer smo na desnom beku poprilično deficitarni.
Što se tiče ovog Ognjena, solidan, ako ne bude tražio neke velike uslove, ne bih bilo loše da potpiše, nekako me podsjeća na Odovića :roll:

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 jul 2010, 00:09

Vallter je napisao/la: Jarane to stoji na njhovoj stranici od kako je napravljena...
Sta ima veze od kad stoji, ako stoji tako dugo jos gore... bezveze...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 19 jul 2010, 00:15

hajdeeee lazareeeeee. (on potrči malo) bravooo laza BRAVO uuuu 8-)

otjerat podhitno, moje misljenje
Lijepo je biti Manijak!!!

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 19 jul 2010, 00:20

ŠtaIma je napisao/la:hajdeeee lazareeeeee. (on potrči malo) bravooo laza BRAVO uuuu 8-)

Pod uslovom da nekog dovedu jer Bajro i Rovcanin su za dvije klase gori od Popovica ;)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 jul 2010, 00:23

mislim da ce Đelmić proc kod amara, od brazilaca ne ocekujem potpis.

btw: Đelmić isti van der vaart, naravno izgledom :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 19 jul 2010, 00:25

JoinUnion je napisao/la:
ŠtaIma je napisao/la:hajdeeee lazareeeeee. (on potrči malo) bravooo laza BRAVO uuuu 8-)

Pod uslovom da nekog dovedu jer Bajro i Rovcanin su za dvije klase gori od Popovica ;)
po mom misljenju rovcanin je igracina da oce...decka je zeznula povreda i to sto ga alkohol slomi...hehe

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 jul 2010, 00:29

lazar van nistelrooy :D

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 19 jul 2010, 00:32

JoinUnion je napisao/la:
ŠtaIma je napisao/la: hajdeeee lazareeeeee. (on potrči malo) bravooo laza BRAVO uuuu 8-)

Slazem se....a dok ga ne dovedemo igrat cemo bez spica, hehehe
ionako imamo predobar vezni red ;)

P.S. imal sta od onog napadaca iz slavije, rumun, madjar sta je???'

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 jul 2010, 00:36

ako mislis na kutaliju on je gruzijac, i mislim da ne igran napad

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 19 jul 2010, 00:37

Faruk TM´87 je napisao/la:
JoinUnion je napisao/la:

po mom misljenju rovcanin je igracina da oce...decka je zeznula povreda i to sto ga alkohol slomi...hehe
Pa boga mi koda da ga ja tjeram da cuga, po mom misljenju nikad od njega igraca imao je perspektivu al pao kurcu za usi vrlo mlad.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 19 jul 2010, 00:38

kontao sam da je period proba iza nas ali ocigledno nije ,siguran sam da svaki igrac koji dodze na probu je polovnjak i nista vise bio brazilac argentinac afrikanac ili slicno ,ocekivao sam da mozemo dovesti bar 3 igraca da imaju kvalitet iznad bh lige ali tesko ,kako god i dalje ovaj tim ima kvalitet da uzme ligu bh ali onda su tek patnje sto je pokazao hapoel nedavno

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 19 jul 2010, 00:43

Cuspajz je napisao/la: kontao sam da je period proba iza nas ali ocigledno nije ,siguran sam da svaki igrac koji dodze na probu je polovnjak i nista vise bio brazilac argentinac afrikanac ili slicno ,ocekivao sam da mozemo dovesti bar 3 igraca da imaju kvalitet iznad bh lige ali tesko ,kako god i dalje ovaj tim ima kvalitet da uzme ligu bh ali onda su tek patnje sto je pokazao hapoel nedavno
Taj ce period uvijek biti ispred svih nas, dok nam je savez takav kakav jeste i dok ne bude privatizacije klubova :|

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 19 jul 2010, 00:54

po mom misljenju rovcanin je igracina da oce...decka je zeznula povreda i to sto ga alkohol slomi...hehe[/quote]
Pa boga mi koda da ga ja tjeram da cuga, po mom misljenju nikad od njega igraca imao je perspektivu al pao kurcu za usi vrlo mlad.[/quote]
to ti kazem slicno mesanovicu...kad ostari kajace se...

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 19 jul 2010, 01:42

Treba malo vise forsirat rovcanina, da ga je amar forsirao kao ovog popovica, vjerujem da bi rovcanin bio puno bolji od njega. A vrijeme je da to i pocne ako neko ne dodje...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], Lekqqq1921, sebalos i 42 gosta.