FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 18 nov 2016, 21:31

Jedva cekam sutra tekmu, bilo bi dobro kada bi bilo 4000, ali tesko... Bit' ce teska tekma tako da mislim da ce biti X, ali kao i uvijek nadam se pobijedi!

pjesme pjevate, nama prijetite, bus nam palite, pa onda bježite :kafa: :kafa:
Pasha_car_aga je napisao/la: Senad TC je novi prijedsednik Slobode to je 100%, on mi je to lično rekao, samo se čeka skupština!

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Nažalost i ja sam čuo isto...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 18 nov 2016, 22:18

Bus nisam vidio al mi jaran reče da su poskidani amblemi i da vjerovatno ostaje Slogi u vlasništvo... A večeras igrači Slobode i Zrinjskog zajedno šetaju oko hotela Tuzla....i jedni i drugi u karantinu... U neka doba onaj kelja Senad se parkira i onako nadobudno ulazi u Hotel... Kakav je ono čoba, to nisu istine, jbt.... Al kao sto kolege napisase on je novi predsjednik... Nek nam je Bog na pomoći... I sutra i sa njim
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 nov 2016, 22:27

Tuzlaci na Plemiće praznih džepova

Igrači Slobode vrlo važan meč sa Zrinjskim dočekuju praznih džepova.

slika

Naime, izabranici Vlade Jagodića već drugi mjesec nisu primili plaću.

- Prošlo je mjesec i po od kako nismo dobili plaću. Ne tražimo alibi ali igrači nisu zadovoljni, kaže fudbaler Slobode koji nije želio da mu otkrijemo ime.

Odlaskom predsjednika Azmira Husića klub s Tušnja je došao u tešku situaciju. Iako će neki kazati "kako neće prestati zemlja da se okreće bez Husića", jasno je da će klub bez novca koji je Husić ulagao teško dalje.

- Imamo mi porodice, živimo od toga. Obaveze stižu, treba platiti obaveze, hranu, režije..., govori fudbaler Rossonera.

Slična je situacija u mnogim klubovima. Tek rijetki se mogu pohvaliti kako izmiruju fudbalerima obaveze. Ne treba zaboraviti kako Slobodu danas upravo guše ovakva i slična dugovanja.

Vjerujemo kako će privremena Uprava ubrzo pronaći način kako da fudbalerima isplati obaveze, kako se ne bi ponovo vratili na stare probleme.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 nov 2016, 23:11

Nema veze, takvim nacinom vodjenja kluba, ukoliko je istinit clanak, samo ce navuci jos veci gnjev na sebe i biti isprozivani na svakom koraku dok ih se ili ne otjera ili Sloboda ponovo otjera u 2. ligu. A ne bi im pametno bilo toliko rizikovati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 nov 2016, 23:16

boli ih kita, ne moze im niko nista
da Azemica nije dosao, ostao bi Meske, il bi dosao tako neko drugi, al isti

na kraju, sta i da ih se moze otjerat, a ne moze, ko ce doc a da je dobar, sposoban, s parama

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 nov 2016, 23:16

Ma mi bez Azmira i Binga nemamo novca za PL rang. Cinjenica mi nismo grad koji ima jake privatnike. Mi imamo slabije privatnike od Viteza, jace privatnike imaju Jelah i Tesanj pa nemaju klub u PL.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 18 nov 2016, 23:20

Jbt, jel ima jos nesto na sta se mozete posrati? :) Ne mogu se ni ovih par utakmica odgledati do kraja bez prizeljkivanja propasti. Jbt, dosadni ste s tim kultom :) Pa eto propasce klub, idemo u 2. Kantonalnu, Azmir neka obrise dupe sa dugom, a ovim budalama i lopovima opravdanje za propast. Sada bi vas Solinas nazvao grobarima Slobode, ali ja ne dam taj nick koji sam teskom mukom zasluzio :) Sutra navijamo za Slobodu :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 nov 2016, 23:26

I pjesme pjevate
i nama prijetite
bus nam palite
pa onda bjezite
a gdje ste bili vi
huligani mostarski
kad ste u Tuzli
od nas bjezali

na na na na na
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 18 nov 2016, 23:34

Zasto fudbaleri Slobode nisu primili platu, pa normalno da nisu primili kad im nema ko dati platu, ovi faraonovi privrednici nemaju za sebe platu i svoje uposlenike, jos treba da placaju tamo neke fudbalere, ljudi napravili odbor za hitnost :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:, gdje je ona slika sa faraonom :urnebes: :urnebes: :urnebes:......sta ono kaze buraz od buduceg predsjednika, faraonovog graditelja mostova :urnebes:.
🔴⚫️

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 18 nov 2016, 23:35

Skver je napisao/la:Zasto fudbaleri Slobode nisu primili platu, pa normalno da nisu primili kad im nema ko dati platu, ovi faraonovi privrednici nemaju za sebe platu i svoje uposlenike, jos treba da placaju tamo neke fudbalere, ljudi napravili odbor za hitnost :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:, gdje je ona slika sa faraonom :urnebes: :urnebes: :urnebes:......sta ono kaze buraz od buduceg predsjednika, faraonovog graditelja mostova :urnebes:.
Imacete 3 mjeseca zimske pauze da pisate po Slobodi, ajde, molim vas, popustite ovih par dana.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 18 nov 2016, 23:37

SRSlavinovici je napisao/la:
Skver je napisao/la:Zasto fudbaleri Slobode nisu primili platu, pa normalno da nisu primili kad im nema ko dati platu, ovi faraonovi privrednici nemaju za sebe platu i svoje uposlenike, jos treba da placaju tamo neke fudbalere, ljudi napravili odbor za hitnost :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:, gdje je ona slika sa faraonom :urnebes: :urnebes: :urnebes:......sta ono kaze buraz od buduceg predsjednika, faraonovog graditelja mostova :urnebes:.
Imacete 3 mjeseca zimske pauze da pisate po Slobodi, ajde, molim vas, popustite ovih par dana.
Popisam vam se na nelegalni odbor za hitnost......
🔴⚫️

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 18 nov 2016, 23:40

Skver je napisao/la:
Popisam vam se na nelegalni odbor za hitnost......
Fino sam te zamolio, ti tako. Stvarno si nepristojan. Ali sada se necu baviti tvojim zakrzljalim intelektom, sutra mi valja na utakmicu :) Duga je zima, imacu vremena za domace zivotinje, hrcka i tebe :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 nov 2016, 00:02

tuzlak1987 je napisao/la:Ma mi bez Azmira i Binga nemamo novca za PL rang. Cinjenica mi nismo grad koji ima jake privatnike. Mi imamo slabije privatnike od Viteza, jace privatnike imaju Jelah i Tesanj pa nemaju klub u PL.
Brate, dobar si forumas... Ne lupaj, molim te...u tz imaš NAJMANJE 20 firmi koje vrte MILIONE...Znaci, prijavljeno i plaćen porez... Za neke nisi nikad čuo bar ne većina (deplast, elcom.....)....upali bi na nos kad bi čuli za neke firme i kolike pare vrte ali nisu toliko eksponirane
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 19 nov 2016, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 19 nov 2016, 00:06

Nego, onaj, pustite šuplju, hoćel' bit plitak potok?
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 nov 2016, 00:08

Rimes87 je napisao/la:Nego, onaj, pustite šuplju, hoćel' bit plitak potok?
Naravno,standardno.... SAMO BAHATO :kafa:... Nije da nismo navikli

Skver
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 19 nov 2016, 00:11

SRSlavinovici je napisao/la:Fino sam te zamolio, ti tako. Stvarno si nepristojan. Ali sada se necu baviti tvojim zakrzljalim intelektom, sutra mi valja na utakmicu :) Duga je zima, imacu vremena za domace zivotinje, hrcka i tebe :)
A jel? Hajde onda, sacekat ce mo zimu da se bavis domacim zivotinjama, hrckom i sa mnom, a dok budes cekao zimu onako koletivno poglabajte mi ga na celu sa faraonom....
🔴⚫️

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 19 nov 2016, 00:18

Skver je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la:Fino sam te zamolio, ti tako. Stvarno si nepristojan. Ali sada se necu baviti tvojim zakrzljalim intelektom, sutra mi valja na utakmicu :) Duga je zima, imacu vremena za domace zivotinje, hrcka i tebe :)
A jel? Hajde onda, sacekat ce mo zimu da se bavis domacim zivotinjama, hrckom i sa mnom, a dok budes cekao zimu onako koletivno poglabajte mi ga na celu sa faraonom....
Majstore, pokazujes koji si ti djeriz, ali zamisli majstore. Ja sutra na Tusnju navijam za Slobodu, a ti se jedes, razmisljas o Sloga Simin Han i jedes samog sebe. Jer ne mozes se radovati ni pobjedi ni porazu :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 19 nov 2016, 00:22

Skver je napisao/la:
Majstore, pokazujes koji si ti djeriz, ali zamisli majstore. Ja sutra na Tusnju navijam za Slobodu, a ti se jedes, razmisljas o Sloga Simin Han i jedes samog sebe. Jer ne mozes se radovati ni pobjedi ni porazu :)
Dobro te je vise navijaču

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 19 nov 2016, 00:28

staragarda je napisao/la:
Skver je napisao/la: A jel? Hajde onda, sacekat ce mo zimu da se bavis domacim zivotinjama, hrckom i sa mnom, a dok budes cekao zimu onako koletivno poglabajte mi ga na celu sa faraonom....
Dobro te je vise navijaču
Duvacki orkestar Tuzla. Jako losa fb stranica, ali tehnika im je savrsena :) Cujem da i oni navijaju za Slobodu :)

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 19 nov 2016, 00:39

Spavas li mirno Marinovicu Vinko ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Nah1d i 19 gostiju.