FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

AulleTa
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la AulleTa » 17 jul 2010, 14:49

1-1[/quote]

Može li malo opširniji izvještaj. :D[/quote]

Gradina je na toj utakmici pokazala više od Slobode, gol za Gradinu postigao Ordagić Haris. Postigla je Gradina još jedan pogodak ali greškom suca gol je poništen zbog navodnog offsaid-a. Sloboda je do izjednačenja stigla iz prekida, nakon jednog kornera sa desne strane Jogunčić dobro spušta loptu na liniju gola Gradine i u gužvi lopta nekako ulazi u gol. Sve u svemu ona ekipa Slobode ne izgleda dobro i ukoliko se nešto drastično ne promijeni predstoji vam borba za opstanak (moje mišljenje)[/quote]

Ovo mi se opet nimalo ne sviđa. Ionako, evrope nema pa je opstanak jedini cilj. :(
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 17 jul 2010, 18:36

Pocetkom sljedecu sedmicu trebo bih doci Darko Raca na Tusanj.Glavas hoce da vidi kakav je igrac i o cemu se radi.
Darko Raca je stoper,koji je proveo zadnje dvije godine u Svedskoj,kako pise jedan portal.

Jos se nezna hocemo dobiti novac za Bekica....sada je pocela prica,da nije potpiso ugovor prije par sedmica i da ce otic kao slobodan igrac u Dinamo.
Ali nevjerujem da ce on odma igrati za Dinamo.Prije ce oni njega poslati na posudbu u Lokomotivu iz Zagreba.
Tako je i bilo sa Daliborom Pandzom kad je proso tamo,i njega su poslali u Lokomotivu.
Zelim mu sve najbolje,nadam se da smo makar dobili novac za njega.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 jul 2010, 19:36

ne moze on otici bez ikakve naknade...za igrace koji imaju pravo nastupa u mladoj reprezentaciji maticni klub dobiva odredjeni iznos naknade za svaku godinu koju je proveo u trenaznom procesu,a Sloboda je njemu i maticni klub i tu je proveo cijelu karijeru i sav trenazni proces od desete godine a i mladi je reprezentativac( dodatni bonus se dobije ako igrac igra za repku) ,tako da mislim da nebi trebali ostati bez novca,sad koliko iznosi ta obavezna naknada po pravilu UEFA-e nebi znao...

a sto se tice Race , nekad je to bio dobar odbrambeni igrac jedan od najboljih u premijer ligi ,ako se sjecam dobro slican Gradi (stoper koji moze igrati i beka)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 jul 2010, 10:36

Nogomet: Gradina – Sloboda 1:1

U četvrtoj kontrolnoj utakmici tokom priprema za start u Premijer ligi, Sloboda je danas u Srebreniku odigrala 1:1 sa prvoligašem Gradinom.

Vodeći gol za domaćine postigao je Ordagić u 30. minuti, a izjednačio je stoper Samir Jogunčić u 66. minuti.

Susret je odigran po veoma sparnom vremenu, ali nije nendostajalo borbenosti.

Sloboda je susret počela u sastavu: Mujkić, Srećković, Nikolić, Jogunčić, Zoletić, Malkić, Gavarić, Selimović, Ćehajić, Šaranović, Smajlović. Tokom utakmice ulazili su još: Divković, Drakul, Am. Bekić, Pantić, Zonić, Zukić, Borogovac, Efendić i Murselović.

Prema pisanju pojedinih hrvatskih medija, Almir Bekić treba potpisati ugovor sa zagrebačkim Dinamom, zbog čega ga danas nije bilo u sastavu Slobode.

Sloboda je u pripremnom periodu poražena od Karlovca 2:1 i Croatie 1:0, pobijedila je Omladinac iz Mionice 1:0, te danas neriješeno s Gradinom.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 jul 2010, 10:39

Drago mi je sto je Bekic otisao,da momak napreduje u karijeri,samo sto ce ga Mamic poslat u Lokomotivu na posudbu,izgleda necemo dobit ni marke,jer je otisao kao slobodan igrac.

Darko Raca mozda na Tusnju ? Ovaj stoper bi nam dobrodosao,jer smo ostali bez Crnogorca,Milosevica,Karadze,a samo smo Drakula doveli sto se tice zadnje linije.Raca je prije igrao u premijer ligi BiH,tj.u klubovima Sarajevo, Kozaru, Orašje i Laktaše,a zadnje 2 godine nastupa u Svedskoj.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 jul 2010, 23:11

Sloboda porazena u Janji od Podrinja sa 2:0.Glavas dosta mijesao sastav u ovom mecu,tako da ovaj rezultat i nije pravi odraz snaga na terenu.Sloboda generalnu utakmicu pred pocetak prvenstva ima 24 jula kad u Teslicu igra prijateljski mec protiv Proletera,pred pocetak lige i gostujuce utakmice protiv Slavije.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 18 jul 2010, 23:29

Jel ovaj Murselovic se zove Damir iz juniora?
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 18 jul 2010, 23:43

Podrinje-Sloboda kao sto ste vec napisali 2-0,moram vam reci da ako vam ostane ova ekipa da cete se boriti za opstanak.Sloboda imala svega dvije sanse na utakmici,Joguncic pogodio stativu i pred kraj utakmice jos jednu dobru sansu...Ako je ovo kvalitet premijer lige sto sam danas vidio,onda i Podrinje Janja moze biti stabilan ligas,ni u jednom trenutku se nije osjetilo da je Sloboda bolja na terenu.Jedini igraci kod vas koji imaju neki kvalitet su:Smajlovic,Gavaric donekle Saranovic i Joguncic.Ako neko od momaka iz fukara koji su bili danas u Janji prati ovaj forum nek mi javi na pp dal su bezbjedno stigli do Tuzle.pozz za njih
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 18 jul 2010, 23:46

kupus army je napisao/la:Podrinje-Sloboda kao sto ste vec napisali 2-0,moram vam reci da ako vam ostane ova ekipa da cete se boriti za opstanak.Sloboda imala svega dvije sanse na utakmici,Joguncic pogodio stativu i pred kraj utakmice jos jednu dobru sansu...Ako je ovo kvalitet premijer lige sto sam danas vidio,onda i Podrinje Janja moze biti stabilan ligas,ni u jednom trenutku se nije osjetilo da je Sloboda bolja na terenu.Jedini igraci kod vas koji imaju neki kvalitet su:Smajlovic,Gavaric donekle Saranovic i Joguncic.Ako neko od momaka iz fukara koji su bili danas u Janji prati ovaj forum nek mi javi na pp dal su bezbjedno stigli do Tuzle.pozz za njih
nece im ostati ova ekipa dolazi im jos par igraca izmedju ostalog jedano od potencialnih pojacanja bi trebao biti Jusuf Dajic ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 jul 2010, 23:49

kupus army je napisao/la:Podrinje-Sloboda kao sto ste vec napisali 2-0,moram vam reci da ako vam ostane ova ekipa da cete se boriti za opstanak.Sloboda imala svega dvije sanse na utakmici,Joguncic pogodio stativu i pred kraj utakmice jos jednu dobru sansu...Ako je ovo kvalitet premijer lige sto sam danas vidio,onda i Podrinje Janja moze biti stabilan ligas,ni u jednom trenutku se nije osjetilo da je Sloboda bolja na terenu.Jedini igraci kod vas koji imaju neki kvalitet su:Smajlovic,Gavaric donekle Saranovic i Joguncic.Ako neko od momaka iz fukara koji su bili danas u Janji prati ovaj forum nek mi javi na pp dal su bezbjedno stigli do Tuzle.pozz za njih
Kako mislis to dal su bezbjedno stigli do Tuzle ??

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 18 jul 2010, 23:55

Ako mislis na neku frku nije to u pitanju...Ako te vise inf zanima posalji mi na pp..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jul 2010, 00:02

kupus army je napisao/la:Ako mislis na neku frku nije to u pitanju...Ako te vise inf zanima posalji mi na pp..
Poslao sam ti ;) ma Sloboda jos nije pravi tim,vidis da su mixali danas ekipu,generalka je protiv Proletera 7 dana prije tekme sa Slavijom,dovest ce se jos neka pojacanja,samo mi je krivo sto su nas Crnogorac i Milosevic napustili,sa njima bi bili 2 puta jaci.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 19 jul 2010, 00:09

Nisu imali prevoz do TZ,pa smo ih mi odvezli do nekog sela iza Bijeljine,pa dalje ce se snaci,nadam se da je bilo sve ok s njima..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jul 2010, 00:11

kupus army je napisao/la:Nisu imali prevoz do TZ,pa smo ih mi odvezli do nekog sela iza Bijeljine,pa dalje ce se snaci,nadam se da je bilo sve ok s njima..
Aha ,ok ;) lijepo od vas ..

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 19 jul 2010, 10:04

Mi ćemo propast ko Jugoslavija.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jul 2010, 11:14

Nogomet: Podrinje – Sloboda 2:0

Treći poraz u petoj kontrolnoj utakmici nogometaši Slobode doživjeli su danas u Janji.

Ekipa Podrinja, člana Druge lige RS, pobijedila je tuzlanskog premijerligaša 2:0.

Strijelci su bili Krajišnik (autogol) i Avdić. Krajišnik se u Slobodi nalazi na probi.

Tuzlanski tim trebao bi tokom naredne sedmice odigrati još tri utakmice, protiv Radnika u Bijeljini, s Orašjem u Orašju, te 24. jula u Tesliću protiv Proletera, što bi ujedno bila generalna proba pred start u Premijer ligi BiH.

Sloboda je u dosadašnjim utakmicama poražena od Karlovca (2:1), Croatie iz S. Broda (1:0) i Podrinja, s Gradinom u Srebreniku igrali su neriješeno (1:1), dok su jedinu pobjedu ostvarili protiv Omladinca iz Mionice (1:0).

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jul 2010, 11:26

ko je taj krajsnik ebote :)... ja pravo nam rasulo u pm.. hajde valjda se sta ispravi.Vidim ovaj Drakul ulazi sa klupe, a mi izgubili tri odbranbena igraca :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 19 jul 2010, 11:33

SaltCityAttack je napisao/la:ko je taj krajsnik ebote :)... ja pravo nam rasulo u pm.. hajde valjda se sta ispravi.Vidim ovaj Drakul ulazi sa klupe, a mi izgubili tri odbranbena igraca :)
bio u Zvijezdi prošle godine, a onda u polusezoni dobio papire pa otišao u Čelik, ljetos bio na probi u Modriči a kako čitam sad i u Slobodi inače je momak konobar iz Žepča i nema veze sa fudbalom
Zadnja izmjena: seven, dana/u 19 jul 2010, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.

eldar__adriano
Kontakt:

Post Postao/la eldar__adriano » 19 jul 2010, 14:46

malo se i glavas glupira sa sastavom, u srebreniku prvo poluvrijeme igra za zolleticem na stoperu pa ga u 2 poluvremenu u vezu stavlja a ubacuje drakula... drakul je predobar igrac za slobode, jede momak na terenu sa joguncicem u tandemu nece biti problema.. u srebreniku smo lose odigrali dobro kaze onaj momak u komentaru iznad trebalo je biti 2 0 al je cist go ponisten gradini... mi naravno imali nekoliko polu sansi al sve nabi je pa ako smajlovic je stigne dobro i jest... nemamo igraca koji ce poturiti loptu saranovicu i smajlovicu a 10 dana je do pocetka prvenstva tesko da cemo ga i naci...
ima onaj mali u gradini ja mislim da se zove zelja il zera.. nesto tako igra poziciju ko tare nas, 87 je godiste bio bi predobar samo da se uigra malo.. trebali su ga odma snimiti i dovesti bas igrac kakav nam fali,plus i beka nam ode.. tako da prestoji nam patnja ko i svake godine...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jul 2010, 14:52

Nama ce biti najteze u odbrani ostali bez Milosevica,Karadze,Crnogorca,tu se jos moramo pojacat,sredina nije losa,dal ce se ovaj Raca dovest,dobro bi nam dosao,Nikolic da potpise ugovor sa nama,napad Smajlovic i Saranovic moze dosta odradit u prvenstvu,imamo solidnu ekipu,sa jos jedno 2 pojacanja gdje nam je potrebno mozemo dobro se nosit u ligi.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.