Euroliga 16/17

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

delinjo
Kontakt:

Re: Euroliga 16/17

Post Postao/la delinjo » 17 nov 2016, 21:10

Puma je napisao/la:Dosta toga sto radite vec drugu godinu u nizu je iznad realnih mogucnosti. Ipak ima ovde timova sa daleko vecim budzetima i jacim rosterima a Zvezda igra sa svima a neke i dobija. Ocekivano je da mnogi padaju u Areni/Pioniru ali ima tu i dosta pobjeda na strani sto je pokazatelj zrelosti, volje i timskog rada, a ne drzavnog projekta.

Sutra dva superderbija.
izgleda nije Radonjic takva smlata kako su ga predstavljali :D :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 17 nov 2016, 21:40

Ilija i njegovo Siiiiimonooooviiiiicc

Divos
Kontakt:

Post Postao/la Divos » 17 nov 2016, 21:44

$ $ гура у ?. $ ", " " $ & 4-4. $ за & ", но " ове сезоне ? се ? " $ $ ? " " $ сезоне, а $ га је $, уз не ", ? " $ ¥, све $ ? " " ".
& је - " у $, & је &. " $ & сезоне & $, $ је " у $ " у &. А " је $ $ " у $, " све ". $ су ? " ($ " ") " $, ? " ?. " управо " су ? уз ", " % ? $, " ? за ову $.
?? $, " $ ¥, но он се % ", " то та % & је " " (НЦАА, &. $), " у " је " $ ?, " је сва ?, $ - то " у $. Но, овај & је $ у & 79 ', уз " него " & (", " је у " 2013/14 у " са $). " $ " " ?, не & ", него јер не " за ". " по $ &. & се & право ¥, а & се $ " $ " све /, - & " & ", ? " & ". На ?, - га $ " $ на & ове сезоне.

"? ? су своју ". У ?. % " " & на поз.4. ", ' ' " $, & не ' $ ? ' " "? &" јер је & $ '. То " ? $ & сезоне, но $ то ? $ тренера у ? " " ? на тој ". " на ' ' су ? (по " ? је ' " ", " " га $, о " - ' се % "). & $ $ " на " " " са ? ? (" % је ту & " ? $) " " све " ? & сезоне. Ово " јер " $ $ " $ ' " у ?. Пре & сезоне то је ? & % ?, но $ " то & $, " $ " " $ ? $ " " " &, а у " је ? пута / ".
$ " на овој $ " пуно - у & ?.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 nov 2016, 22:23

Ovi igrači Bamberga su negdje spavali na mrvama sto posto. :roll: :roll: :crazy: :crazy:

Divos
Kontakt:

Post Postao/la Divos » 17 nov 2016, 22:47

$ ' 4/4 ' у ", не ' & је $ у $ 3, ? ово % је & $ у 4/4 % ? ¥ " хорор $ ". " 7 " пре & $ су & се не ' +10 (? $ је ? 68:58), а $ $ ' $ % у " &, & се то ' " %. & " ($ $, " " % " јер у " " $ 14 ? ' " $ $ " рођеног у ") " " ? у & $ " ", ? " ?, ? ?, ? $ & то је & ?, ", па % ", па ", па " ?, па опет ", $ ' " $ по & $ & '.
" " "не ' "" $ овај ' +7 ($ $ ? ? ", оно ? +7), ? оно % не ' ". " & су све за " $
Zadnja izmjena: Divos, dana/u 18 nov 2016, 10:28, ukupno mijenjano 1 put.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 18 nov 2016, 01:52

Puma je napisao/la:Dosta toga sto radite vec drugu godinu u nizu je iznad realnih mogucnosti. Ipak ima ovde timova sa daleko vecim budzetima i jacim rosterima a Zvezda igra sa svima a neke i dobija. Ocekivano je da mnogi padaju u Areni/Pioniru ali ima tu i dosta pobjeda na strani sto je pokazatelj zrelosti, volje i timskog rada, a ne drzavnog projekta.

Sutra dva superderbija.
Kontinuitet, gdje se 7/8 igraca zna u dusu, kao i fantastican trener.. rade posao. Ova Zvezdina odbrana je za mene top 3 u Evropi i to je kljuc svega. Doduse, ja sam Zvezdas pa sam mozda i subjetkivan.

Simon igra sezonu zivota, a kako je samo docekan od vecine kada se vratio..
slika

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 nov 2016, 07:47

dscile je napisao/la:

Sutra dva superderbija.
Kontinuitet, gdje se 7/8 igraca zna u dusu, kao i fantastican trener.. rade posao. Ova Zvezdina odbrana je za mene top 3 u Evropi i to je kljuc svega. Doduse, ja sam Zvezdas pa sam mozda i subjetkivan.

Simon igra sezonu zivota, a kako je samo docekan od vecine kada se vratio..
slika
ma nemas sta biti subjektivan ili ne to je tako ,gledam 4 minute do kraja utakmice Milano najefikasnija ekipa u evropi ti zabije samo 55 koseva,to je savrsenstvo odbrane,i kada na to dodas da je u napadu slusao sut,puno lakih poena u tranziciji zahvaljujuci dobroj odbrani dobijes to sto dobijes...svaka cast :thumbup:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 nov 2016, 19:59

Šteta što je kasnije klasiko.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 nov 2016, 20:08

Lillard je napisao/la:

Šteta što je kasnije klasiko.
Yebeš klasiko pred tetka navijačima
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 18 nov 2016, 20:39

jeli ovo zaštitna mreža iza klupe od igrača :lol:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 nov 2016, 20:54

Ubi Vasa.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 18 nov 2016, 20:58

nekada je tekma između Pao i OLy- a završavala s 80poena,danas već u 1.pol prešli :o
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 nov 2016, 21:45

Već sam ugasio klasiko. Obrana nepostojeća, led te yebo 50+ primili, a nije ni poluvrijeme.
Randolph je bolest, jednostavno predobar.

Jest Barcin roster dobar, ali kad gledam RM vidim više klasa, tj više igrača koji su sami sposobni rješit utakmicu. Barcelona ima Ricea i to je to. Ostali su dobri, ali to je ono, meeh. A tamo Llull, Randolph, Rudy, pa čak i Carroll mada je on sporedna snaga, al kad ga krene šut gotovo je. Zamislim se sad, možda i nije bilo sve do Pasquala :mrgreen: :mrgreen:

Sad kad okrenu u drugom poluvremenu, a ja pojedem go.vna (nadam se) :kafa:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 nov 2016, 21:47

Šut za 3 poena 8/9 na poluvremenu :tokralju: :tokralju:

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 18 nov 2016, 21:54

Rivers :tokralju:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 nov 2016, 22:07

Joj Printezisa kralja, htio je fulat bacanje i zabio ga :urnebes: :urnebes:

Srećom po njega, PAO nije uspio pogodit tricu za 3 sekunde.

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 18 nov 2016, 22:22

ono kad gubiš na svom terenu 30 razlike od naljućeg protivnika :puke: :rol: :facepalm:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 nov 2016, 22:26

Lillard je napisao/la:Već sam ugasio klasiko. Obrana nepostojeća, led te yebo 50+ primili, a nije ni poluvrijeme.

Jest Barcin roster dobar, ali kad gledam RM vidim više klasa, tj više igrača koji su sami sposobni rješit utakmicu. Barcelona ima Ricea i to je to. Ostali su dobri, ali to je ono, meeh. A tamo Llull, Randolph, Rudy, pa čak i Carroll mada je on sporedna snaga, al kad ga krene šut gotovo je. Zamislim se sad, možda i nije bilo sve do Pasquala :mrgreen: :mrgreen:

Barsin roster je sve samo ne dobar. Napadački mrljav i limitiran. Nema tu igrača koji će stalno da ubacuju 15.. Samo epizodisti.
Kao Oleson neki faktor. Njega i Doelamana nikada ne bih poželio u ekipi. Aj Doelman svake prestupne odigra neki dobar meč i dobar je u egal završnici. Oleson nikad nije dobar. Ekipa puna polovnjaka koji znaju igrati odbranu i to je sve.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Divos
Kontakt:

Post Postao/la Divos » 18 nov 2016, 22:26

" $ ' у & $. % ? потеза, & су ?, " то & &, ", на & " $ ".
% то " & $ " ?, ? " ?. ? је $ $, све је $, $, $ " " " " своју ", " " ", заправо у " ПАО " њега " готово " не ". Но, ? је ?, " % $ сјајна $.
А $ се $, ту је ?. На ' &, " $, " " " у срце &, овај ? уз $ &. & је $ " је ? ? $ ", но $ је ? за ?.

% ово " $ 2 тренера, ? " / ? ?, но овај " (за ? $ % " је ? ' & ' $) је & $ зна знање. Познат је ? " ?, ту је & супер % ' " гостује, " је %, на & $ ? се реагује, но ? је $ $, а ? је $ " ", ' " реаговао, " ", & на поз.5, $ је ПАО & " ". $ је " 4/4 ПАо опет & " је 4 / " " " је " & & """, " то % онај " потез. На & се $ $ ' $ $, ? су " ? $ ?. $ $, $ " ?, ? је $ - се $ $ $ " " $ $, него $ $ % - ? $.
Вероватно - ? ПАО-а " & % $ (? " је, ? " ' % $ су ? " ' "), но ово је ? ? $ ?.
Zadnja izmjena: Divos, dana/u 18 nov 2016, 22:34, ukupno mijenjano 2 puta.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 nov 2016, 22:29

DANTES je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Već sam ugasio klasiko. Obrana nepostojeća, led te yebo 50+ primili, a nije ni poluvrijeme.

Barsin roster je sve samo ne dobar. Napadački mrljav i limitiran. Nema tu igrača koji će stalno da ubacuju 15.. Samo epizodisti.
Kao Oleson neki faktor. Njega i Doelamana nikada ne bih poželio u ekipi. Aj Doelman svake prestupne odigra neki dobar meč i dobar je u egal završnici. Oleson nikad nije dobar. Ekipa puna polovnjaka koji znaju igrati odbranu i to je sve.
Realno roster je dobar za europske okvire, imaš možda 4 bolje momčadi, ako i to. Ali u biti, fino si opisao ko tu godinama igra i ko se godinama dovodi, epizodisti.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.