Tu sam ja ranije kad god mogu u krugu.emirzlaTu je napisao/la:
Bujrum

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Tu sam ja ranije kad god mogu u krugu.emirzlaTu je napisao/la:
Bujrum
ti si pickica kao i tuzlak, lazni navijaci, satro carsijaneriwobly92 je napisao/la:Jel' i sam sebe šaketaš?
Chinigla ugasi tv prijemnik, baci daljinski upravljac iz ruku i na Tusanj navijajChinaglia je napisao/la:ti si pickica kao i tuzlak, lazni navijaci, satro carsijaneriwobly92 je napisao/la:Jel' i sam sebe šaketaš?
samo dok vas sretnem u gradu
sta cu na Tusnju kada vas nematuzlak1987 je napisao/la:Chinigla ugasi tv prijemnik, baci daljinski upravljac iz ruku i na Tusanj navijaj :wave:
To niko ne zna,čak ni predsjednik skupštine.Samo azmir zna odgovor na drugi dio pitanja.mislim 3mil je ipak 3 mil!Skver je napisao/la:Kad je skupstina i da li se Azmir vraca u Slobodu?
Beduin je napisao/la:Hoce nekima srce biti na mjestu ako sutra izgubimo, a nadam se da necemo. Sladje ce vam biti obozavati Azmira i pljuvati ostale.
Denis je dobrica gradski jedan, uvijek odan klubu vojnik ZeljeBeduin je napisao/la:Denis Karic, zlocinac, nabio kartu na Sjeveru 10KM, da ima vise za ukrasti, hhh.
Ebale te kazne vise.tuzlak1987 je napisao/la:Sjever 10, Zapad 10. Za raju koja ne nabija kazne klubu ..
Polovka se uvijek moze unijet.klma1 je napisao/la:oce biti dzaba ulaz i more li se sad unjeti piva ili malo rakije u plasticnoj flasici od fante, Nista puno samo polovka.
Tu se slazem treba podjeliti i sjever na sektore. Pa ko je uzeo kartu sa clanskom moze samo u sektor gdje su ovi sa clanskim. Ko je platio punu, dosao tu samo zbog kise ili sl moze i u drugi sektor.tuzlak1987 je napisao/la:Nema nista bez uredjenosti. Znaci neko ko nikada nece da navija ode i uclani se za 1 godinu, 10 KM. Kasnije samo dolazi pred sjever i uzima za 3KM sto je gotovo djaba. I cim udje ode na drugu stranu sjevera. Kakav je on to onda clan udruzenja?
Ocito to nikog ne zanima sve dok 10 KM clanarine legne. Prakticno ta karta od 10 KM na sjeveru je neupotrebljiva jer 90% sjevera dodje kod onog momka i uzme cak bez clanske iskaznice.
Trebaju godine da se stvori red i neki mentalitet. Mi to nemamo ..
A vjerovatno da Azmir nije dozvolio to bi bile baklje u teren zar ne??Beduin je napisao/la:Azmir dozvolio takav nacin prodaje karata, preko Udruzenja, ali Karic je kriv i gotova prica. Sram da ga bude, ne moze on drzati istu cijenu kao Azmir i gotova prica.