Sad si bolje upakovo.jestamaji je napisao/la:dedera lakapo .... nisam ništa loše time mislio, prije svega nisam mislio nekoga vrijeđati, za razliku od tebe.FliX je napisao/la:jestamaji je napisao/la:čuo sam prije nekoliko mjeseci na radiju, moderni travnjak sa grijanjem trave bi na grbavici koštao oko 1,2 miliona maraka sa maksimalno 150.000 troškova održavanja godišnje
meni iskreno rečeno to zvuči jeftino kada to uporedim sa cijenama koje sam našao na internetu, ali ako je istina to bi bio ne veliki nego ogroman korak naprijed. napraviti u tri koraka: prvo istok (što će se bez krova očito desiti), pa jug (bez krova), pa travu!! sve ostalo otom potom. to bi napravilo stadion evropskim i poslalo zenicu u istorijske čitankeNe znam kako da ti se obratim kljusino jedna. Umjesto da ti je drago da svi u Bosni imamo dobre stadione, ti likujes da se nas reprezentativni stadion baca u historiju. Tokmak jedan, pogledaj repku Finske, ove kvalfe su igrali dvije tekme kuci.. jednu u Turkuu, a drugu u Tampereu, ocekujem da i Helsinki ima dobar stadion. Ja zivim u gradu "historijske citanke", ali sam iso repku gledat i na Kosevo (Litvanija, Norveska, Amerika, Francuska, Turska, sto se sjecam dok ovo pisem), ali i na Grbavicu (Kuvajt ili Katar, ne mogu se sjetit ko je bio)..
Ma ne znam ni sto ti pisem, kad neces shvatit poentu da nam drzava ima vise dobri stadiona
bilo bi genijalno da svi stadioni u bosni imaju grijanje trave, natkrivene tribine i WC za gledaoce, nije u tome stvar. ja sam samo rekao da bi bilo cool da se konačno u glavnom gradu napravi stadion sa dvadesetak hiljada gledalaca (planirano je eto tih 19210 na grbavici) na kome bi onda reprezentacija igrala najvažnije utakmice, kao što je to u velikoj većini država na svijetu iz logičnih razloga. mislim da ne treba da ti objašnjavam prednosti sarajeva nad zenicom, gomila je tu aspekata koji govore za sarajevo, osim elem tog stadiona koji je trenutno jedini razlog zašto se igra na bilinom polju, a niceze bi se onda svi sa sjetom sjećali po sistemu "kad smo mi onomad razbili grke i otišli u brazil ....", elem iz istorijske čitanke. naravno to ne znači da reprezentacija ne bi tu i tamo imogla igrati u zenici ili negdje drugo ako se postignu uslovi

Meni licno svedno da se igra i u Orasju a kamo li u Sarajevu, do kojeg mi je 40ak minuta autom.. ja sam za to da se igra na svim stadionima koji ispunjaju uvjete.. dobro, trenutno samo BP ispunjaje uvjete pa zato i pravi dominaciju..
Imas mahanje