Joj ako te macolom opicim.Sariel je napisao/la:bice to sve u redu.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
ja sam svoje obavio na Faceu, pozvao sve koji vole Slobodu da ostanu kuci!
BRATE NE POMAZE NI MACOLAsolinas je napisao/la:Joj ako te macolom opicim.Sariel je napisao/la:bice to sve u redu.

a sta da kazem. kad vec sve znate, i sve je vec ispricano, al citaju i ovi dusmani, pa se slade, bolje na zajebanciju okrenut.
nego onaj
bice to ba sve uredu

Yebeeem Zrinjski, zapadni Mostarrrr
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
Pa kaze: daj mi majko sibicu......... da ne bude zimaDoeTz je napisao/la:Yebeeem Zrinjski, zapadni Mostarrrr

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Beduin je napisao/la:Pa kaze: daj mi majko sibicu......... da ne bude zimaDoeTz je napisao/la:Yebeeem Zrinjski, zapadni Mostarrrr

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
A sutra je ludnica, dolaze kuraveDoeTz je napisao/la:Beduin je napisao/la:Pa kaze: daj mi majko sibicu......... da ne bude zimaDoeTz je napisao/la:Yebeeem Zrinjski, zapadni Mostarrrr![]()
![]()
....
Svlace tange vec na Sickom, pozelile kare

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ma ima tu prostora za ebavanje.tu bar inspiracije ne nedostaje.
Lozionaaa je pocelaaa

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
fino vrijeme, moglo bi bit 3000 ako bude sutra ovako
Hoces saketat Ultrase?Chinaglia je napisao/la:fino vrijeme, moglo bi bit 3000 ako bude sutra ovako
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
pa kaže.. iz daljine ponekad se čuuuje glas... dodaj gasa dodaj gasaa.. eto U.....aDoeTz je napisao/la:Yebeeem Zrinjski, zapadni Mostarrrr

HŠKZ!
nisu mi nista skrivili, ne saketam ljude bez razlogaDoeTz je napisao/la:Hoces saketat Ultrase?Chinaglia je napisao/la:fino vrijeme, moglo bi bit 3000 ako bude sutra ovako
a iskren da budem, vise volim saketat ove nazovi tuzlake, carsijanere
da tuzlak pickice, na tebe i takve poput tebe se odnosi
BujrumSariel je napisao/la:Beduin je napisao/la:Saka antibiotika i 3 sirova jajeta za imunitet i kvalitetnije glas u subotu. IdemoooemirzlaTu je napisao/la:Na Tušanj nam dolazi lider na tabeli, naši momci su se posebno pripremali za ovu utakmicu i sigurni smo da će dati sve od sebe da nas obraduju.
Tim povodom Vas pozivamo da dođete u što većem broju na Sjever i da pružimo našim momcima prijeko potrebnu podršku, kako bi nas još jednom obradovali i ostavili prijeko potrebne bodove u Tuzli.
Obzirom da znamo tačan broj šalova koje ste kupili, donesite ih na Tušanj u subotu, neka se viore Sjeverom u ritmovima naših pjesama…pokažimo svima da naš klub još uvijek ima podršku, i da su Fukare uvijek uz svoj klub.
Zato, još jednom, u Subotu, 19.11.2016. neka bude dan bez TV-a i Interneta. Ostavite Arenu Sport, Moju TV, BHT1, neka emituju utakmicu ljudima koji vole slobodu, a nisu u Tuzli, na Kantonu, ostavite Facebook ljudima koji nisu u mogućnosti doci na utakmicu, da čitaju naše postove, da gledaju naše navijanje i prate rezultat. A Vas Tuzlaci, i svi ostali iz Tuzlanskog kantona kojima je Sloboda u srcu, pozivamo na Tušanj, na Sjever, jer u subotu, 19.11.2016. igra naša Sloboda i samo na Tušnju trebamo svi biti.
Naši momci obećavaju borbu na terenu, a mi moramo da se borimo sa tribina! Neka naš huk odzvanja gradom, pridružite nam se!!!
SVI KAO JEDAN, DO NOVE POBJEDE! SAMO SLOBODA!!!
Beduineeeeee tri nocne za slobodnu subotu...za obojicu...
Stare kajle vidi se

Zlatan Nalić sin tuzlanski
mara1905 je napisao/la:pa kaže.. iz daljine ponekad se čuuuje glas... dodaj gasa dodaj gasaa.. eto U.....a :rol: :rol: :rol:
Jel' i sam sebe šaketaš?Chinaglia je napisao/la: a iskren da budem, vise volim saketat ove nazovi tuzlake, carsijanere
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa nisam ja carsijaner, sutra na utakmicu i saketaj carsijanereChinaglia je napisao/la:nisu mi nista skrivili, ne saketam ljude bez razlogaDoeTz je napisao/la:Hoces saketat Ultrase?Chinaglia je napisao/la:fino vrijeme, moglo bi bit 3000 ako bude sutra ovako
a iskren da budem, vise volim saketat ove nazovi tuzlake, carsijanere

Ili im se pridruzi u borbi za 6. poziciju. To su njima omiljene pozicije od 6-15
Dje je saketanje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.