FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
TikTak, razumljivo. Nije stvar u Durakovicu, mnogo je djece do sad otjerano sto direktno, sto indirektno sabotiranjem. Nije to dobro za buducnost kluba.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ovaj Slavko preslikani Susic samo lik racuna bodove, ovdje nam je dobar bod ovdje vako ovdje nako, i jos plus zadovoljan Kosoricem i odbranom a mi iz svakog centarusta imamo opasnost da primimo go.
I Osim je radio kalkulacije pa jel i on kao i teleca glava???SaboBabo je napisao/la:Ovaj Slavko preslikani Susic samo lik racuna bodove, ovdje nam je dobar bod ovdje vako ovdje nako, i jos plus zadovoljan Kosoricem i odbranom a mi iz svakog centarusta imamo opasnost da primimo go.
A sto se malog Durakovica tice. Stari mu je zatrazio raskid ugovora jer nije poveden u Medjugorje na mini pripreme.
Ovaj lik racuna bodove od kad je dosao a ne kontam sad to i Osim je racunao bodove, sta Osim je to Klop pa ga ne smijemo porediti sa Susicem.1921fcz je napisao/la:I Osim je radio kalkulacije pa jel i on kao i teleca glava???SaboBabo je napisao/la:Ovaj Slavko preslikani Susic samo lik racuna bodove, ovdje nam je dobar bod ovdje vako ovdje nako, i jos plus zadovoljan Kosoricem i odbranom a mi iz svakog centarusta imamo opasnost da primimo go.
A sto se malog Durakovica tice. Stari mu je zatrazio raskid ugovora jer nije poveden u Medjugorje na mini pripreme.
Ti izgleda nisi shvatio. Ako si imalo pratio Zelju i Osima dok je bio trener znao bi da je pravio kalkulacije i sabirao kako ti kazes bodove. Posto si poredio Petrovica i Susica to znaci i da Osima poredis jer su obojica radili istu stvar. Samo se sjeti ako si pratio koliko je Osim puta govorio o matematici i sabiranju tih bodova.SaboBabo je napisao/la:Ovaj lik racuna bodove od kad je dosao a ne kontam sad to i Osim je racunao bodove, sta Osim je to Klop pa ga ne smijemo porediti sa Susicem.1921fcz je napisao/la:I Osim je radio kalkulacije pa jel i on kao i teleca glava???SaboBabo je napisao/la:Ovaj Slavko preslikani Susic samo lik racuna bodove, ovdje nam je dobar bod ovdje vako ovdje nako, i jos plus zadovoljan Kosoricem i odbranom a mi iz svakog centarusta imamo opasnost da primimo go.
Ti izgleda nisi shvatio. Ako si imalo pratio Zelju i Osima dok je bio trener znao bi da je pravio kalkulacije i sabirao kako ti kazes bodove. Posto si poredio Petrovica i Susica to znaci i da Osima poredis jer su obojica radili istu stvar. Samo se sjeti ako si pratio koliko je Osim puta govorio o matematici i sabiranju tih bodova.[/quote]
Nikad on nije sabirao bodove protiv vitezova, travnika, olimpika tako da to sto ti pricas nema veze, a o pracenju fol ako si pratio i te stvari necu da komentarisem.
Nikad on nije sabirao bodove protiv vitezova, travnika, olimpika tako da to sto ti pricas nema veze, a o pracenju fol ako si pratio i te stvari necu da komentarisem.[/quote]SaboBabo je napisao/la:Ti izgleda nisi shvatio. Ako si imalo pratio Zelju i Osima dok je bio trener znao bi da je pravio kalkulacije i sabirao kako ti kazes bodove. Posto si poredio Petrovica i Susica to znaci i da Osima poredis jer su obojica radili istu stvar. Samo se sjeti ako si pratio koliko je Osim puta govorio o matematici i sabiranju tih bodova.
E onda si ti slabo pratio Zelju ako kazes da nije sabirao. Ja Petrovica ovde ne branim. Ako si mogao shvatiti izjavu ovu njegovu ako se bod uzme u Vitezu da je pod moranjem pobjeda protvi Zrinjskog. Ali posto je tesko ocekivati pobjedu u Mostaru, a bio bi presetan da bude tako lakse je u Vitezu tri boda uzeti i ici na nerijeseno u Mostaru.
- amazon
- Kontakt:
Petrovic ako ne uzme 7 bodova iz 3 utakmice treba da leti momentalno. U ligi za opstanak moze trener biti Adzem, negoda masno placamo suplje price.A on nek' kalkulise i radi sta hoce.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Da se ti pitas bilo bi tako, ali posto se ne pitas to su tvoje puste zelje koje su neostvarive
- MocMahale444
Pasa vecinom igramo rizicno od kad je Petrovic tu (osim protiv pitara) odma s napadima navalimo i onda ako se desi da ne pogodimo u tom naletu, psihicki i fizicki ljohnemo.plavousrcu je napisao/la:Nemoj pametno vise. Ne isplati nam se. Treba malo rizikovati i krenuti po gol odmah. Ako budemo pametno cuvali gol i ne mislili o protivnickom necemo pobijediti.MocMahale444 je napisao/la:3 boda ko budali šamar su potrebna. Sta ono Koka se raspizdio kao da je ponikao u Želji.
Igrat samo igrat bez puno mahanja prema sudiji ko da parkiras avion.
Uci pametno u tekmu a NE zapeti ko bekani i onda nakon prvog pol "ispiriti kaj Rifet". Izmjene na vrijeme ako budu potrebne nemoj cekati 5 do 12 Salko.
Valjda ce biti nafake.
Blo je plavo![]()
Zbog toga sam napisao uci pametno.Nadam se da cemo imati nafake. Niko nas nije nadigro i razvalio uvijek sitnice odlucuju ili neka greska odbrane.
Bekrija izgleda ljut ko ris

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- amazon
- Kontakt:
Kao prvo to nisu moje zelje, to je jednostavno. Cilj opravdava sredstvo. Ako si ti pametniji od Makavelija onda svaka cast.1921fcz je napisao/la:Da se ti pitas bilo bi tako, ali posto se ne pitas to su tvoje puste zelje koje su neostvarive
amazon je napisao/la:Petrovic ako ne uzme 7 bodova iz 3 utakmice treba da leti momentalno. U ligi za opstanak moze trener biti Adzem, negoda masno placamo suplje price.A on nek' kalkulise i radi sta hoce.

Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Ti ako mislis da ce mjenjane trenera postici nesto onda o fudbalu malo znas. Petrovic da je dosao na pocetku sezone i da je prosao pripreme sa ekipom koju je on slagao onda bi ta konstantacija bila ok. Sve dok ne prodje pripreme sa ekipom i ne slozi on sam ekipu nema mu se sta suditi. A drugi dio polusezone cemo vidjeti dali je on taj trener.amazon je napisao/la:Kao prvo to nisu moje zelje, to je jednostavno. Cilj opravdava sredstvo. Ako si ti pametniji od Makavelija onda svaka cast.1921fcz je napisao/la:Da se ti pitas bilo bi tako, ali posto se ne pitas to su tvoje puste zelje koje su neostvarive
- amazon
- Kontakt:
Ti da si pratio sta sam pisao ne bi to meni pisao. Al haj' nek' ti bude.
E onda si ti slabo pratio Zelju ako kazes da nije sabirao. Ja Petrovica ovde ne branim. Ako si mogao shvatiti izjavu ovu njegovu ako se bod uzme u Vitezu da je pod moranjem pobjeda protvi Zrinjskog. Ali posto je tesko ocekivati pobjedu u Mostaru, a bio bi presetan da bude tako lakse je u Vitezu tri boda uzeti i ici na nerijeseno u Mostaru.[/quote]1921fcz je napisao/la:Nikad on nije sabirao bodove protiv vitezova, travnika, olimpika tako da to sto ti pricas nema veze, a o pracenju fol ako si pratio i te stvari necu da komentarisem.SaboBabo je napisao/la:Ti izgleda nisi shvatio. Ako si imalo pratio Zelju i Osima dok je bio trener znao bi da je pravio kalkulacije i sabirao kako ti kazes bodove. Posto si poredio Petrovica i Susica to znaci i da Osima poredis jer su obojica radili istu stvar. Samo se sjeti ako si pratio koliko je Osim puta govorio o matematici i sabiranju tih bodova.
Opet ti o pracenju, ako si pratio Osima pa jel to Osim Ferguson, sta je to on definicija po kojoj treba da se radi ne kontam,cuj i Osim je kalkulacije pravio...ni Osim nije neki kvalitet vjeruj mi nego ima oca koji je doktor nauka u fudbalu pa ga to vadi, zato nemoj molim te da diskutujemo o tome.
@amazon Znam ja dobro sta si ti pisao. Ja sam ti napisao ono sto ti neces da priznas. Ko god misli da je cesta promjena trenera ispravna taj ima problem da shvatanjem fudbala/nogometa i da o istom sportu malo zna.
- amazon
- Kontakt:
Petrovic nista nije uradio. Prica gluposti, supljira, a rezultata i igre nema.1921fcz je napisao/la:@amazon Znam ja dobro sta si ti pisao. Ja sam ti napisao ono sto ti neces da priznas. Ko god misli da je cesta promjena trenera ispravna taj ima problem da shvatanjem fudbala/nogometa i da o istom sportu malo zna.
Uzmimo da ne treba otjerati Slavka, al ti je dobro da opet promjenimo 5 igraca, i to je shvatanje dobro. Pogubljena su raja s stavovima i shvatanju fudbala. Nije dobro trenera mijenjat al igrace jedte,izvini al tu pricu ostavi za djecu.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 18 nov 2016, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
Petrovic nece slagati ekipu kao sto je nisu slagali Kostic i Odovic. I predsjednik Nadzornog odbora u svom cuvenom govoru je podvukao da trener ne moze imati apsolutnu automomiju u izboru igraca. Opjevani govor u kojem je to podvuceno.1921fcz je napisao/la:Ti ako mislis da ce mjenjane trenera postici nesto onda o fudbalu malo znas. Petrovic da je dosao na pocetku sezone i da je prosao pripreme sa ekipom koju je on slagao onda bi ta konstantacija bila ok. Sve dok ne prodje pripreme sa ekipom i ne slozi on sam ekipu nema mu se sta suditi. A drugi dio polusezone cemo vidjeti dali je on taj trener.amazon je napisao/la:Kao prvo to nisu moje zelje, to je jednostavno. Cilj opravdava sredstvo. Ako si ti pametniji od Makavelija onda svaka cast.1921fcz je napisao/la:Da se ti pitas bilo bi tako, ali posto se ne pitas to su tvoje puste zelje koje su neostvarive
Naravno da Petrovic nece sebi sklapati ekipu sam,ko je on da sam odlucuje ko ce da igra za Zelju a ko ne,niti je ovo Premiership niti je Petrovic klasicni menadzer,on je sef strucnog staba i treba da uradi najbolje sa grupom igraca koje klub dovede u skladu sa svojim mogucnostima.
Moze da ima sugestije i predlozi igrace za koje misli da bi unaprijedili igru, ostalo je na upravi da na osnovu tih sugestija uradi analizu koje igrace treba dovesti u ekipu.
Moze da ima sugestije i predlozi igrace za koje misli da bi unaprijedili igru, ostalo je na upravi da na osnovu tih sugestija uradi analizu koje igrace treba dovesti u ekipu.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ja nigdje nisam napisao da treba promjeniti svaki prelazni rok 5 igraca i tako svaki put. Ali mjenjanje trenera nece nista donijeti ko sto i do sada nije nista donijelo ko i mjenanje po 10 igraca.amazon je napisao/la:Petrovic nista nije uradio. Prica gluposti, supljira, a rezultata i igre nema.1921fcz je napisao/la:@amazon Znam ja dobro sta si ti pisao. Ja sam ti napisao ono sto ti neces da priznas. Ko god misli da je cesta promjena trenera ispravna taj ima problem da shvatanjem fudbala/nogometa i da o istom sportu malo zna.
Uzmimo da ne treba otjerati Slavka, al ti je dobro da opet promjenimo 5 igraca, i to je shvatanje dobro. Pogubljena su raja s stavovima i shvatanju fudbala. Nije dobro trenera mijenjat al igrace jedte,izvini al tu pricu ostavi za djecu.
@TikTak to jeste izjavljeno ali u kojem kontekstu se pricalo o tome. To je da ako na trzistu ima igrac koji je kvalitetan ko Miroslav mali ce se dovesti bez pitanja trenera. Ali se izjave kod nas uzimaju zdravo za gotovo i plus se izvrcu. A pogotovo nas narod nece da saslusa ili procita do kraja izjavu bilo koga pa da sagleda citavu situaciju.
A to dali ce Peteovic imati slobodu u dovodjenju igraca ostaje da se vidim kad bude prelazni rok.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, MrkiMedo i 33 gosta.